Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Seat Ibiza 1.4-1.6

SIMONSS
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני חדש בפורום....

אני בן 17 וחצי לא מזמן הוצאתי רישיון

ברשותי 13 אלף לקנית רכב+כמה אלפים לביטוח והשאר...

בקיצור רציתי לשאול על האיביזה 3 דלתות איך האוטו מבחינת אחזקה אמינות וכו'?

האם ניתן למצוא כזאת בכסף שיש לי במצב סביר?

ואם יש אופצות לרכב דומה אם מראה ספורטיבי בתקציב אשמח לדעת...

תודה ,סיימון

BMW

פורסם

אני רכשתי איביזה 95' 1600 לפני 3 חודשים בערך ואני יכול להגיד שאני מבסוט לגמרי מהרכב, בהתחלה שחיפשתי אמרו לי לא להתעסק עם איביזה כי יש לה מלא בעיות אבל בנינו לכל רכב יש את המחלות שלו והדבר היחידי שמשפיע על זה זה אופן הטיפול של הנהג,אני מטפל ברכב ומבחינה מכנית הוא במצב מצויין שים לב שהבעיה העיקרית באיביזה זה התחממות של המנוע ולכן רצוי שנוזל הרדיאטור יהיה נוזל ייעודי איכותי חוץ מזה יש לי רק דברים טובים להגיד לך על הרכב.

תמונה 007.JPG

פורסם

אפשר לשאול בכמה קנית אותה?

איזה מצב וכמה זמן לקח לך למצוא

חוץ מזה האם הכנסה של 1000 שקל תספיק לי חוץ מהביטוח בחודש לאחזקת הרכב

מבחינת דלק טיפולים וכו?

BMW

פורסם

פעם ראשונה שאני שומע שלאיביזה יש בעיות התחממות...

שמעתי שיש להם בעיות חשמל לרוב..

אבל הכל שמועות הבעיה העיקרית ברכב זה שהמערכת הזרקה שלו רגישה מדי ועושה בעיות לעיתים זה מה שאני יודע..

אולי באיביזות הישנות שמתחת לשנת 94 שאז הם לא היו שייכות לפולקסוואגן היה להם הרבה בעיות אמינות.

לי יש איביזה שנת 97 ואני מרוצה ממנה.

פורסם

תטפל בא והיא תשרת אותך כמו גדולה!, אין לה בעיות יתר, פה ושם, בקטנה.

כמו שאמרו כל אוטו והמחלה שלו, תדע לטפל, תהנה ממנה.

• תוכן חדש...