Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ככל הנראה מבצע עסקת טרייד אין עם אלבר, סובארו לגאסי על מאזדה 3 חדשה, כמובן עם תוספת תשלום נכבדת.

- האם יש עדיפות לקנות את הרכב מהסוכנות באופן ישיר? ולמה?

- האם לאחריות שאקבל על הרכב ערבה הסוכנות של מאזדה?

אשמח לכל חוות דעת רלוונטית.

פורסם

מדובר על מזדה 3 מדגם אקטיב,כלומר גירסת ה"ליסינג" של הזדה 3,שחסרה לא רק חישוקי סגסוגת,אלה גם 4 כריות אוויר,וכל זאת במטרה להוזיל את מחירה,על מנת שתוכל להיכנס לשווי שימוש 3.

המכוניות חדשות לחלוטין,וניקנו בהנחה ניכרת,על מנת "לנקות" את מחסני הערובה של דלק מוטורס משנת הדגם הקודמת.

חברת הליסינג מרוויחה מהמהלך 5-8%,וכל זה קורה בגלל שיטת התימחור המעוותת שמעניקה אפשרות ליבואן להעניק הנחות מפליגות לציי רכב,שמנצלות את זה.

בסיכומו של עיניין המפסידה הגדולה היא מדינת ישראל,שעד עתה לא ברור מדוע היא לא אוטמת את הפירצה הזו.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

בשביל לא הרבה כסף (8000 ש"ח בערך) אתה מוותר על אבזור שרובו בטיחותי (שתי כריות אוויר מול שש).

בנוסף, קח בחשבון שכשתבוא למכור את מכוניתך, השוק יהיה מוצף בכאלו יוצאות ליסינג (היא בציי הרכב כבר שנה; שלוש שנים עד פקיעת רוב החוזים). בעוד שנתיים יהיה מבול של מאזדות יוצאות ליסינג,

ואני בספק אם לקוחות פרטיים לא יעדיפו את הגרסה הרגילה והמאובזרת יותר.

אישית, אם הייתה לי ברירה, בשום פנים ואופן לא הייתי קונה את הרכב בגרסת הליסינג.

כמובן שעדיין עדיף לנסוע במאזדה 3 חדשה מאשר בלגאסי ישנה, אבל...

(כל מה שלעיל נאמר בהנחה שמדובר על מאזדה 3 בגרסת אקטיב)

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

זה לא שווה ותישמע לה

אתה משלם נגיד 50 אלף וההיתחיבות היא לכמה 3 שנים אחרי השלוש שנים ותשלומים חודשיים של כ 1200-1500 בסוף התקופה אתה צריך להכניס את הסכום להשלמת מחיר הרכב נגיד 20 אלף אבל מה ב 3 שנים המחיר על הרכב ירד ובסך הכול אתה מפסיד בזה

תחשוב??

פורסם

מה הקשר?

יש אפשרות לקנות דרכם רכב במזומן, בו במקום.

מה ששכנע אותי זו העובדה שבאמת מדובר בגרסת אקטיב, שהשוק יוצף על ידה בבוא עתו של סיום תקופות הליסינג/השכרה.

פורסם
זה לא שווה ותישמע לה

אתה משלם נגיד 50 אלף, וההיתחיבות היא לכמה? 3 שנים. אחרי השלוש שנים ותשלומים חודשיים של כ 1200-1500, בסוף התקופה אתה צריך להכניס (להוסיף) את הסכום להשלמת מחיר הרכב, נגיד 20 אלף. אבל מה (אולם), ב 3 שנים המחיר על הרכב ירד ובסך הכול אתה מפסיד בזה.

תחשוב??

חשבתי הרבה ע"מ להבין מה ניסית לכתוב, אנא השתמש במעט בסימני פיסוק.

הטענה של הפסד לא רלוונטית, שכן מפסידים בקניית רכב חדש, בין אם שילמת בתשלום אחד, ובין אם בהסדר תשלומים.

לפותח השרשור: זכור כי היתרון היחיד בעסקה הוא בטרייד אין - חוסך לך זמן יזע ודמעות, ומשתלם רק במידה והטרייד הוא בתמורה למחיר מחירון (או גבוה בהרבה ממחיר השוק).

לעניין המימון, הלוואה בנקאית תהייה לרוב בתנאים טובים בהרבה, וניתן לשעבד כנגדה את הרכב החדש.

בברכה,

גלעד

פורסם

כך בחשבון שבעוד 3-4 שנים הפער בין האקטיב לדגם המפואר יהיה קטן יותר והיום אתה נדרש לתוספת של כ-8000 ש"ח.

ביום שתרצה למכור נכון שתיהיה הצפה של מזדות אבל לך תמיד יהיה יתרון כי זה לא רכב חברה או ליסינג.

השיקול צריך ליהיות בטיחות ונוחות - יותר כריות אוויר וג'נטים גדולים יותר שמצד אחד יותר יפים מצד שני פחות נוחים מרגישים יותר את הכביש ולבסוף שליטה על המערכת סטריאו מההגה . תוספות נחמדות במחיר לא קטן

פורסם
ביום שתרצה למכור נכון שתיהיה הצפה של מזדות אבל לך תמיד יהיה יתרון כי זה לא רכב חברה או ליסינג.

הרכב רשום יד ראשונה בבעלות אלבר, ויחשב רכב ליסינג.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מה?

אתה סגור על זה שהרכב יהיה רשום ברשיונות כרכב מליסינג על אף שמעולם לא היה כזה?

בכל מקרה, החלטתי ללכת על מזדה 3 2005 קומפורט מהסוכנות/פורד פוקוס 2005 טרנד איקס, גם היא מהסוכנות, ונכנסה לתמונה לא מזמן- על סף ההחלטה של רכישת המזדה.

מה דעתכם? השיקולים העיקריים שלי הם אמינות, נוחות- איבזור, צריכת דלק .

פורסם

אלבר ליסינג יהיו רשומים כבעלים הראשון,אפילו אם המכונית לא נסעה מטר.

לכל מכונית עם מספר רישוי יש בעלים.

פורסם

אוקי. תודה, הארת את עיניי לגבי נקודה חשובה.

מעבר לזה, אשמח אם מישהו יתייחס לשאר שאלותיי.

פורסם
אלבר ליסינג יהיו רשומים כבעלים הראשון,אפילו אם המכונית לא נסעה מטר.

לכל מכונית עם מספר רישוי יש בעלים.

לא מחייב. אני הבנתי מהבחור שהוא קונה דרך חברת הליסינג רכב חדש לחלוטין כדי להנות מהטרייד אין ובטח גם מפריסת התשלומים אני מניח בכל אופן כיוון שהרכב חדש לגמרי לא תהיה רשומה יד ראשונה על חברת הליסינג כי זו יד של סוחר והיום יד של סוחר מורשה יננה נחשבת כיד יותר, חוק חדש מלפני איזה שנתיים שלוש נדמה לי.

אופנוען

פורסם
לא מחייב. אני הבנתי מהבחור שהוא קונה דרך חברת הליסינג רכב חדש לחלוטין כדי להנות מהטרייד אין ובטח גם מפריסת התשלומים אני מניח בכל אופן כיוון שהרכב חדש לגמרי לא תהיה רשומה יד ראשונה על חברת הליסינג כי זו יד של סוחר והיום יד של סוחר מורשה יננה נחשבת כיד יותר, חוק חדש מלפני איזה שנתיים שלוש נדמה לי.
אתה טועה.

מכונית חדשה לא יכולה לקבל מיספרים בלי שהיהיו לה בעלים רשומים!

ברישיון הרכב שלהן מופיעה "אבר ליסינג" בתור הבעלים,משמע שהקונה יד 2.

• תוכן חדש...