Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איזה הגזמה.... :|

"כולה" השחיז כמה גפיים....

השחיז כמה גפיים?

מקום התאונה נראה כמו כביש החוף לכיוון צפון.

בקלות יכול היה למצוא עצמו תחת גלגלי מכונית.

הפציעה מאוד דומה לפציעה שלי הייתה עם האופנוע לפני כשנתיים על איילון.

טל - אני לא מכיר אותך אישית אך, לצערי, מבין לכאבך. (וזה כואב!!!! מאוד!!!!).

מאחל לך החלמה מהירה, רפואה שלמה ושלא תדע עוד תאונות כאלו.

ברוך השם שיצאת מזה בזול. אם אתה מצטלם יושב, יצאת בזול...

פורסם
לכבוד:

טל שביט.

הנידון: התייחסות למכתב שבסימוכין ה4 ע"י אילן פ. או בא כוחו.

א.נ.

1. קראתי בעיון רב את דבריו של ידידי המלומד.

2. לא מן הנמנע, שמשתמע מההודעה הנ"ל, או מחלקים ממנה ממנה כביכול, שאתה נמצא בקשר רשמי לכאורה עם גולשים בפורום, ופניה ישירה לכבודו תהיה שלא במקומה (השערה זו מבוססת על הנוסח הרשמי של ההודעה המצוטטת והמשתמע ממנה).

3. על כן, וכדי לא לפנות בפניה ישירה, אך בכ"ז לדרוש בשלום כבודו, בוחר גם אני לפנות אליך באגרת זו בברכת החלמה מהירה.

4. אם לדעתך, נוסחים כאלו, דומים להם, מועתקים כמוהם, מושפעים מהם וכו', גורעים מאוירת הפורום הבלתי פורמלית, אשמח אם תטה כתף (הבחנתי שהיא לא שרוטה) למיגור התופעה.

אנו זקוקים לאנשים כמוך בכדי להלחם בתופעת הנוסח המשפטי בארכיון מכתבי משרד המשפטים, או לחלופין, נוסח של פקידה צבאית מלאה בחשיבות עצמית.

5. לסיכום -

א. חבר הפורום טל יחלים בהקדם מפציעתו.

ב. עד להחלמתו, ימגר טל את תופעת המכתב הרשמי הנהוגה ע"י מספר גולשים בפורום. (פרארי IF ואילן טורבו).

6. בברכה. רז.

אין לגדוש / להעתיק / לצטט / לערוך / לצלם או להפיץ מכתב זה, או חלקים ממנו, או צילומים של הצל שלו ללא אישור בכתב מאילן.

ט.ל.כ.

הערה - בט.ל.כ. הקודם נפלה טעות. ט.ל.ח.

איחלתי לחייל הצלחה בהמשך דרכו.

פורסם
טל תרגיש טוב !

הנה עוד אחת מהסיבות שאני בחיים לא ייקנה אופנוע !

אז למה אתה נוסע באוטו??? גם באוטו אפשר להיפגע אפילו יותר קשה. ואם לחשוב בצורה שאתה חושב אז הכל מסוכן בחיים הללו אפילו הקוקה קולה שאנשים שותים.

בכל זאת טל מאחל לך בריאות בריאות ורק בריאות החלמה מהירה.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
איזה הגזמה.... :|

"כולה" השחיז כמה גפיים....

אם היית עובד תאונת אופנוע אחת או שתיים בחיים שלך, היית מדבר אחרת.

שרדתי 3 תאונות, כולן לא באשמתי, ותאמין לי, שגם אם זה נגמר בסנטר שסוע, צריך להגיד תודה!

הבנאדם השחיז את הברכים שלו על האספלט.

כמו שזה נראה, היה מספיק "מעקה בטיחות" בזווית לא נכונה, או בזנ"ט במקום לא נכון, בשביל להרוג אותו.

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

טל, החלמה מהירה.

ודרך אגב,

אם הגפיים שלך נראות כך....

החייתי רוצה לראות מה קרה לכביש.

חי

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

פורסם

אחלה החלקה, לא נראה רציני!

תרגיש טוב, בטח שורף במקלחת:smile: (תזהר עם הסבון)

רמי

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם

...

לצערי - לא היה בבעלותי אופנוע ואני מאוד מקווה שיהיה.

בכל מקרה, לא התכוונתי לחומרת הפציעה שלו, אלא לעצם הנפילה(למרות שהתגובה לא נראתה ככה).

או במילים אחרות: יש רוכבים שנפלו, ויש את אלה שעוד יפלו.

• תוכן חדש...