Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7568 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תכין בוחטה טובה של לפחות 500 שקל אם לא יותר על התקנה.

לזרוק סתם רכיבים מפציצים לאוויר זה לא חוכמה ....כל אחד בפורום יכול להעיף שמות לאויר , תכלס צריך בעל חנות אמין שישב איתך לבד.

לדעתי איטום ב2 הדלתות הקידמיות כולל הפאגז זה חובה + כבלים טובים + מתקין איכותי ומקצועי בדגש על המקצועי , לא איזה אחד שיגיד לך שלא מגבירים קומפוננט מקדימה אלא מגברים 6על9 מאחורה , אלו חאפרים !

לזרוק סתם רכיבים מפציצים לאוויר זה לא חוכמה ....כל אחד בפורום יכול להעיף שמות לאויר , תכלס צריך בעל חנות אמין שישב איתך לבד.

בקיצור לך לבחור איכותי (ממליץ על חיים וחדוי , סאונדר רחובות)

שב איתם על מפרט , תגיד שהמליצו לך פה בפורום תאמין לי שהוא יתגמש איתך עד הסוף והתוצאה תיהיה מדהימה גם הרכיבים ובטח ובטח שההתקנה .

פורסם

שבוע הבא אני יוצא לסבב חנויות, אני אקשיב לכול המרכיבים שציינתם, ונראה מה נשמע לי הכי טוב, כול החברות האלה הן בערך באותה רמה, אבל כל אחד והטעם שלו. מה שהבנתי שבלי בידוד אין מה לדבר, לא שווה בכלל להשקיע אם אני לא מתכוון לשים בידוד,

ועוד שאלה, המאזדה שלי עדיין בדרך ואני יכול עדיין לשנות הזמנה, מבחינה אקוסטית מה עדיף? עם הארבעה דלתות או החמש ?

פורסם

אם אתה קונה אוטו למערכת אל תקנה מאזדה, תקנה משהו עם אופציה להתקנה נורמלית :)

ובאופן עקרוני נראה לי ש 5 דלתות מעט טובה יותר כי הסאב קרוב יותר ואני חושב שקל יותר להשיג במה.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם
שבוע הבא אני יוצא לסבב חנויות, אני אקשיב לכול המרכיבים שציינתם, ונראה מה נשמע לי הכי טוב, כול החברות האלה הן בערך באותה רמה, אבל כל אחד והטעם שלו. מה שהבנתי שבלי בידוד אין מה לדבר, לא שווה בכלל להשקיע אם אני לא מתכוון לשים בידוד,

ועוד שאלה, המאזדה שלי עדיין בדרך ואני יכול עדיין לשנות הזמנה, מבחינה אקוסטית מה עדיף? עם הארבעה דלתות או החמש ?

רכב רחוק מלהיות סביבה אקוסטית טובה כך שכול ההבדלים שיהיו בין רכב לרכב לא יהיו כאלו שיצדיקו רכישת דגם/החלפת דגם. רכוש את מה שאתה רוצה ללא קשר לאודיו.

אני את האמת הייתי עושה משהו אחר - 10,000 זה סכום מכובד ויפה אך לא מעבר.

הייתי שוקל להשאר עם ה-HU המקורי ובכסף שתחסוך במקום התקנה מסובכת של HU + רכישת HU הייתי רוכש מנחתים, קרוס-חיצוני ואקולייזרים. אני מאמין שתוכל למצוא ציוד סביר של Lanzar או של חברות דומות במחירים נורמליים.

דעתי נובעת מהעדפה האישית שלי בלבד להשאיר את הרכב באותו מצב בו קיבלתי/רכשתי אותו מבלי להכנס "להרפתקאות" של בניות פיברגלאס וכו'.

מפשט את כל נושא ההתקנה ומוזיל אותה.

איטום חשוב מאוד. למרות שאני לא מכיר את דלתות המאזדה אך אני מניח שהיא כמו כל יפנית משפחתית ואיטום רק ייתרום.

הטעם שלי במוזיקה מכוון אותי יותר לקומפ' של Morel Hybrid, סאב של Infinity Kappa Perfect או Shiva של Adire Audio.

מגבר - פה קשה לי להמליץ מאחר ואני לא מתמצא במחירים כ"כ. אך הייתי נצמד להצעתו של עופר ורוכש מגבר מחברה מוכרת וידועה.

פורסם

הייתי שוקל להשאר עם ה-HU המקורי ובכסף שתחסוך במקום התקנה מסובכת של HU + רכישת HU הייתי רוכש מנחתים, קרוס-חיצוני ואקולייזרים. אני מאמין שתוכל למצוא ציוד סביר של Lanzar או של חברות דומות במחירים נורמליים.

לא בדיוק הבנתי מזה אומר,

אם אפשר , תסביר לי קצת יותר בפרטים

פורסם

הוא התכוון שבמקום להתקין רדיו דיסק במקום הנוחכי ז"א לחתוך את הפאנל ולעשות בניה - לקנות קרוס חיצוני שיתן לך אפשרויות של חיתוך הקומפוננט וכיוון , מה שאין לך בפאנל המקורי של האוטו (מה שיש לך בHU מתקדמים).

פורסם

הספק המוצא ביציאות לרמקולים גבוה יחסית. לכן - מנחיתים את הספק (ומתח...) האות לרמה כזו שיתאים לעבודה עם מגברים, קרוסים, אקולייזרים וכו'.

סה"כ - לדעתי לא יהיה הבדל באיכות השמע במידה ותשתמש במנחתים איכותיים וקרוסים טובים לבין שימוש ב-HU חדש שיכלול את הפיצ'רים הללו.

בשימוש Flat - אני לא מאמין שיהיה הבדל בין CD מקורי שבא עם הרכב לבין HU שתרכוש.

ההבדל הוא בקרוסים וכן הלאה והם אלו שיוצרים את ההבדל.

בכך אתה שומר על שליטה מההגה (אם יש), מקוריות, נמנע מבניות שנוטות עם הזמן להתחיל לקרקש ולקצ'קצ' וכו'.

אגב - אם תרצה לחסוך ולשמור על תקציב בסביבות ה 5K ולא להתקרב ל-10K- מצא לך מגבר שיכול לעבוד עם כניסות הספק גבוה (=לרמקולים). לא חסרים כאלו.

פורסם

אני הייתי הולך באמת או על הקלאריון טאץ' או על האלפיין 9853\55

עכשיו הייתי לוקח קומפוננט של פיניקס גולד סדרת XENON או של דיימונד אודיו סדרת ה-D

מגבר הייתי לוקח של HIFONICS ZX4400 או PPI DCX 600.4

בסאבים קשה לי להמלית לך כי יש מחבר כל כך גדול אז נציין חלק קטן כרגע ממה שעולה לי בראש

INFINITY KAPPA

KICKER כמו שכבר הומלץ לך פה

JL AUDIO 12W3v2

מקווה שעזרתי לך אבל כמו שאומרים וזה נכון קודם צריך לשמוע ואז להחליט

פורסם

לא הבנתי מה הגל שתקף את הפורום והמלצות על HIFONICS ועוד לשים אותם באותה שורה עם PPI...

אתה מודע לכך שבחו"ל ההייפוניקס הוא כמעט חצי ממחירו של הPPI?

זה שבארץ ממתגים מוצר ע"י הקפצת מחיר לא אומרת כלום על טיבו!

הייפוניקס ZX4400 ובכלל - ברמה פחות או יותר של לאנזר... ומי שלא מסכים מוזמן לערוך כמה ביקורים בפורומים בחו"ל וללמוד (או שפשוט יצבור נסיון...).

אם כבר היפוניקס - ממליץ ללכת על ה-JBL מהדיוטי או לרכוש פה בארץ. בכול מקרה לא יעלה מעל 1400 (אלא אם כן אתה פרייאר).

בשום מקרה - לא בשורה אחת עם PPI שיותר טובה משניהם.

אז מספיק להסחף...

פורסם
לא הבנתי מה הגל שתקף את הפורום והמלצות על HIFONICS ועוד לשים אותם באותה שורה עם PPI...

אתה מודע לכך שבחו"ל ההייפוניקס הוא כמעט חצי ממחירו של הPPI?

זה שבארץ ממתגים מוצר ע"י הקפצת מחיר לא אומרת כלום על טיבו!

הייפוניקס ZX4400 ובכלל - ברמה פחות או יותר של לאנזר... ומי שלא מסכים מוזמן לערוך כמה ביקורים בפורומים בחו"ל וללמוד (או שפשוט יצבור נסיון...).

אם כבר היפוניקס - ממליץ ללכת על ה-JBL מהדיוטי או לרכוש פה בארץ. בכול מקרה לא יעלה מעל 1400 (אלא אם כן אתה פרייאר).

בשום מקרה - לא בשורה אחת עם PPI שיותר טובה משניהם.

אז מספיק להסחף...

PPI לא בהכרך טובה יותר מהיפוניקס...אתה בדקת בין 2 מגברים זהים?השוות? לקחת למעבדה? עשית משהו כל שהוא כדי להגיד שהיפוניקס לא עומדת באותו שורה עם PPI?

כי אם לא אז אני מניח שתניח להמלצות שלך לנוח.

היפוניקס חברה שמאוד מכבדת את עצמה גם אחרי 25 שנה של ייצור מגברים...

פשוט התמורה למחיר במגברים הללו היא הרבה יותר מתמחור אובר בחברות אחרות כמו בכל תאגיד דיירקטד...

בארה"ב אגב, הם מומלצים בחום בכל פינה והם גם לוקחים נתח שוק מאוד משמעותי באחד השווקים הגדולים בעולם=ארה"ב.

בתור בעלים של כמה מגברים שלהם,בכמה סדרות ועוצמות שונות,הם מספקים את הסחורה בצורה מצויינת .

זה שמגבר עולה חצי ממגבר אחר לא מעיד על איכותי\עוצמתו\כל דבר פרט לתמחור גבוה של המתחרים.

זה כמו רוקפורד בארץ...פשוט לא שווה את המחיר.

אני לא אומר שהמגברים של PPI פחות טובים, פשוט הם לא שווים את הכסף שלהם....אם אתה יכול להשיג מגבר אחר שיעשה את אותה העבודה החצי מחיר- אז הרי זה משובח ומומלץ.

under construction..

פורסם

בקשר לHU אני יודע שאפשר לשים אותו בימקום המאפרה, אני זוכר שהיה פה מישהו שאפילו העלה תמונות, ניסיתי להריץ חיפוש אבל אני די לחוץ בזמן אז תנסה אתה..... יום טוב

וכמו שפיתגם סיני עתיק אומר: "אם אין לך משהוא חכם להגיד - תגיד פיתגם סיני עתיק אמר"

פורסם
PPI לא בהכרך טובה יותר מהיפוניקס...אתה בדקת בין 2 מגברים זהים?השוות? לקחת למעבדה? עשית משהו כל שהוא כדי להגיד שהיפוניקס לא עומדת באותו שורה עם PPI?

כי אם לא אז אני מניח שתניח להמלצות שלך לנוח.

...

אני אניח להמלצותי לנוח שנייה אחרי שאתה תניח לעצות אחיתופל שלך לנוח.

די ברור שאתה חדש בתחום, אחרת לא היית רושם את שרשמת.

לעניין - Hifonics כבר ממזמן הפכו להיות עוד מוצר מדבקה. עוד חברה סינית שמייצרת עבורם ליינים שלמים.

היפוניקס כמו לאנזר כמו JBL כמו רבות אחרות ממזמן איבדו מגדולתן.

מאחר ולא בכספך עסקינן אז אתה מרשה לעצמך להמליץ לבן אדם לרכוש מגבר של 2000+ שקל שהתמורה שלו שווה וזהה לזו שייקבל ממגבר של 1000-1400 ש"ח

פורסם

נגיד וקניתי קומפוננט של מורל הייבריד (150RMS)

איזה מגבר הייתם ממליצים לי אני חשבתי 2 ערוצים, או ש עדיף 4

וסאב של קיקר L7

(750RMS)

ו איזה מגבר עדיף לסאב?

או שעדיף לשים מגבר אחד על שניהם????:?

• תוכן חדש...