Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממליץ לך לקפוץ למנהטן מוטור קארס- Manhattan Motorcars בשדרה ה-11 במנהטן.

אחת הסוכנויות הטובות בעולם, 6 קומות של מכוניות על, מ***ק אם אתה לא נהנה.

שהייתי שם לפני שנה היו שם מעל 30 למבו, 30 רולס-ים, בנטלי, ואפילו סאלין.

http://www.manhattanmotorcars.com/

Піскун Святослав Михайлович

פורסם
במסעדת פיטר לוגר(אני מקווה שאני זוכר טוב את השם),אם יתמזל מזלכם ותמצאו מקום(בהזמנה מראש),תאכלו כנראה את הסטייק הטוב ביותר שיתאפשר לכם בחיים ארציים:-) .

ג.

ג'ורג'

אני חושב שאתה טועה בקשר לסטייק- הסטייק הטוב ביותר מוגש במסעדת paddock בנורבורגרינג

עמוס- נסיעה טובה לניו יורק.

בכבוד רב

אילן פ.

אילן פ ייביש - turbo

פורסם
ג'ורג',

שכחת לגבי המשכנתא שצריך לקחת לפני שנכנסים לפיטר לוגר?(כן זכרת את השם נכון....)

בשביל פעם בחיים(נו פעמיים,אהממ עוד מעט שלוש...אבל הבנת את הכוונה:-P ) המסעדה שווה כל $ במיוחד שפשוט אי אפשר להבין איך אפשר להכניס 1.5 ק"ג בשר לגוף ולהשאר עם טעם של עוד:wink:

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

אילן ידידי!

אתה ממש לא היית שם בקו השפיות אז אני מרשה לעצמי לקחת את דבריך בערבון מוגבל...:wink:

חג שמח

ג.

ג'ורג'

אני חושב שאתה טועה בקשר לסטייק- הסטייק הטוב ביותר מוגש במסעדה בנורבורגרינג

עמוס- נסיעה טובה לניו יורק.

בכבוד רב

אילן פ.

על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם
אילן ידידי!

אתה ממש לא היית שם בקו השפיות

חג שמח

ג.

ג'ורג' ידידי היקר

עם המשפט הזה אני מסכים איתך בהחלט.

אני מאחל לך לבקר בגן העדן הזה.

בכבוד רב

אילן פ.

אילן פ ייביש - turbo

פורסם
במסעדת פיטר לוגר(אני מקווה שאני זוכר טוב את השם),אם יתמזל מזלכם ותמצאו מקום(בהזמנה מראש),תאכלו כנראה את הסטייק הטוב ביותר שיתאפשר לכם בחיים ארציים:-) .

ג.

או! זה מה שרציתי לשמוע! :smile:

תודה!

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
הופעה של Blue man grope שווה ביותר(אם המופע עדיין רץ).

ג.

איזה קטע, ממש במקרה אני טס לברלין לסופ"ש עם המשפחה ביום חמישי, ומ-מ-ש במקרה אח שלי עשה חיפוש באינטרנט מה יש לעשות בברלין בסופ"ש הזה, ועוד יותר במקרה הוא מצא, בלי שום קשר לשום דבר, את הבלו מאן גרופ, ושאל אותי אם אני רוצה ללכת. כמובן שקנינו כרטיסים על המקום (המחיר מטורף, אבל מ-ט-ו-ר-ף).

nitch ו-pasparto - אני באמת מקווה שזה שווה כל יורו, כי אחרת אתם יודעים את מי אני אאשים :wink:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני,

ראה ה"פ.

תהנו לכם בברלין! :-) עיר נחמדה ויפה, ויש מה לראות (לא מעט מוזיאונים ואתרים היסטוריים שחובה לבקר בהם).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
איזה קטע, ממש במקרה אני טס לברלין לסופ"ש עם המשפחה ביום חמישי, ומ-מ-ש במקרה אח שלי עשה חיפוש באינטרנט מה יש לעשות בברלין בסופ"ש הזה, ועוד יותר במקרה הוא מצא, בלי שום קשר לשום דבר, את הבלו מאן גרופ, ושאל אותי אם אני רוצה ללכת. כמובן שקנינו כרטיסים על המקום (המחיר מטורף, אבל מ-ט-ו-ר-ף).

nitch ו-pasparto - אני באמת מקווה שזה שווה כל יורו, כי אחרת אתם יודעים את מי אני אאשים :wink:

רוני

אתם תהנו...

באחריות!:-P

ג.

•  

פורסם
אתם תהנו...

באחריות!:-P

ג.

מחזק את דברי עמיתי ג'ורג' שליט"א.

אני מוכן שתסגור איתי חשבון אם ההופעה לא תהיה משהו, אבל אם כן תיהנו, אני תובע את הזכות לשנות כמה כותרות לא ענייניות של ת'רדים כראות עיני.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...