Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יומיים הרכב לא הונע..(מיצובישי לאנסר שנת 91,קרבורטור...)

ושהוא הניע,הטורים במקום להיות על 2000 בגלל פתיחת הצ'וק האוטומטי,היו על 500...:|

זה קרה לאבא שלי בדיוק לפני שנה וחצי,לקחנו למוסך והם אמרו שזה היה הצ'וק...

בכל מקרה אחרי שהוא הניע,שמתי D והטורים ירדו והאוטו נכבה... ומאז לא מניע הרכב...או שמניע קצת ומשמיע קולות של שריקה ונכבה.

עכשיו שהאוטו מתחת לבית,אני רוצה לנסות לסדר בעצמי ולא לגרור למוסך...(צביקה עזרתך נחוצה!:idea: )

אני חושב שהצ'וק נתפס איך שהוא... יש לי ספריי קרבורטורים והרבה אומץ!

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

יומיים הרכב לא הונע..(מיצובישי לאנסר שנת 91,קרבורטור...)

ושהוא הניע,הטורים במקום להיות על 2000 בגלל פתיחת הצ'וק האוטומטי,היו על 500...:|

זה קרה לאבא שלי בדיוק לפני שנה וחצי,לקחנו למוסך והם אמרו שזה היה הצ'וק...

בכל מקרה אחרי שהוא הניע,שמתי D והטורים ירדו והאוטו נכבה... ומאז לא מניע הרכב...או שמניע קצת ומשמיע קולות של שריקה ונכבה.

עכשיו שהאוטו מתחת לבית,אני רוצה לנסות לסדר בעצמי ולא לגרור למוסך...(צביקה עזרתך נחוצה!:idea: )

אני חושב שהצ'וק נתפס איך שהוא... יש לי ספריי קרבורטורים והרבה אומץ! לפתרון בעיתך אינך זקוק לאומץ[ את תשאיר לשרות בצבא], ובודאי לא לספריי קרבורטור שראק יכול לגרום לנזק גדול הרבה יותר ממה שאתה חושב!!

אתה זקוק לאבחון מדוייק יותר, מכיוון שאבחון מרחוק בעזרת מקלדת ומסך המחשב, הוא לא רציני, ואני משום מה מחשיב את עצמי לרציני,אנסה להדריך אותך מרחוק ואלמד אותך ראשית אפוא הבעייה לא נמצאת!

ובכן לדעתי הבעייה שלך לא בקרבורטור, ולא בצוק האוטומטי!!

לאחר ששללתי מרכיב בעייתי חשוב, אכוונך למה זה יכול כן להיות, לדעתי בעייתך קשורה למנוע

דווקא ולא לקרבורטור, חפש אחת ממספר אפשרויות:

1- צינור וואקום חשוב בחיבור בין מגבר בלם לסעפת היניקה קרוע, ומשם בריחת וואקום( זה השריקה שאתה שומע)!

2, אחד או 2 צילנדרים לא מתפקדים עקב כך או בגגלל סיבה אחרת, שסתום שרוף / לא אוטם/

בגלל חגורת טיימינג שקפצה 2 שינים!

3- חוט הצתה/ פלג אחד או יותר מכל סיבה אחרת אשר קשה לדעת מרחוק ועוד....!

התחל מהקל לכבד, ואז תגלה שהדבר הרבה יותר פשוט מאשר חשבת!

פעל ודווח בפורום על התוצאות!

בהצלחה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

בדקתי את הצינור וואקום שמחבר בין הסעפת לבוסטר,ניתקתי אותו ולא ראיתי חורים או קרעים בצינור,ושניתקתי אותו שמעתי פססססס מהבוסטר...

לגבי הצילינדרים.. לפני יומיים האוטו הונע,אבל לא נסע...הונע כדי לשמור על המצבר.. האוטו התניע בסדר גמור והכל עבד יפה,אז אני לא חושב שפתאום דבר כזה יכול לקרות...(אולי אני טועה?)

מה שגם התופעה הזאת בדיוק קרתה לפני שנה,ולא החליפו שסתומים או אטמים בתוך המנוע... והבעיה הסתדרה.

חוטי ההצתה השמאלי ביותר נראה יבש ומתפורר...אבל עדיין,לפני יומיים האוטו הניע...

מה שעכשיו אני חושב עליו... לפני יומיים האוטו הניע..ואחרי שתי דקות כיביתי אותו,יכול להיות שהרכב עדיין היה במצב צ'וק והוא נתקע איך שהוא?

פורסם

אורן, היות וזו הלאנסר של אבא שלך

אז הייתי אומר מהיכרות:

סט חוטי הצתה ומצתים חדשים.

להזיק זה יכול רק לכיס, למנוע זה רק יתרום.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

מתיי עשית טיימינג?

ברכב הקודם קודם שלי הייתה לי את אותה התופעה בדיוק, בסוף גיליתי שהטיימינג נקרע.

למזלי הבלוק היה יציקה ולא נגרם כל נזק.

פורסם

טיימינג לא נעשה בזמן האחרון.. אבל הוא לא נקרע,מכיוון שהרכב מניע בעזרת טיפה גז עולה בטורים ל 400 ונכבה..

בזמן שהוא מניע קצת כל האוטו רועד כמו אני לא יודע מה ויש רעשים מוזרים של שריקות...

פורסם

אורן:

מניע קצת, הכל רועד, נכבה

אתה יודע למה רועד ?

יש בוכנה אחת לפחות שלא מקבלת ניצוץ :|

משמע, חוטי הצתה, במקרה הטוב.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...