Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוגדן אלקטרוניקה בח"א

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי עדיף להגיע לשירות בטייסות הקרב, זו השמנת של חיל האוויר ואיכות כח האדם והתנאים בהתאם, בדרך כלל ומנסיון שלי ושל אשתי.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

מוסיף ומחזק את דברי אלי-בבה :

השרות עסיסי סוער ומרתק בטייסות הקרב של החייל... החויה, ההוויה, היוקרה, הרמה הגבוהה באמת, הבחורות, המסיבות, הסגל, האנשים האיכותיים, התנאים הטובים, ה-"ההרגשה בבית", תחושת הסיפוק - במיוחד אחרי שמטוס חוסר פחות טיל אחד....

הרשימה עוד ארוכה. מאוד מומלץ !

בהנחה שתתמודד עם הנתינה שלך למסגרת הצבאית (משמעת נוקשת בבסיס, יציאות פעם בשבועיים, המרחק הרב מהבית בחלק מהבסיסים, תורנויות), אתה תרגיש סיפוק עצום ותחזור עמוס חוויות מהשנתיים וחצי שלך .

יהודה

סובארו זה כמו פקידה במשרד הרישוי - יודעת את העבודה שלה אבל לוקחת את הזמן

פורסם

חבר'ה אני לא יודע באיזה ח"א אתם שירתתם, אבל מרבית החיילים לא ממש אוהבים (בלשון עדינה) את החיל הזה. טייסות קרב? come on...

איתמר. (ששרת בקבע עד לפני שבועות מספר)

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אין שום שאלה פה בכלל! סופה וברק!

הסופה, למי שלא יודע זה הF16I... הכי חדיש שיש לצה"ל... למדתי עליו רבות זה באמת המטוס הכי מעניין ומרתק שיש לנו.

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם
אין שום שאלה פה בכלל! סופה וברק!

הסופה, למי שלא יודע זה הF16I... הכי חדיש שיש לצה"ל... למדתי עליו רבות זה באמת המטוס הכי מעניין ומרתק שיש לנו.

יש לך נסיון בתפקיד שאתה ממליץ עליו כל כך?

זה שזה מטוס מרתק זה משהו אחד, אבל זה לא בהכרח אומר שהתפקיד יהיה מעניין וזה יכול להיות חרא של תפקיד...

ויוני, לפי דעתי תנסה לשאול בפורום מתגייסים בתפוז, אולי גם שם יוכלו לתת לך קצת מידע ודיעות על התפקידים...

פורסם

ג. כל תפקיד שלא תקבל בצבא יפגע לך בבריאות. כן, גם פקיד בקרייה שחוזר כל יום הביתה יסבול מפגיעה בבריאות. ככה זה, במידה כזאת או אחרת.

כן זה הכי נכון הפגיעות היעקריות יהיו כויות מהקפה ותחורים

אגב אם כבר בטיחות אז אז לך לטילים מונחים זה הגף הכי בטוח ועם הכי פחות קרינה (או על מה שדיברתם קודם)

יותר מידי אלק' זה נכון אבל קרינה אין שם והעבודה על הטילים מתבצעת ע''י זרועות רובוטיות

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

הבעיה?

שרוב העובדים בטייסות, נחשבים ג'ובניקים,

והמערך הטכני של ח"א נקראים לא בכדי "הקרביים של חיל האוויר".

מה שחשוב הכי הכי? לשמור על האוזניים (אחרי העניין של הוועד הורים) . אני מכיר לפחות כמה מקרים, בתור אחד שהיה שם, (אומנם דרג ב' אבל גם נחשב, ועבדתי על ציוד של רעם..) של אנשים שאיבדו קצת מכושר השמיעה שלהם.

מעבר לכך, הרשימה שהביא פותח השירשור,

די נחמדה,

אבל כולם עובדים כמו סוסים.

ותעזוב שמות מפוצצים. אתה בא לשם, בסוף זה משהו אחר לגמרי.

בהצלחה,

:)

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

אגב חרשים, אתה צריך פעם לראות את פגישת החברים של חמי וחבריו מהצבא : כולם ממ"סניקים וכדומה ממיראז'ים ודרך הקורנסים של "האחת" ואח"כ גם באל-על, וחרשים כמו קרשים :) השיחה מתנהלת בצרחות והם לא מבינים למה מסכלים עליהם מוזר...

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

קח טיפ לך וכל מי שמשרת בבסיס זיקים:

ליד המרפאה יש מכונת שתייה, הכנס מטבעות , לחץ על לחצן (מלמעלה) שני , רביעי וחמישי , והמשך לחוץ , לאחר קבלת הפחית הראשונה, עזוב ולחץ שוב, והריי לך עוד פחית , עזוב ולחץ שוב - והריי לך עוד פחית ..

תהנה .. אל תשכח לחלוק ;)

• תוכן חדש...