Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שמן חצי סינטטי של דלק 15W40

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רציתי לשאול - אילו מבין השמנים של דלק לרכב פרטי (מנוע- בנזין), עבור הונדה סיוויק 94, שמשתמשת ב-15W40, נחשבים שמן חצי סינטטי ?

ואילו מהם הם שמן מינרלי ?

נאמר לי בהונדה שהם משתמשים בחצי סינטטי של דלק 15W40- לכן אני רוצה לרכוש זהה.

האם השמנים שלהם נחשבים איכותיים ?

כמו כן - האם כדאי להשתמש בשמן מיסוג אחר לדעתכם ? אם כן - איזה ?

תודה

דרור

פורסם

יש הרבה חברות טובות, ערוך חיפוש ותמצא המון המלצות תלוי במחיר המבוקש.

15-40 יש לבדוק אם הוא חצי סינטטי - יהיה כתוב על הבקבוק די בבירור.

צביקה

...Carpe Diem

פורסם

צביקה-

הבעיה היא שראיתי שני סוגים לפחות של שמנים של דלק - ולא ראיתי שכתוב עליהם חצי סינטטי.

אני כבר לא בטוח אם יש להם חצי סינטטי

פורסם

אל תצמד דווקא אליהם, יש הרבה חברות טובות, כמו פרסטון, קסטרול LM ועוד. ותשאל את המוכר בחנות ותקרא היטב את הפרטים על האריזה, שם תמצא אם זה בסיס מינרלי, חצי סינטטי וכו'.

...Carpe Diem

פורסם

תודה על תשובתך.

אין בעיה אם שמו לי את השמן של דלק - שיתכן שהוא מינרלי, וכעת אני מחליף לחצי סינטטי ?

תודה

פורסם

שלום,

רציתי ליידע את המסייעים - שדיברתי עם מוסך הונדה שוב - והם אמרו שה-15W40 של דלק , עליו הם ממליצים - להונדה שנת 94 אינו חצי סינטטי .

מסקנה - כנראה שאני אלך על 10W40 החצי סינטטי.

מישהו יכול לומר לי אם אצטרך לעשות שטיפה למנוע ? - מאחר ואני עובר מ-15W40 מנרלי ל-10W40 החצי סינטטי

תודה

דרור

פורסם
חבר'ה

איזה שמן מומלץ למנוע של הונדה סיויק מודל 1993 ?

תודה!

לך על 15W40 של חברת דלק, או על 10W40 - החצי סינטטי של דלק

פורסם

הדעות חלוקות לגבי הפלאשינג, תוכל ללמוד יותר בחיפוש, אך לפי דעתי האישית אם אין בעיה ברכב אל תעשה פלאשינג. עדיף אם כבר שתחליף עכשיו ועוד 1000KM תחליף שוב.

...Carpe Diem

• תוכן חדש...