Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לשמחתי אני והוריי נוסעים לניו יורק בשבוע הבא.

לא שקיים חשש בלבי שאני אגיע למצב שבו לא יהיה לי מה לעשות בתפוח הגדול, אבל אם בכל זאת למישהו יש המלצה כלשהי על מסעדה, הצגה, או כל דבר אחר (באמת כל דבר, רק תזכרו שאני עם ההורים :smile:) אני מאוד אשמח לשמוע....

ד"א אם יש משהו בתחום המוטוריקה זה יהיה בכלל מושלם :smile:

תודה מראש,

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

דווקא מהטיסה הייתי דואג...

אני לא יודע באיזה חברה אתה טס, אבל יש חברות שבהם מחלקת התיירים היא פשוט אסון טבע, ולעשות שם טיסה של 10-12 שעות זה סיוט.

נסה לדאוג שיסדרו לך את השורה של הEXIT או מקום ליד המעבר. הרגליים שלך יודו לך על זה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אם מונטי פייטון זה הקטע שלך, לך לSpamalot. מבוסס על הגביע הקדוש, מבוצע בגאוניות, שחקנים מצויינים. הייתי השבוע והשתנתי במכנסיים מצחוק.

אם אתה מחליט ללכת, תשלח לי הודעה פרטית, אני רוצה משהו מחנות המזכרות שלהם...:)

כמו כן, אני ממליץ גם על ביקור בפסל החירות ובEllis Island (תחנת הכניסה ההסטורית של מהגרים לארה"ב), 11.5$ למבוגר לכרטיס למעבורת (לשני האיים), יוצאת מBattery Park בשפיץ הדרומי של מנהטן, אפשר להגיע לשם עם קו 1 אדום של הרכבת התחתית, לרדת בתחנה האחרונה, South Ferry (חייבים לשבת באחד מחמשת הקרונות הקדמיים בשביל לרדת).

אם אתה רוצה להיכנס לתוך פסל החירות עצמו (פשוט חובה), או שתגיע ראשון בבוקר (8 בערך), או שתזמין כרטיס מראש (בחינם, ובלעדיו אין לך סיכוי להיכנס):

http://www.nps.gov/stli/

WWW.STATUERESERVATIONS.COM

באותו איזור של הBattery Park ישנם גם הרבה מוזיאונים, תראה אם משהו מתאים לך, וגם Wall Street לא רחוק משם (7 דקות הליכה על Broad St.), אפשר לראות את הבורסה, בניין טראמפ וכו'.

אם אתה רוצה לראות את Ground Zero, יש ממולו את הבניינים של הWorld Financial Centre (עם כיפות ירוקות), יש מהלובי שלהם תצפית מצויינת פנימה, וכמו כן ישנו גשר הולכי רגל שעובר ממש בצמוד ומעל האתר.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
דווקא מהטיסה הייתי דואג...

אני לא יודע באיזה חברה אתה טס, אבל יש חברות שבהם מחלקת התיירים היא פשוט אסון טבע, ולעשות שם טיסה של 10-12 שעות זה סיוט.

נסה לדאוג שיסדרו לך את השורה של הEXIT או מקום ליד המעבר. הרגליים שלך יודו לך על זה.

צביקה, אל דאגה

הוא טס בחברה ששמה הולך לפניה... ועמוס טס כמו שצריך (המבין יבין :wink:)

ואם תיהיה בעיה, הוא יודע לאן לפנות :-)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

הופעה של Blue man grope שווה ביותר(אם המופע עדיין רץ).

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

המופע עדיין רץ, הייתי בו לפני שבועיים בשיקגו, ולפני 4 ימים הם הופיעו בניו יורק. ההופעה הכי מדהימה שהייתי בה בחיים.

אם אתה הולך בלי ההורים ובא לך לחסוך את המחיר של הכרטיס, תתקשר למשרד שלהם בבוקר, הם צריכים שני מתנדבים לכל הופעה. אתה צריך לתפקד בתור סדרן במשך רבע שעה לפני ההופעה, ולעזור לאסוף את כל נייר הטואלט שמפוזר באולם בסוף (עוד רבע שעה), וחסכת לעצמך את מחיר הכרטיס.

אתה מקבל מקומות בשורות הראשונות (הכרטיסים הכי יקרים), ומשקה חינם. תביא מטריה :lol: ג'ורג' בטוח מבין למה.

http://www.blueman.com/

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
אם מונטי פייטון זה הקטע שלך, לך לSpamalot. מבוסס על הגביע הקדוש, מבוצע בגאוניות, שחקנים מצויינים. הייתי השבוע והשתנתי במכנסיים מצחוק.

אם אתה מחליט ללכת, תשלח לי הודעה פרטית, אני רוצה משהו מחנות המזכרות שלהם...:)

כמו כן, אני ממליץ גם על ביקור בפסל החירות ובEllis Island (תחנת הכניסה ההסטורית של מהגרים לארה"ב), 11.5$ למבוגר לכרטיס למעבורת (לשני האיים), יוצאת מBattery Park בשפיץ הדרומי של מנהטן, אפשר להגיע לשם עם קו 1 אדום של הרכבת התחתית, לרדת בתחנה האחרונה, South Ferry (חייבים לשבת באחד מחמשת הקרונות הקדמיים בשביל לרדת).

אם אתה רוצה להיכנס לתוך פסל החירות עצמו (פשוט חובה), או שתגיע ראשון בבוקר (8 בערך), או שתזמין כרטיס מראש (בחינם, ובלעדיו אין לך סיכוי להיכנס):

http://www.nps.gov/stli/

WWW.STATUERESERVATIONS.COM

באותו איזור של הBattery Park ישנם גם הרבה מוזיאונים, תראה אם משהו מתאים לך, וגם Wall Street לא רחוק משם (7 דקות הליכה על Broad St.), אפשר לראות את הבורסה, בניין טראמפ וכו'.

אם אתה רוצה לראות את Ground Zero, יש ממולו את הבניינים של הWorld Financial Centre (עם כיפות ירוקות), יש מהלובי שלהם תצפית מצויינת פנימה, וכמו כן ישנו גשר הולכי רגל שעובר ממש בצמוד ומעל האתר.

תודה רבה לכולם....... :smile:

מונטי פייטון זה מאוד הקטע שלי וגם של אבא שלי.... אז די בטוח שנלך לזה..:mm_yeah:

בקשר ל Blue Man..... נכנסתי לאתר שלהם ולא הצלחתי להבין כל כך במה מדובר.... מישהו יכול להסביר בקצרה בבקשה?

תודה,

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

כשתראה תבין...

הנאה מובטחת!

באחריות:wink:

ג.

על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

יש שם סרטונים תחת video/images, אבל סמוך על סמוך, לך בעיניים עצומות, ואל! תראה את הסרטונים,זה רק יהרוס לך את ההפתעה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

ההורים שלך יאהבו את זה על בטוח. זה מדבר לכולם.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

במסעדת פיטר לוגר(אני מקווה שאני זוכר טוב את השם),אם יתמזל מזלכם ותמצאו מקום(בהזמנה מראש),תאכלו כנראה את הסטייק הטוב ביותר שיתאפשר לכם בחיים ארציים:-) .

ג.

•  

• תוכן חדש...