Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BMW 535d ב Top Gear או: ג'רמי הולך לירות בעצמו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

...ה m3 csl עשתה 1:28 על מסלול רטוב. תורידו מזה 2-3 שניות וזה הזמן על יבש בערך

לא בדיוק רטוב. ההגדרה המדוייקת לגבי מצב המסלול עבור ה-CSL היא dry/damp.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ובכל זאת, תשובה איך זה הגיוני לגבי הM3 נגד ה 535D?

גולן עם ה M3 אולי? מוטי? עוד מישהו שיש לו הערכה הגיונית ולא הספיק להגיב? כי פשוט אין שום סיבה בעולם שזה יהיה המצב. אני לא רואה טיפת היגיון (ולא, המומנט זה לא היגיון, לא במסלול).

Back to the original - NC again.

פורסם
ובכל זאת, תשובה איך זה הגיוני לגבי הM3 נגד ה 535D?

גולן עם ה M3 אולי? מוטי? עוד מישהו שיש לו הערכה הגיונית ולא הספיק להגיב? כי פשוט אין שום סיבה בעולם שזה יהיה המצב. אני לא רואה טיפת היגיון (ולא, המומנט זה לא היגיון, לא במסלול).

אני לא חושב שאני יכול לתת כאן תשובה מעמיקה...או אפילו נכונה...אולי אפילו לא הגיונית...

הדבר היחיד שאני חשבתי עליו באותו רגע....ומי שצפה בכל הפרקים מהעונה הראשונה יוכל

להבדיל בדקויות האלו...

סטיג המקורי היה "פחות" מוכשר מסטיג הנוכחי....ועד כמה שאני זוכר סטיג השחור (Perry Macarthy)...נהג ב M3..כבר מהיום הראשון שהוא הוחלף היה ברור לכולם בטופגיר ,שרף הזמנים על הלוח ..עומד להשתנות.

שוב...סתם ספקולציה...למרות שאישית אני בטוח שסטיג החדש (ויש האומרים שלא מדובר באדם אחד) מהיר יותר...מה גם שמי שזה לא יהיה..יש לו בוודאות ניסיון בפורמולה אחת.

פורסם
לא בדיוק רטוב. ההגדרה המדוייקת לגבי מצב המסלול עבור ה-CSL היא dry/damp.

טל

[/right]

ראיתי את הפרק בזמנו והיה מסלול רטוב!! פלוס העובדה שהרכב היה נעול צמיגי חצי סליקס.
פורסם

תגידו... מה באמת הסיפור עם הסטיג ??? למה הם לא חושפים את זהותו...? מה רק ככה יחזיקו ממנו, רק אם הוא ישאר מסתורי ??? ואיך יודעים שהקודם היה פול מקארטי ?

Veni Vidi Vici

פורסם
תגידו... מה באמת הסיפור עם הסטיג ??? למה הם לא חושפים את זהותו...? מה רק ככה יחזיקו ממנו, רק אם הוא ישאר מסתורי ??? ואיך יודעים שהקודם היה פול מקארטי ?

איך יודעים? החדש שומע בלדות רוק מהאייטיז, והישן שמע סיקסטיז' :wink:

אני דווקא אהבתי את הקונספט של החולצה "I AM THE STIG". בא לי על חולצה כזאת :wink: ומצחיק (ומחשיד) שהיא ניתנה למארק וובר בפרק האחרון... :wink:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

גם אני רוצה...

אולי נכין כזאת חולצה לCARSFORUM ?

יהיה רשום מקדימה I AM THE STIG, והציור של הסטיג, ומאחורה

NOT

עם לוגו של CARS FORUM :)

-

ומשאירים את הסטינג מסתורי כדי שחברות רכב מסויימות לא ינסו לשחד אותו להציג ביצועים פחות טובים אצל המתחרים..

(לדוגמא, מרצדס תציע לו 10 מליון דולר בשביל שישים את הSLR בפסגה, ולא ינצח אותה ע"י שום מכונית אחרת)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

כנראה בגלל זה החליפו את המקורי... אם הבנתי נכון איזה שדר ביורוספורט שידע שהוא פרי מקארטי פלט את המידע הזה בשידור ותוך כמה שעות זה כבר הגיע לאינטרנט ובזאת הלך הסוד. הסודיות כנראה מאוד מאוד חשובה.. ובצדק..

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

אוקיי, הבנתי את הקטע עם סטיג אבל שאלה נוספת כמו ששאלו פה רבים איך ה-535D עשתה אותו זמן כמו M3 ??? הרי כשהשוו את 535D ל-545I הבנזין ניצחה באיזה 3 שניות... אז זה אומר ש-545I יותר מהירה מ-M3 ? נראה לי קצת מוגזם, לא ?

Veni Vidi Vici

פורסם
למישהו יצא לראות את הפרק שבו ה stig עשה הקפה של 59 שניות ב...

F1 של רנו, זה היה נראה כאילו שידרו את ההקפה ב fast forward

זה היה יפה... אבל בסוף הם הורידו אותה כי היא לא מהמכוניות שמסוגלות לעלות על פס האטה (speed" bump") ..

omg איך הוא טס שם.. טס נמוך אבל עדיין טס..

אי אפשר לקרוא לזה נסיעה מהירה.. אפשר לקרוא לזה טיסה איטית (בעצם גם לא ממש)!!

פורסם
איך יודעים? החדש שומע בלדות רוק מהאייטיז, והישן שמע סיקסטיז' :wink:

...

רוני

החדש יותר שומע אחלה מוסיקה מה70' (קאמל ושות')

לא הייתי קורא לזה "בלדות רוק מהאייטיז" :)

• תוכן חדש...