Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצורפים שני קבצים המכילים תלונה ששלחתי למוסך צמיגי ליס ולאיגוד המוסכים, והתשובה שנשלחה אלי מצמיגי ליס. עדיין לא קיבלתי תגובה מאיגוד המוסכים.

לסיכום המכתבים, מדובר במקרה בו הייתי 4 פעמים אצל צמיגי ליס בצומת רעננה לצורך ביצוע איזון, לפתרון בעיית רעידות מעל 100 קמ"ש.

באף אחת מהפעמים הם לא פתרו לי את הבעיה כיוון שלא שמו משקולות בעת האיזון (כפי שהתברר). כתוצאה מכך נגרמו נזקים נוספים שהצריכו שיפוץ ציריה והחלפת תפוחי הגה.

הפתרון המיידי לבעיה הגיע לאחר ביצוע איזון במקום אחר, היפר צמיג בפ"ת.

במכתב המצורף מפורטים הטענות בצירוף חשבוניות רלוונטיות של חנות לחלקי חילוף (כיוון שהתיקון לא בוצע במוסך מורשה.)

במכתב התגובה צמיגי ליס טוענים שההוכחות שלי אינן מספקות, ומתנערים מאחריות.

מה דעתכם?

איך עלי לפעול בהמשך למכתב התשובה שלהם?

האם עלי להסתפק בהסכמתם להחזר התשלום על האיזונים (140 ש"ח) כיוון שאין בידיי הוכחות מעבר לרשום במכתב?

ושאלה אחרונה- האם למישהו יש ניסיון עם איגוד המוסכים לגבי טיפול שלהם בתלונות על נזק רשלני ותוצאתי, ויודע עד כמה הם משתדלים לעזור ללקוח?

תודה מראש,

חלי

איזון פורום 19.9.05.doc

צמיגי ליס1.JPG

חלי

פיג'ו 206 1.6 2006

פורסם

היי חלי,

האם את בטוחה שכתוצאה מכך נפגעו תפוחי ההיגוי והציריה?

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
היי חלי,

האם את בטוחה שכתוצאה מכך נפגעו תפוחי ההיגוי והציריה?

כך אומרים בעלי המקצוע. לגבי הציריה, היא שופצה רק לפני כשנה וקצת במוסך מורשה, כך שלא מדובר על בלאי.

חלי

פיג'ו 206 1.6 2006

פורסם

חלי ממה שאני יודע אם הרעידות מעל 80 קמ"ש זה מעיד על צורך באיזון גלגלים אחוריים.

ושם זה לא הפרונט כמובן. תבדקי את הנושא

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

היא עברה איזון גלגלים דינאמי בכל ארבעת הגלגלים...

בכל מקרה חלי את תגובתי המפורטת קיבלת במסינג'ר ואני נמנע ולהביא אותה בפניך כאן....בהצלחה !

פורסם

בהמשך לתגובות שקיבלתי למקרה, אני מציינת כי מטרת השרשור היא בעיקר להזהיר את חברי הפורום ממוסך הצמיגים "צמיגי ליס" ולא לקבל כמובן מאליו רשלנויות כאלה.

חוץ מזה, אשמח לקבל עוד תגובות ענייניות.

חלי

פיג'ו 206 1.6 2006

פורסם

4 פעמים חזרת לאותו המקום כדי לפתור בעיה ובאף אחת מהן לא סייעו לך?

אני הייתי מתחילה לחשוד כבר מהפעם השניה, ומחפשת מקום אחר.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...