Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחירי הדלק מרקיעי שחקים!!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3134653,00.html

כל ה-@##$$%%#$#@@ :!:

אם מה אמורים לתלק עכשיו :?::?::?:

אנשים יקרים שלי דיברנו מספיק הגיע הזמן לעשות הבה נתאגדה ולא נתדלק במשך שבוע

וכן אני מודע לכך שאנשים עובדים וזה בגלל העליה בעולם,אבל מחיר חבית נפט מכילה 200 ליטר עולה 70 דולר ,אבל זה עדיין לא אומר שעל ליטר אנחנו צריכים לשלם מעל לדולר וחצי :!: (כן זה המחיר שמרביתנו ממלאים בו(מדובר על 98:! :shock::evil: ) ואם תעשו חשבון פשוט על חבית מרוויחים עלינו הרבה הרבה כסף :!: זה לא הגיוני שמיכל דלק ל 400 ק"מ יעלה כמעט 300 ש"ח :!::!::!: הגיע הזמן לעשות משהו. וכן כל אחד יכול להקריב שבוע ללא תדלוק ולנסוע באוטובוסים :!:

gs 8)פעם הייתה לי וולקן......ואז הייתה גדר...

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תגיד לי אתה חושב שחברות ישתקו כאשר הדלק בסוף השנה יעלה ל 7 שקל?

בסוף תשלם יותר אתה והדלקן שלך.

גם אתה תשלם יותר, ללא הדלקן שאין לך.

.

פורסם

צריך יותר משבוע כדי להשבית את כל המערכת העושקת הזאת.

אבל ככה זה במדינה שלנו,האזרח הקטן כבר התרגל לכל ההתייקרויות הללו וגם אם 95 יגיע ל-7 שקלים במילא האנשים לא יפסיקו להשתמש ברכביהם.

אין דבר אחד במדינה שלנו שלא התייקר במשך השנה הזאת :ארנונה,חשמל,משכנתא,לחם,חלב וכו..

בברכה (בעצם) בייאוש רב

bear

למכירה : סט מזרקים דנסו בהספק 230CC במחיר שפויי , ניתן לפנות בה"פ.

פורסם

לא הכל חי על בנזין!!! מה עם לוגמי הסולר?

ליטר סולר עלה לפני 4 שנים 1.60 ש"ח ועכשיו 4.50 ש"ח. מה יקרה עוד 4 שנים?

פורסם
צריך יותר משבוע כדי להשבית את כל המערכת העושקת הזאת.

אבל ככה זה במדינה שלנו,האזרח הקטן כבר התרגל לכל ההתייקרויות הללו וגם אם 95 יגיע ל-7 שקלים במילא האנשים לא יפסיקו להשתמש ברכביהם.

אין דבר אחד במדינה שלנו שלא התייקר במשך השנה הזאת :ארנונה,חשמל,משכנתא,לחם,חלב וכו..

בברכה (בעצם) בייאוש רב

bear

המערכת הזאתי קצת יותר גדולה ממה שאתה חושב, כל הייצור בעולם תלוי בנפט אבל לא משנה.

ברגע שהמדינה תוריד את המיסים הדפוקים האלה על דלק מצבינו יהיה יותר טוב ( מצד שאני הממשלה לא תעשה זאת כי זה מקור ההכנסה היחיד שלה חוץ מהתרומות מארצות הברית).

והתחזיות אומרות תאמת יותר מ 7 שקל אבל לא משנה.

וכל אלה עם הדלקן, אתם חושבים שהבעייה לא נוגעת אליכם?, פעם סולר הייה זול , הרבה עברו לסולר עכשיו הוא יקר, ככה יהיה גם עם גז ( בעיקר במדינה הזאת).

ישראל לא מדינה לטווח ארוך, במיוחד לא עם יחס כזה לאזרחים וכאלה מטומטמים בשלטון.

אגב שלא תחשבו שהמלחמות בעיראק פוגעות במחירים וכל זה, או כי מי שמוכר את הנפט הערבי לישראל כועס על היהודים.

ישראל קונה כמעט את כל הנפט שלה מרוסיה ומדינות ברית המואצות שלעבר שאחרי ערב הסעודית הן המדינות הכי עשירות בנפט, והן אלה שמשחקות במחירי הנפט בעיקר.

אגב, קצת לא קשור אבל דיין רלוונטי, קראתי היום בידיעות אחרונות שאחד מכל שמנוה חיילים יוצא על סעיף נפשי, פעם היו מתביישים בזה היום זה כבר נורמה.

בדיוק כמו ירידה מהארץ, ואחרי זה שואלים עוד למה.

פורסם

RUSSIAN SPEED מסכים עם כל מילה אבל הרוסים לא כל כך משחקים עם המחירים,בעיקרון הנפט שלהם עולה כ-2$ פחות מהנפט של הערבים.

פורסם
לנוכח התייקרות חסרת תקדים זו , אני נוקט בצעדי מנע

עברתי לנהוג בדייהטסו סיריון 1.0 , ה-RS לסופש"ים :wink:

לפחות יש לך רכב שאפשר לעבור אליו,אני יכול לעבור רק לאוטובוס או להליכה ברגל.

פורסם

בלי להעליב אף אחד

הגיע הזמן שתפסיקו לפתוח שירשור על כל עליית מחירי הדלק, ופשוט תסתמו את הפה.

למה?

כי אף אחד לא יעשה משהו

כי אחוז גבוה מהאזרחים כאן מוכים יאוש מכל המחייה היקרה שמסביבם מלאים דאגות ואין בהם כח נפשי ורצון להיאבק.

זהו הישראלי הממוצע של היום

שממשיך לשלם, וימשיך לשלם.

אז מספיק עם השירשורים האלו, זה לא מוביל לשום מקום.

רק נותר ללמוד מהאמריקאים, שעכשיו העלו להם בכמה סנטים את מחירי הדלק עקב עליית מחירי חביות הנפט, וכבר הם הופכים שם יוצרות, עושים בלאגן ומפיקים פרסומות נגד.

שלא נדבר על נהגי המשאיות ששיתקו את כבישי גרמניה לשבוע עד שניצחו במאבק על מחירי הסולר (שגם אם היו מעלים להם לא היה מגיע לחצי המחיר שמשלמים כאן על סולר.)

ליטר סולר- 6.15 שקל

ליטר בנזין 95- 5.90 שקל

ישראל, ספטמבר 2005.

נראה לאן נגיע. או יותר נכון לאן לא נגיע...

-ארז-

פורסם

פשוט ביזיון אין מילה אחרת גועל נפש של מדינה. צריך לארגן מאבק בואו נתאחד נעשה משהו אי אפשר כככה נפיץ עצומות באינטרנט באי סי קיו לא יודע מה העיקר לשכנע כמה שיותר אנשים להשבית את הרכבים עד שננצח את השחיתות

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

פורסם
פשוט ביזיון אין מילה אחרת גועל נפש של מדינה. צריך לארגן מאבק בואו נתאחד נעשה משהו אי אפשר כככה נפיץ עצומות באינטרנט באי סי קיו לא יודע מה העיקר לשכנע כמה שיותר אנשים להשבית את הרכבים עד שננצח את השחיתות

מסכים!! שמישהו יקח על עצמו לנסח אחת כזאת...בבקשה!

• תוכן חדש...