Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בימי שייש יש מפגשערסים ברמת גן.

ולכן לא כדאי...

אם יוחלט על רעננה אני אישית מבטיח לפרסם תמונה של האזור ודרכי הגעה, ממש לא בעיה.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

• תגובות 88
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שישי בפארק רעננה גם פותח אופציה של על האש נחמד יש שם מנגלים ועניינים בפנים אם יקחו את היוזמה באופן רציני זה יכול להיות סוף הדרך...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

בהחלט אופציה.אבל נראה לי שהאירגון יהיה קצת בעייתי בלי "טרום מפגש" כי איך נארגן כסף ועניינים?

כי לא בא לי לקנות דברים ולגלות אחר-כך שרק אני ועוד שני אנשים באנו למרות ש10 אמרו שהם יבואו...

הקיצור. אפשר לארגן אם יש אנשים רצינייים שמוכנים להתחייב לכך.

מי שבכנות רוצה לארגן את זה ובכנות מתכוון להגיע ובכנות רוצה גם להגיע וגם להשתתף באירגון ולא רק לאכול חינם!

שישלח לי הודעה פרטית.

יום טוב.

אופל קורסה 2003

פורסם

רום לא ככה עושים את זה...

בסוף כל אחד יבוא לך עם תירוץ חדש למה הוא לא הגיע...

תקבעו תאריך ושעה למפגש מקום גם...

אחרי זה תודיעו שחצי שעה אחרי תחילת המפגש נאספים כולם אוספים כספים (כדי להתחשב גם במאחרים) קופצים לסופר ליד זה חמש דקות משם עם הכסף שנאסף ועם מה שיש קונים...

כמובן שאם יש 15 שקל אין טעם לגשת בכלל ככה שקובעים רף של נגיד 100 שקל מינימום או משהו דומה וקובעים את הסכום שכל אחד יביא איתו...

ככה לפי דעתי זה ישתחרר לפועל...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

אכן יש יותר הגיון ככה :)

טוב אז יש לקחת בחשבון, פגישה מעט מוקדמת יותר שגם שומרי השבת יוכלו להשתתף.

פעם אחרונה שעשינו קניות לעל-האש זה יצא 200 ש"ח והיה מספיק אוכל לבערך 20 אנשים רעבים...

אופל קורסה 2003

פורסם

ואי רק עכשיו קראתי..מה הולך פה?. :shock: !

מי שרוצה לבוא בשישי יכול לבוא לראשון להיפגש איתנו במקביל למפגשי ראשל"צ והסביבה שמתקיימים כל שישי ב 4 וחצי בחנית הסופרלנד , ככה גם תוכלו להכיר פה את החברה, ואם תרצו כמנהגנו, נקפוץ כולנו לאנדריי :)

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=670895#post670895

אפשר להקדים את השעה..ראשון לציון זה "באמצע" ככה שלדעתי ייה נוח לכולם (ותראו את המאגנט החדשים שלי :) )

אם לא, אני בעד שבת ב 12 בר"ג, שישי אני לא יכול.

מ טיסן..בתקווה שתחליטו כבר מה מתי ואיפה? :? !

Suzuki Jimny

פורסם

מחר יום שישי כן ואף אחד לא נפגש מחר

המפגש המדובר הוא לגבי שישי הבא ולא שישי הזה...

בכל אופן אני חושב שרעננה זה קצת רחוק לאנשים לא מגיעים מהמרכז לדעתי אם מתחשבים באלו ששומרי שבת אפשר לארגן את המפגש ברמת גן באיזור של ההום סנטר שהוא אחלה מקום ומבודד ומי שירצה יוכל אחרי זה להמשיך למפגש של הערסים שזה די קרוב...

אין מה לדאוג מהערסים כי הם כבר לא באים לאיזור של ההום סנטר בגלל שפעם היו שם רייסים ובעקבות זאת באו שוטרים "ושרפו" את המקום אז כבר אין שם אף אחד..

קחו את זה בתור נקודה למחשבה אני ישתדל להגיע לכל מקום אשר תקבעו בכל מקרה.

מקווה שיוחלט כבר מה יהיה ושיהיה טוב.

לירן

פורסם

חשבתם על זה שאם רעננה רחוק לכם, ראשון רחוק "לנו"?

חוץ מזה. כמו שכבר אמרתי ואומר שוב (מבלי להישמע אגואיסטי או אנוכי) יש מפגש ברעננה ביום שישי!

גם אם זה רק אני, עתיד והמפלצת :).

וכמו שאמרתי, זה לא אמור להפריע למפגש של שבת...

אופל קורסה 2003

פורסם

משום מה יש לי הרגשה שהת'רד הזה יכול להגיע לעוד עמודים רבים ושעדיין לא תהיה החלטה על המקום, היום והשעה. לדעתי כמה מותיקי המפגש צריכים לדבר בינהם בה"פ, טלפון, אי סי קיו וכו' ולהחליט (לאחר שקראו כאן את התגובות). לאחר מכן פשוט לרשום הודעה שמודיעה על המפגש.

פורסם

אני יקח על עצמי את היוזמה...

שיבי ומיקי הם נראה לי הנציגים של שתי הצדדים אם אתם רוצים צרו קשר בפרטי וננסה לגרום לכל העניין להתגלגל...

פורסם

אייל אם זאת לא בקשה גדולה מדי בשבילך אז אולי תעשה עוד סקר בקשר למיקום כמו שעשית סקר לגבי היום שיתקיים בו במפגש תוכל להכין עוד סקר לגבי המקום (ראשון, רעננה, רמת גן) וככה נוכל לגבש החלטה לגבי המקום.

למרות שאני רואה שיש כאן אנשים שהחליטו לעצמם מפגש בכל מקרה לא משנה מה.

אז אולי תעשה סקר ובסופו של דבר נגיע ביחד להחלטה מגובשת שכולם יהיו מבסוטים ממנה.

לירן

פורסם

אתם רוצים עוד סקר נעשה עוד סקר. אלו כל המקומות? אם אתה יכול תפרט איפה המיקום בראשון וברעננה. למשל יופיע בסקר רמת גן - חניון קניון איילון.

הפעם אני אעשה את הסקר גלוי (שאפשר לראות מי הצביע למה).

• תוכן חדש...