Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחירי הדלק מרקיעי שחקים!!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
russian speed אתה לא חושב שזה טיפה הרצחת וגם ירשת.

אם הכל במדינה חרא אז מי מוציא את רשימת המוסדות להשכלה גבוה מהרשימה, כניראה שלא אתה.

בהצלחה שיהיה לך רד מהארץ ותלמד במקום שבחרת לגור שם(ניראה לי אתה מהאנשים האלה שתמיד רע להם)

אם כבר אתה יורד אז תעשה טובה לנו תשתלט על מדינה עם נפט ואז תהפוך אותה לקומוניסטית, ואז כדי להחריב אותך אופ''ק יורידו משמעותית את מחירי הנפט כמו שהם עשו ליפני 15 שנה בערך

אז תעשה טובה לכולנו

לגבי הדלק די באמת תפסיקו כי אתם לא עושים עם זה כלום. רק מקטרים, אני יודע זה קשה ומעצבן אבל זאת המציאות, זה הרי ידוע שהמוטו של העם היהודי זה: קשה עכשיו יעבור אח''כ. אז לא צריך את הפורום כדי להוכיח שכלום לא השתנה אצלנו

קןדם כל, מדינה מתקדמת בזכות מוחות שחושבים ודיים שעובדות, ככה הייה בארצות הברית וככה הייה בברית המואצות.

אם אתה רוצה להתקדם צריך לעבוד וללמוד, מה לעשות שיבישראל מעדיפים להביא עובדים זרים שיעשו את כל העבודות שהבטלנים המפונקים לא רוצים לעשות.

המצב של מדינת ישראל הייה הרבה יותר טוב אם היא הייתה מפסיקה להזרים כסף מיותר לאנשים שלא עושים כלום, חודש חודשיים ואחרי זה לא יהיו עובדים זרים בארץ.

מדינת ישראל לפני כמה עשורים הייתה מדינה עם פוטנציאל עצום, הרבה מוחות חכמים ואנשים שרצו לעזור ולבנות, מה לעשות שבדרך באו כל מיני עליות שרק הרסו (לא רוצה לשמוע שעלייה רוסית לא תרמה בכלום, רוסים עושים עבודות שאף ישראלי לא יחשוב לעשות רק כי הם צריכים כסף ולא יושבים על התחת כל היום). היום החינוך פה בשפל, המצב הכלכלי על הפנים, ואנשים שחושבים קדימה אכן לומדים פה ויורדים מהארץ, וזה לא נקרא בגידה.

מדינה אשר גונבת מאזרחיה היא לא מדינה שראויה לאזרחים, ומה פה הקשר לקומניזם ולהשטלתות על מדינה.

אותי מעצבן שאני עובד לומד, ועוד משלם לכל מיני טפילים שלא צריכים בכלל לראות אגורה אחת.

המדינה הזאת תקועה, ותמשיך להיות תקועה עוד שנים רבות, עד שמישהו יפתח את העיינים ( יש כאלה אבל תמיד עוצרים אותם).

במקום לתת כסף לאנשים שלא מגיע להם ולפנות התנחלויות יש להזרים כסף לחברות היי טק מתחיולת, לבתי ספר, כי רק אז ישקיע במדינה הזאת.

נפט זה משאב שכל התעשיות בעולם תלויות בו, אבל אתם תתפלאו כמה אנשים מנסים למצוא לזה פתרון, חלקם גם נתקעים בביוקרטיה מטומטמת.

אם ישראל תעשה קצת סדר בעניין הכסף אצלה היא תגלה טוב מאוד שניתן להוריד מיסים לדלק, להזרים כסף ללמידה ולתעשייה בלי לפגוע בקופה.

ולגבי העניין של לא לעשות כלום, אני אישית מכיר כמה פרופסורים בטכניון אשר שלחו עשרות מכתבים לממשלה והם מציעים תוכניות חיסכון והזרמת כספים והורדת מיסים שרק יועילו למדינה, ומתעלמים מהם.

אבל כנראה שום דבר לא ישתנה במדינה שחצי מחבי הכנסת שלה היו בחקירות פליליות, והאזרחים רוצים רק לשבת על התחת, זאת הסיבה שהעולם מתייחס אלינו כמו שהוא מתייחס.

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לכל אילו שכתבו בשירשור שלום!

לאילו שאמרו שאין מה לעשות, אז אני עושה!!!

השבוע לדוגמה אני לא מתדלק! ולידיעתכם אני עובד בשתי עבודות!

לאילו שרוצים שמישהו יעשה בשבילם, אז תוציאו את האצבע ותעשו בעצמכם!

לאילו שרוצים לרדת מהארץ,יאללה ביי!משפרים את הרכבים... קודם תשפרו את המדינה!!!

ואם יש תלונות למישהו אולי במקום להאשים את המדינה תנסו לשנות משהו!!!

תודה

זה לא יעזור גם אם כול הפורם לא יסע, צריך להשבית את התחנות בואו נחסום הובלות של דלק לתחנות או נחסום את הכניסות לתחנות. כמה כבר תחנות יש בארץ? נגיד 1K ופורם יש 10K אנשים זה יוצא 10 אנשים אל תחנת דלק חחחח ככה הם יבינו

אודי A4

דימה.

פורסם
זה לא יעזור גם אם כול הפורם לא יסע, צריך להשבית את התחנות בואו נחסום הובלות של דלק לתחנות או נחסום את הכניסות לתחנות. כמה כבר תחנות יש בארץ? נגיד 1K ופורם יש 10K אנשים זה יוצא 10 אנשים אל תחנת דלק חחחח ככה הם יבינו
אתה רוצה להקים קול מחאה ולהפגין? לך תשיג אישור כנדרש בחוק (דרך הפעולה שאתה מציע אינה חוקית, תגרום נזק כלכלי לצדדים שונים ואף פותחת אפשרות לתגרות). כך תשיג פורמליות, לגיטימיות (כמו כן אתה תגדיל את הסיכויים שאנשים יגיעו להפגנה) ואף תוכל לערב את המידיה (הודעה על הכוונה להפגין+אפשרות שיסקרו את האירוע כך שתהיה לך השפעה רבה יותר. כמובן שגודל ההפגנה תשפיע, אך אפילו העלאת קול מחאה של מעטים יכולה לתרום).
פורסם
אתה רוצה להקים קול מחאה ולהפגין? לך תשיג אישור כנדרש בחוק (דרך הפעולה שאתה מציע אינה חוקית, תגרום נזק כלכלי לצדדים שונים ואף פותחת אפשרות לתגרות). כך תשיג פורמליות, לגיטימיות (כמו כן אתה תגדיל את הסיכויים שאנשים יגיעו להפגנה) ואף תוכל לערב את המידיה (הודעה על הכוונה להפגין+אפשרות שיסקרו את האירוע כך שתהיה לך השפעה רבה יותר. כמובן שגודל ההפגנה תשפיע, אך אפילו העלאת קול מחאה של מעטים יכולה לתרום).
סבבה איפה אני צריך לבקש אישור?

אודי A4

דימה.

פורסם
סבבה איפה אני צריך לבקש אישור?
אתה צריך לקבל אישור מהמשטרה.

נ.ב.

הגיוני יותר להפגין לפני משרד/רשות וכיו"ב ממשלתיים שיש להם השפעה בדבר מחירי הדלקים ולא בכניסה לתחנת דלק תמימה בבעלות פרטית.

פורסם

הבעיה הציבור בישראל לא עושה כלום יושב וסופג את ההפסדים

במצריים יש מהומות שמעלים את מחירי הפול ב10 אגורות

שמעליםאת מחיר הדיזל בארה"ב שביתות ענק של משאיות,אוטובוסים וכ'...

פורסם
אתה צריך לקבל אישור מהמשטרה.

נ.ב.

הגיוני יותר להפגין לפני משרד/רשות וכיו"ב ממשלתיים שיש להם השפעה בדבר מחירי הדלקים ולא בכניסה לתחנת דלק תמימה בבעלות פרטית.

אתה שוכח שבסופו של דבר מי שקובע את המחיר זה התחנות ולא הממשלה.

אודי A4

דימה.

פורסם
אתה שוכח שבסופו של דבר מי שקובע את המחיר זה התחנות ולא הממשלה.
ואתה ממש לא צודק!!!

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם
ואתה ממש לא צודק!!!

ג.

יכול להיות וזה אמור להיות ככה שהממשלה תהיה מעורבת אבל בארץ שלנו זה לא יקרה

אודי A4

דימה.

פורסם

לא הצלחתי להבין למה כוונתך אבל בכל מקרה מחיר הדלק נקבע ע"י מינהל הדלק על בסיס מספר פרמטרים כגון מחיר חבית נפט בשוק העולמי,ארצות הייבוא,שער מט"ח וכ"ו...

חברות הדלק(ולא תחנות הדלק)קובעות את גובה ההנחה מהמחיר שנקבע ע"י מנהל הדלק!

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

גם כשליטר יעלה 50 שקל, נמשיך לריאות את המושחטים המטומטמים נוסעים על הוולבו שלהם עם מזגן.

כנראה שהמושחתים הם לא מטומטמים, אה?

ברוך הבא לקפיטליזם.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
לא הצלחתי להבין למה כוונתך אבל בכל מקרה מחיר הדלק נקבע ע"י מינהל הדלק על בסיס מספר פרמטרים כגון מחיר חבית נפט בשוק העולמי,ארצות הייבוא,שער מט"ח וכ"ו...

חברות הדלק(ולא תחנות הדלק)קובעות את גובה ההנחה מהמחיר שנקבע ע"י מנהל הדלק!

ג.

שכחת את המס שיש לכל ליטר בארץ 2.20 ש"ח

gs 8)פעם הייתה לי וולקן......ואז הייתה גדר...

פורסם

לא - מס ליטר בנזין 2.20 וזה המשחק היחיד שלמדינה יש לגבי המחיר של ליטר דלק...

בגלל זה ליטר גפ"מ כזה זול (רק כ-10 אג' מס)...

...Carpe Diem

• תוכן חדש...