Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סוף סוף- אחרי שלפני שנה איש הדיאגנוסטיקה של פיג'ו אמר שלא ידוע לו על עדכוני תוכנה שיסדרו את הבעיה של תגובה מאוחרת להחריד של המצערת האלקטרונית, הגיע עדכון.

כנראה שהיו מספיק תלונות מכל העולם...

אני נתקלתי בזה לראשונה ב 407. בעיקר כשגולשים לצומת לאט עם טיפה ברקס, ואז מחליטים להשתלב ולתת גז - וכלום לא קורה...

בפורום הזה רבים אחרים התלוננו על בעיה זהה בדגמים קודמים כגון 307, C5 וגם מכוניות של יצרנים אחרים.

אני מניח שהעדכון קיים במוסכים בכל הארץ. אני לא יודע אם זה בחינם, אולי למי שעדיין באחריות.

לא בטוח שזה מוריד את ההשהיה לגמרי.

המוסך המדובר הוא "קל-נת" בנתניה.

בקרוב אקפוץ למוסך ואתקין את העדכון.

פורסם

זו בעייה של מצערת בלבד?

כי גם בשילוב רוורס צריך לחכות עד שהתיבה תזכר למה היא משמשת..

ובעצם, בכל פעולה של הגיר, כולל החלפת הילוכים קדמיים בצורה ידנית, היא בעלת השהייה מסויימת (ע"ס 307, C5).

פורסם

כגראה שאיש הדיאגנוזה לא מכיר את תהליך לימוד המצערת . לא פתח תהליך פתרון תקלה אצל היצרן.ולכן אתה סובל כלכך הרבה זמן , אני במקומך ההייתי מחליף מוסך ולא ממשיך להתקבע.

I LOVE PEUGEOT CITROEN CARS

פורסם

לימוד מצערת זהו תהליך איפוס המחשב מול החיישן והפרפר מצערת הממונע = מתבצע בעזרת מחשב. נסיעת איפוס עם דגשים מיוחדים. מרכוז שסתום EGR.

I LOVE PEUGEOT CITROEN CARS

פורסם
בקרוב אקפוץ למוסך ואתקין את העדכון.
העצלות הראשונית הזו אכן מורגשת ב-407/307 עם AL4.

אתה מוזמן לעדכן האם עדכון התוכנה פתר את הבעיה. נשמח לשמוע.

דניאל

MCS 2008

פורסם

פעם שכחו לעשות אצלי לימוד מצערת בסי5 ואחרי חזרה למוסך וטיפול בעניין השתפרה תגובת הרכב. אבל עדיין יש השהייה ביחס לרכב "נורמלי". אני מציע לך להשוות עם מישהו בעל רכב דומה. קשה דרך הפורום להתרשם האם זו בעיה או לא.

בכל אופן, למיטב ידיעתי היה עדכון לתוכנת ניהול המנוע באפריל, אחרי הפסקה ארוכה. הותקן אצלי כדי לנסות לפתור בעית כיבוי, ולא הרגשתי כל שינוי לטובה או רעה. לא בזינוק ולא בכיבוי.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

התקנתי את העדכון ברכב:

יש שיפור, אבל ההשהיה לא נעלמה לגמרי.

תזכורת מהעבר:

הכי מעצבן זה כשגולשים לצומת עם רגל על הברקס, ואז מחליטים לתת גז. הרכב היה לפעמים משתהה יותר משניה שלמה עד לתגובה. בנוסף היה מעצבן לנסוע לאט לאט במגרש חניה כאשר הולכי רגל הולכים על הכביש ודרושה זהירות עם הגז. אתה לוחץ טיפה גז - אין תגובה, לוחץ טיפה יותר - האוטו מזנק פתאום. מתסכל כמו שיעור נהיגה ראשון ברכב עם קלאץ' נקודתי...

עכשיו המצב שופר, ההשהיה ברמה נסבלת, כנראה שאם הרכב היה מגיע ככה מהמפעל לא הייתי פותח את השרשור שבו התלוננתי על הבעיה. בנתיים גם עוד לא נתקלתי בהשהיה המטורפת של שניה+ ואני מקווה גם לא להתקל. המצב של גלישה לצומת ואז לתת גז עדיין הכי בעייתי אבל עכשיו זה סביר.

העדכון הוא חינם - הרכב באחריות. מוחקים את כל ה ECU ומורידים תוכנה חדשה- בערך 15 דקות להוריד. בסוף התבקשתי לעשות "לימוד הילוכים" אולי לזה התכוונתם במונח "לימוד מצערת". נסיעה בהילוך מסויים, ואז להרפות מהגז ולתת לסל"ד לרדת. ככה בכל אחד מההילוכים.

• תוכן חדש...