Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחירי הדלק מרקיעי שחקים!!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכל טוב ויפה ואתם נגד ומדברים ומתקוממים, אבל לא הרבה מכם היו מוכנים שבוע לנסוע באוטובוס, ברור שבמקומות אחרים היו מתקוממים אבל הישראלים הם בכיינים ומתפנקים, זתומרת הם תמיד יקטרו ולא יעשו כלום כדי לשנות את המצב אז חבל על כל האנרגיות שהולכות לשווא

אם יש מי שישלם יש מי שיקח ככה זה

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה שמצחיק אתם בוכים על זה שהוא 5.90 עוד מעט יגיע ל 7 וחצי.

גם כשליטר יעלה 50 שקל, נמשיך לריאות את המושחטים המטומטמים נוסעים על הוולבו שלהם עם מזגן.

פורסם

מי שאין לו כסף לדלק, שלא יקנה מכוניות!

הדלק יקר בכל העולם.

חבית נפט עולה 70 דולר!

ואתם יודעים משהו? לקראת החורף בארה"ב והעלייה בביקוש, המחירים אפילו יעלו עוד!!!

צאו מהבועה שאתם חיים בה...

אתם יודעים כמה עולה ליטר דלק באירופה??? אנחנו לא מיוחדים!

את הכעסים שלכם תפנו לאופ"ק, כי הם אלה שמחזקים בביצים של כל העולם המערבי...

ול-RUSSIAN SPEED

מזמן לא קראתי כל כך הרבה שטויות מפי אדם אחד בשרשור אחד...

לא טוב לך, תרד מהארץ!

אבל אתה טיפוס שרק מדבר, ולא עושה...

בדיוק כמו שאר הטיפוסים שמדברים בכל פעם על עצומות בנוגע למחיר הדלק...

המקסימום שאתם מוכנים לעשות בנושא, זה לקפוץ כמו [$%&^] בכל פעם שמעלים את מחירי הדלק...

ולדבר בינכם לבין עצמכם על כמה שהמדינה הזו חרא, וביבי זבל, והכלכלה דרעק...

וסליחה שאני עובר כאן על כללי הפורום, אבל:

חחחחחחחחחחחחחחחחחח...

(מספיק ודי)

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

מדינת ישראל אשמה בגלל המיסים המפגרים על הדלק.

לא אופ"ק ולא מחיר של חבית נפט ולא שייח שהתעצבן ולא שביתה בתחנת קידוח ולא בעירה בשדה נפט ולא עלייה בביקוש הנפט ולא כלום.

פורסם

המיסים המפגרים על הדלק עוזרים לשלם:

לאלפי אנשים שלא מגיע להם ביטוח לאומי

לאלפי בטלנים שיושבים בבית בלי סיבה אבטחת הכנסה

לאלפי נשים שעובדות (שחור) כמנקות חדרי מדרגות בבנייני מגורים אבטלה

לאלפי נכים עם 10% נכות על שבר בבוהן הקלות במיסים על קניית מכוניות והקלות בארנונה ומס הכנסה

והרשימה ממשיכה וממשיכה...

ברוך הבא למדינת הרווחה של שנות ה-2000

יחי הקפיטליזם!

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

מאיפה הגעתם למסכנה שחבית נפט עולה 70$ לפי העיתונות ? זה בולשיט...

אני חושב זה הכול עבודה בעניים, צריך לראות באתר שהוא מקור מוסמך למחיר של חבית, כי 70$ זה הגזמה, היום משתלם לבנות תחנת דלק, הם מרוויחים הון.

תמיר

פורסם

באירופה הדלק מבחינת מחירים כמו כאן אולי טיפה יותר, אני ממש לא זוכר, אך מחירי המכוניות הרבה יותר זולים מהארץ, אין מה להשוות בכלל.

פורסם
תגיד לי אתה חושב שחברות ישתקו כאשר הדלק בסוף השנה יעלה ל 7 שקל?

בסוף תשלם יותר אתה והדלקן שלך.

אתה טועה. הדלקן הוא לצורכי עבודה, ימנעו ממני דלק - ימנעו ממני עבודה... זה בלתי אפשרי, שאני צריך להגיע ללקוח ו"אין אישור לדלק" ...

בקיצור, פה לא יהיה החסך , אתה תמשיך לשלם , ואני והדלקן נהיה נפלא ביחד :)

פורסם

איזה בדיוק שטויות?

אם תוציא את הראש מהחדשות המקומיות ותקרא ותסתכל תראה שהכל אמת אבל הישראלי מעדיף להגיד לא לא ולהאשים שמהו אחר.

ובאמת הגיע הזמן להוריד את ההטבות לכל הבטלנים, אבל זה לא יקרה כי שוב תקום איזה משועממת, תלך עד לבירה ותבכה להם על רחבת הכנסת.

את המחרה צריך לרכז סביב הנושא מיסי דלק ולא מחירי נפט עולמיים.

אולי אני מניאק אבל ממש לא אכפת לי מהאלפים שלא עושים כלו ומרוויחים על חשבוני.

ולגבי המדבר ולא עושה, הכרטיס טיסה מחכה לי רק צריך קודם לסיים את הטכניון.

פורסם

נראה מה המחיר הייה בשנה הבאה

אני אומר 7.3 +

גם אז זה לא יעזור לנו

למדינה חסר כסף מכמה סיבות ...

יש כמה פתרונות שיעזרו

צריך לסדר את התחבורה בישראל

כבישים בלי רמזורים איפה שאפשר ע"י גשרים

רכבות בתוך העיר

למכירה זיכרונות של KINGSTON 1024MB 133Mhz SDRAM

בחצי מחיר :twisted:

פורסם

אומנם הישראלים מפונקים וכל אחד פה משחק לנו אותה דוקטור ומנסה להגן על הצרכים של המדינה . אותי זה לא מענין מה המדינה צריכה .המדינה אמורה לספק לנו מחירי דלק הגיוניים אנחנו משלמים מיסיםץ,קנסות, משרתים בצה"ל בשביל לשלם מחיר כזה מופרז על דלק מה נפלתם על הראש????? למדינה יש ים של כסף זה שיש לנו שר אוצר חלאה שגורם לעשירים להיות יותר עשירים ולעניים מוריד מהמעט שיש להם ואת הנהגים שוחט במחירי דלק יש משהו פה שאפשר להצדיק????בקיצור מי שבעד העצומות שיהיה איתי בואו נתאגד כולנו נעשה בלאגן שלם נשלח מכתבים לכל הגורמים בואו לא נשתוק ולא ניתן לשחיתות הזו להרוג לנו את הכיס המס על הדלק עומד על שיעור מטורף של 50% מי שאיתי שירשום כאן נפתח שרשור נוסף וכל מי שירצה להצטרף למאבק יחתום על העצומה נפיץ אותה ברשת נאסוף הרבה אנשים שיחתמו לנו וככה יתחיל המאבק שלנו .בקשר לנוסח אני יכול לדאוג למשהו.

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

פורסם

חבר'ה , חזרתי עכשיו מנסיעה של 70 ק"מ על הסיריון 1.0 , תידלקתי בהלוך ,איפסתי מד ק"מ , ותידלקתי בחזור ,הנסיעה ברובה הייתה בין עירונית , וכ-10 אחוז ממנה עירונית

על 71 ק"מ שנסעתי נכנסו 2.2 ליטר במיכל דלק ,

חבל"ז

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

• תוכן חדש...