Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BMW 535d ב Top Gear או: ג'רמי הולך לירות בעצמו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני לוקח רכב אחד מתוך הרשימה וזה ה ARIEL ATOM.

זה רכב מדהים!

ראית את הפרק של טופגיר שהם בודקים את האריאל אטום? שהפרצוץ של ג'רמי משתנה?
פורסם

אבל מה לעשות שאין אפילו אופציה לקנות את המכוניות האלו בארץ אפילו אם יש לך את הכסף ואתה ממש ממש רוצה?

לכן - אני בוחר במכונית שכן אפשר לקנות בארץ...

אני אקח את ה Porsche Carrera GT.. :D

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

ד"א לבחור שהתלונן על העונות הישנות , באגו סיימו לשדר את העונה הקודמת ( ה5 ) לפני שבועיים , ולפי הבנתי הם יתחילו לשדר את השישית ( הנוכחית שנגמרת עכשיו ) בקרוב , זה לא כזה DELAY עם כל הכבוד.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אני בספק אם אני אקבל תגובה רצינית לשאלה הזו (לאור העובדה שכל התגובות עד עכשיו פה היו "מה אני רוצה יותר מהמכוניות שנבחנות בטופ-גיר) - אבל ננסה,

איך ב.מ.וו 535D יכולה להיות מהירה כמו M3 במסלול?

ה M3 חזקה יותר, ידנית(!!), שוקלת פחות, מתנהגת יותר (כניראה), ומכויילת יותר לאופן ספורטיבי.

איפה ההיגיון?

Back to the original - NC again.

פורסם

לא ממש רלבנטי במסלול, המומנט (מה גם שהשוואה ישירה של מומנט בין מנועים שעובדים בתחומי סל"ד כל כך שונים, ובמיוחד בין בנזין לדיזל, מטעה מלכתחילה).

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם
אני בספק אם אני אקבל תגובה רצינית לשאלה הזו (לאור העובדה שכל התגובות עד עכשיו פה היו "מה אני רוצה יותר מהמכוניות שנבחנות בטופ-גיר) - אבל ננסה,

איך ב.מ.וו 535D יכולה להיות מהירה כמו M3 במסלול?

ה M3 חזקה יותר, ידנית(!!), שוקלת פחות, מתנהגת יותר (כניראה), ומכויילת יותר לאופן ספורטיבי.

איפה ההיגיון?

TB - שאלה מצויינת.

גם אני תהיתי על קנקנו של העניין - בתאוצות הביניים ה535 תהיה כנראה עדיפה עקב עודף מומנט רציני, אבל זה עדיין לא מסביר את התוצאה הזהה.

פורסם
TB - שאלה מצויינת.

גם אני תהיתי על קנקנו של העניין - בתאוצות הביניים ה535 תהיה כנראה עדיפה עקב עודף מומנט רציני, אבל זה עדיין לא מסביר את התוצאה הזהה.

זו פשוט טעות, באתר של BBC זה מופיע, אבל על לוח ה-POWER LAPS בסדרה ה-M3 לא מופיעה, ורק ה-CSL מופיעה, עם איזה 1:28.

בכל מקרה, M5 עושה 1:26.2, "קצת" יותר טוב.

מומנט לא עוזר על המסלול, ד"א... בעיקר ההספק מדבר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תיקון קל ..

ה-535D אכן משווקת בארץ !

וכמו כן ה-730D ...

הסדרה 5בגרסאת הדיזל יחסתי מאוד חזקה..

כמו כן הסדרה 7רסאת הדיזל מאוד חזקה..

מסקנה: מי שיש לו את הכסף כן יכול להחזיק את אחת מהיצירות הבוואריות האלה בארצנו הקטנה..

שני רכבים חזקים מאוד ומאוד מהנים ..(אני אישית לא אהבתי את ה-5 לדעתי לאומת הדגמים הקודמים של הסדרה 5 היא נראת מבפנים מאוד פשוטה וממש לא יפה וזה מה שהורס את היופי החיצוני של הרכב והנסיעה בו)..

נכון אין שום השוואה כלל בין ה-2 אך הסדרה 7 הרבה יותר ממפנקת, גם חזקה, וגם נוחה למהדרין (נ.ב , בבדיקה בינה לבין ה-745, ה-745 לא הצליחה לברוח כל כך ממנה) .

וכן המנוע דיזל הנ"ל יחסית מאוד שקט.

למי שיש לו את הכסף. לדעתי אחת מן השניים זו קנייה טובה מאוד מכיוון ששניהם חסכניות בדלק (מאוד !!!) ויחד עם זאת חזקות מאוד בצורה מדהימה (יחסית לסטיגמאת ה-:" רכב דיזל זה מסריח" )

אתם מוזמנים ליסוע באחת מן השניים ותבינו במה מדובר.

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

פורסם
אני לוקח רכב אחד מתוך הרשימה וזה ה ARIEL ATOM.

זה רכב מדהים!

גם אני!!

בפרק 49 בעונה השלישית בחנו אותה - התאוצה שלה מדהימה!! איך ג'רמי נדבק לכסא והתעוותו לו הפנים כמו שאמר קודמי כאן... אחח עושה חיים הג'רמי הזה... :-)

• תוכן חדש...