Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Jaguar XK כל התמונות

LotusElise
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה קצת מתבלבל. ל-XK החדשה מנוע 4.2 כמו שכתוב למעלה, לא 3.0. כך של-645 מנוע חזק יותר (333 כ"ס).
צודק, טעות שלי.

התבלבלתי בין ה 300 כ"ס ל 3.0. (ליגואר יש 300 כ"ס).

הבדל של 30 כ"ס לטובת הב.מ.וו, עם אותם הנתונים (כניראה בגלל המשקל) - אי אפשר להגיד שזה זוועה. לא על הב.מ.וו ולא על היגואר.

לפחות לדעתי.

זה לא שאחת מהמכוניות הללו נועדו להיות חורכות אספלט או משהו כזה, סך הכל קופה GT מהירה מאובזרת יוקרתית עם ה-ר-ב-ה פוזה. ושתיהן עושות את העבודה מעולה.

אני מאמין בכל זאת שתיצא גירסת XKR חזקה יותר, כמיטב המסורת שלהם - אבל שוב פעם, נראה לכם שמי שקונה את הרכב הזה איכפת לו אם הרכב עושה 6.1 למאה או 5.9?

חוץ מזה, קשה לי להאמין שהם יתנו ל XK החדשה להיות חלשה יותר מה XK היוצאת.

Back to the original - NC again.

פורסם

אני מאמין בכל זאת שתיצא גירסת XKR חזקה יותר, כמיטב המסורת שלהם - אבל שוב פעם, נראה לכם שמי שקונה את הרכב הזה איכפת לו אם הרכב עושה 6.1 למאה או 5.9?

אם אתה חושב שלא, כנראה שאתה לא יודע אמריקאי מהו...

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

צודק, אני לא יודע אמריקאי מהו. לא הייתי שם בחיים ואין לי מושג מה האופי המוטורי שלהם (חוץ מהמכוניות האמיריקאיות הגדולות כמובן).

אבל את המכוניות הללו לרוב לא קונים ילדים, או אנשים שמחפשים לעשות זמן שיא בג'ימיקאנה או איזה מסלול. לרוב קונים את האוטו הזה סוג אחר לגמרי של אנשים - ובגלל זה אני אומר שמה שמוטי אמר על הכח, לדעתי לא נכון.

Back to the original - NC again.

פורסם

רוב האמריקאים שיקנו את ה-XKR לא יגלו אף פעם יותר מה מסתתר מאוחרי יותר מרבע מהלך הדוושה הרועשת.

הם יקנו אותה רק בשביל להראות לכולם שהם יכולים.

בדיוק כמו כל האמריקנים שקנו את ההאמר H1 ל"שדות הקרב" של בברלי הילס.

די... מספיק. נגמרה התקופה הזאת.

פורסם

אל תשכח שבזכות הלחץ של הלקוחות שגרים ב"שדות הקרב" כגון שוורצנגר ועוד מספר גורמים,

AM GENERAL החליטו לשווק את הH1 לשוק האזרחי...וטוב שכך, אחרת אף חולה שטח לא היה יכול לרכוש H1.

פורסם
רוב האמריקאים שיקנו את ה-XKR לא יגלו אף פעם יותר מה מסתתר מאוחרי יותר מרבע מהלך הדוושה הרועשת.

הם יקנו אותה רק בשביל להראות לכולם שהם יכולים.

לא אמרתי שהם יגלו. כלל לא. גם האוטו הזה בוודאי לא יראה הרבה trackdays בידי בעליו.

עדיין, על דף הנתונים, זה לא טוב להראות יותר איטי מהמתחרים.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

ה XK הקודמת הרבה יותר יפה לטעמי...

פשוט תשוו, בעיקר בחזית. החדשה דומה למרקיורי קוגאר ז"ל... מכונית נאה, אבל לא בקלאסה של יגואר...

XK-1-large.jpg

xk2.jpg

אין מה להשוות!!!

יהודה פ.

פורסם
נראית כמו אסטון מרטין שהורכב עליה בודי קיט לא מוצלח במיוחד.

כבדה.

ביצועים מחפירים ממכונית שעולה כ"כ הרבה.

איחוליי, סופסוף לנשות בוורלי הילס יהיה אוטו חדש ללכת לעשות בו שופינג עם הפודל שיושב בארנק.

מוטי.

1. היא ממש אבל ממש לא כבדה .

2. איפה אתה רואה ביצועים מחפירים בדיוק ? בנתוני 0-100 ? מיאטה מאיצה כמו מזדה לנטיס ועולה 190 אלף כיום בארץ ... בדיוק כמו WRX ... תחשוב על זה ...

3. הXKR זה אוטו הרבה הרבה יותר חזק מ645 וגם יותר חזק מהאמ5 היוצאת ועוד הרבה מכוניות (אני מדבר על הכביש כאן בארץ...) וכמובן שבניגוד ל"עגלות" האלה היא לא אטמוספרית ...

XJR

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

מה אתם מקשקשים ראיתי אותה מכל הכיוונים (כשהיא הגיחה במראה ועד שנעלמה באופק..), יפהפיה אמיתית, ואני לא חושב ככה על הרבה מכוניות.

המדהים הוא שבאותו היום ראיתי גם BMW 850 ספורט ישנה חולפת על פניי, אמנם לא יפה כמו היגואר אבל עדיין.

בריאות לכולם!

• תוכן חדש...