Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איחולי החלמה מהירה שלוחה.

להודעה בתפוז-אופנועים.

אין טעם לשרשר איחולים בתפוז(יש צורך באישור משתמש חדש), הנכם מוזמנים לעשות זאת פה(הוא קופץ לביקור מדי פעם).

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

נראה מאוד לא נעים,ומאוד שורף.

החלמה מהירה.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

תרגיש טוב באמת החלמה מהירה

אבל - מאדם כמוך אשר מודע לסכנות האורבות לנו בפינה הנסתרת, הייתי מצפה ללבוש מיגון מכף רגל ועד ראש, אבל לא נורא אני מקווה שזה ישמש שיעור לכל קוראי שרשור זה......אני שמח שזה נגמר בגוף ולא בנפש.....

עתיד - מהמחשב של "דוד של סתום"

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם

לכבוד:

טל שביט.

הנידון: התייחסות למכתב שבסימוכין ה4 ע"י אילן פ. או בא כוחו.

א.נ.

1. קראתי בעיון רב את דבריו של ידידי המלומד.

לכבוד

טל שביט

1.צר לי לשמוע. :shock:

2.החלמה מהירה - ותרגיש טוב ידידי היקר.

שמור על עצמך

בכבוד רב

אילן פ.

2. לא מן הנמנע, שמשתמע מההודעה הנ"ל, או מחלקים ממנה ממנה כביכול, שאתה נמצא בקשר רשמי לכאורה עם גולשים בפורום, ופניה ישירה לכבודו תהיה שלא במקומה (השערה זו מבוססת על הנוסח הרשמי של ההודעה המצוטטת והמשתמע ממנה).

3. על כן, וכדי לא לפנות בפניה ישירה, אך בכ"ז לדרוש בשלום כבודו, בוחר גם אני לפנות אליך באגרת זו בברכת החלמה מהירה.

4. אם לדעתך, נוסחים כאלו, דומים להם, מועתקים כמוהם, מושפעים מהם וכו', גורעים מאוירת הפורום הבלתי פורמלית, אשמח אם תטה כתף (הבחנתי שהיא לא שרוטה) למיגור התופעה.

אנו זקוקים לאנשים כמוך בכדי להלחם בתופעת הנוסח המשפטי בארכיון מכתבי משרד המשפטים, או לחלופין, נוסח של פקידה צבאית מלאה בחשיבות עצמית.

5. לסיכום -

א. חבר הפורום טל יחלים בהקדם מפציעתו.

ב. עד להחלמתו, ימגר טל את תופעת המכתב הרשמי הנהוגה ע"י מספר גולשים בפורום. (פרארי IF ואילן טורבו).

6. בברכה. רז.

אין לגדוש / להעתיק / לצטט / לערוך / לצלם או להפיץ מכתב זה, או חלקים ממנו, או צילומים של הצל שלו ללא אישור בכתב מאילן.

ט.ל.כ.

הערה - בט.ל.כ. הקודם נפלה טעות. ט.ל.ח.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...