Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב גנוב

Megaman777
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב!

שמי דניאל, מדפדפף וקורא בפורומים כאן כבר דיי הרבה זמן,

אבל זאת ההודעה הראשונה שאני כותב.

בתקופה האחרונה אני במצוד אחרי שברולט קפריסים משנים 91-92

במטרת קנייה.

היום בבוקר דפדפתי בלוח פוקוס, וראיתי שמוצעת למכירה קפריס חדשה בצבע אפור בלוח.

לפי התמונה נראית טוב, לא ניתנו עליה פרטים פרט ל "שמורה מאוד" ומספר סלולרי של המוכר.

בתמונה של הרכב שמתי לב לסיומת xx-xxx-00 על הלוחית.

מתוך סקרנות קלה, הקשתי את מספר הלוחית בסקציית רכבים גנובים של המשטרה,

והתפלאתי להיווכח כי האתר מדווח כי הרכב גנוב.

כדי לא לחשוף את הרכב עם הלוחית כאן בפורום, בחרתי שלא להעלות סקרינשוט של המודעה הנ"ל

אך המעוניינים יכולים להיכנס ולראות לבד.

השאלה שלי היא:

כדאי לדווח למשטרה על כך?

עד כמה המידע באתר אמין (במיוחד לאחר שהם בפירוש מדגישים כי אין זו בהכרח אינדיקציה)

מה הפרוצדורת טיפול שלהם (אם מישהו פחות או יותר יודע) לגבי מקרים כאלו?

ואם אכן הרכב הנ"ל (או כל רכב אחר בלוחות) גנוב, האנשים שאחראים על כך ייקחו סיכון בלפרסם רכוש גנוב (כולל מספר טלפון + תמונה עם לוחית חשופה) בפורום ציבורי?

דעתכם.

שנה טובה!

דניאל.

פורסם

יש גם לפעמים טעויות באתר שלהם, או רכבים שלא עודכנו כאשר הוחזרו לבעליהם, ועוד הרבה סיבות, אני לא חושב שיש מישהו שהוא דפוק מספיק לפרסם רכב גנוב... אבל בעצם... לך תידע...

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

דווח בעילום שם, אני בטוחה שאם רכבך היה נגנב היית רוצה שידווחו עליו....

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לגבי עידכון המאגר - הקובץ של מאגר הרכבים הגנובים התעדכן היום בשעה 16.00, כך שלא נראה לי שיש טעות כלשהי...

פורסם

ראיתי את הרכב, הרכב באמת שמור. מישהו מרים את הכפפה ומתקשר לבעל הרכב ממספר חסוי כדי לשאול אותו מאיפה הוא גנב את הרכב?

פורסם
אולי בעל הרכב פירסם את ההודעה לפני שגנבו את הרכב ולא עידכן את לוח פוקוס?

ואת זה אתה יכול לבדוק אם תתקשר למוכר ותשאל עם זה עדיין רלוונטי .

שחר.

פורסם

יא אללה !

אני לא מאמין על התגובות שהגיעו פה למה שהבחור רשם...

תגידו, זה נראה לכם הגיוני בכלל שבמדינה כמו ישראל, קטנה, צפופה ומתקדמת, יפרסמו בלוח המצולם הגדול והנפוץ בארץ רכב גנוב למכירה ?! בעל הרכב או הגנב ?!?!

אני לא סומך בגרוש על המשטרה ועל הפקידות הטיפשות שמתקתקות את הנתונים לתוך המחשבים.>

(>חומר למחשבה לבחור שרוצה את הקפריס - לך על זה ! כמובן דבר עם הבנאדם קודם ותמשש את השטח)...

אני מכיר כמעט את כל הלוח בעל פה - לא פספסתי גליון מאז שהוא יצא, וגם לא זרקתי ! כולם אצלי !!!

שני הקפריסים שאתה רואה שם, הכחול והאפור, מתפרסמים כל פעם מחדש, נמחקים וחוזרים...

יש לך את הבורדו - הסטיישן, שלדעתי מאוד יפה ושימושי...תבדוק אותו...

לגבי האפור, יכול להיות שהרכב נגנב פעם, ופשוט לא שינו את זה, אל תסמוך על זה בכלל...

אלה רכבים מצוינים, ואם תמצא אחד שגם שמרו עליו יפה וטיפלו בו כמו שצריך, אתה רק תהנה...

ואל תסמוך על אלה שאומרים לך את כל אמרות העמך הנפוצות כל כך; "אתה צריך לגרור תחנת דלק אחריך, אתה צריך צינור חיבור ישיר, מנוי" וכו'...מי שאומר את אלה, לא נהג על אמריקאית אף פעם, או שכן נהג אבל לא ידע לנהוג, כי צריך לדעת לנהוג עליהן, לא העיקר ללחוץ, צריך גם לדעת איך, ואיך ומתי לעזוב...

לסיום אני רוצה לאחל לך הצלחה ואל תשכח לסמוך על מה שהלב והנשמה מרגישים, לך עם זה...

פורסם

גם אני עוקב אחרי הקפריסים בפוקוס

אתה מדבר על הכחולה ועל השחורה שבאמת כל הזמן מתפרסמות (כרגע אין רואים את השחורה).

את זאת לא ראיתי דווקא לפני כן. יכול להיות שפיספסתי.

בקשר לכחולה אגב, במקרה נתקלתי בה לפני כמה ימים

היא יד שמינית (!), ובמצב מאוד מוזנח. התמונה בפורום מחמיאה לה מאוד.

לגבי האפורה שוב:

מה שמוזר לי, זה קודם כל הסיומת 00 בלוחית, ובנוסף לכך שבד"כ הם באות עם לוחיות אמריקאיות קטנות גם מלפנים וכאן לא.

• תוכן חדש...