Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שם של כלי- או איך קוראים ל...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גילי ידידי במקרה מי שדיבר על ה"משכנע" בעל עבר עשיר מאוד על הטנק שבמטוסי הקרב (הפאנטום:evil: )...............אז עם כל הכבוד ......ויש כבוד........תן הרבה כבוד!!!!!

אחחח, פאנטום... איזה טנק... (בתיכון היתעסקתי איתו, איזה דרק... ילדות עשוקה :roll: )

ובקשר לכלים גדולים ומשכנעים, אני לא חושב שיש מישהו שיכול להתחרות עם חי"ח...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בחיל האויר ישנה אמרה שאומרת: "מי שהצליח להתמודד עם הקורנס*, יצליח להתמודד עם הכל", או "מתי תתפוס? פאנטום זה מטוס" או שבכלל אמרת כנף ידועה בקרב הגף הטכני: "אם אין אני לי, פרילי?"

אז גילי, אל תזלזל... :wink:

*פאנטום.

באמת היה נראה לכם שהתכוונתי לפטיש נפחים? :-P

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם

בתור אחד שאכל הכל מהקורנס (ונהנה מכל רגע) ממש עד סגירת המערך בחיל האויר,אני חייב להגיד שמי שלא ידע את הפאנטום לא ידע עבודה קשה מימיו!!!!

:evilbat: 119 עטלפי הפלדה לנצח.

פורסם
בתור אחד שאכל הכל מהקורנס (ונהנה מכל רגע) ממש עד סגירת המערך בחיל האויר,אני חייב להגיד שמי שלא ידע את הפאנטום לא ידע עבודה קשה מימיו!!!!

:evilbat: 119 עטלפי הפלדה לנצח.

וכמי שהייתה לה הזכות הנפלאה לטוס בו BACKSEAT וללמוד על סגולותיו, הוורסטיליות והעוצמה שלו, גם אני אחת ממעריצות המטוס הרב תכליתי הזה ולא בחינם קבל את הכינוי "השברולט של חיל האוויר", נכון שהיה בחסרון מול מטוסי הקרב שבאו אחריו בתחום קרבות האוויר בעיקר בגלל גודלו וסירבולו, אולם אף מטוס קרב לא היה רב משימתי (כל-בויניק) כמוהו (קרבות אוויר, תקיפה, מודיעין ועוד)

בדצמבר שעבר נכחתי בטקס הפרידה ממנו והיה מרגש מאד.

אירית

201

פורסם

ולחשוב שהמטוס הזה תוכנן מלכתחילה להפעלה מנושאות מטוסים.

http://www.vogue-web.ch/f4/f4_1.html

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

טייס חיל האויר הגיע לשערי גן עדן, הבחור ממטיב בחורינו, משקפי שמש על העיניים סרבל טיסה של F-15, עם כל הסמלים הנכונים, כרגיל ליחס מועדף מנסה לקצר את התור ולהיכנס ראשון פנימה... עוצר אותו המלאך גבריאל, ומחזירו לסוף התור...אחרי כמה דקות מגיע בחור נוסף לבוש סרבל טיסה של F-16 מקצר ונכנס פנימה בלי בעיות... טייס ה-F-15 רץ בזעם למלאך גבריאל ושואל "למה יש פרוטקציה לטייסי F-16 ?" איזה טייס F-16, הוא היה מת להיות טייס F-16 זה בסך הכל.... אלוהים...

(אפרופו טייסות,) היום קניתי את מברג האימפקט 65 ש"ח תוצרת גרמניה, ניראה מסיבי ואיכותי

היום ננסה אותו-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

תתחדש...

שני טיפים, תיזהר על הידיים, ותנסה לעזור למברג ע"י סיבוב, לפעמים הסיבוב שלו לא ממש מספיק...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

"המכוער היפה ביותר"

ככה מכנים את הבהמה הזו.

מי שלא ראה קורנס ממריא בפול כוח, פול אוטומט, נ"מ, ה"כ סאנרוף, High speed, High gear, High Performance לא בשבת לרציניים בלבד... (סליחה, נסחפתי :oops:) - לא ראה דבר יפה מעולם.

ויסלחו לי העטלפים אבל -

201,

כבוד.

phantom 16.jpg

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם
"המכוער היפה ביותר"

ככה מכנים את הבהמה הזו.

מי שלא ראה קורנס ממריא בפול כוח, פול אוטומט, נ"מ, ה"כ סאנרוף, High speed, High gear, High Performance לא בשבת לרציניים בלבד... (סליחה, נסחפתי :oops:) - לא ראה דבר יפה מעולם.

ויסלחו לי העטלפים אבל -

201,

כבוד.

האיגל ממריא זה מחזה יותר יפה ורועש!!

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם
מה זה אין פה אף איש טכני מחיל האויר?????

יש כלי אחד שאין שני לו והוא נקרא "משכנע" וכמובן שמצורף אליו ידית T עם מתאם ראש פיליפס/שתוח.

גם אצלי בגף קראו לו משכנע. בעיקר פתחנו איתו ברגים סוררים של פיילונים.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
האיגל ממריא זה מחזה יותר יפה ורועש!!
בנדר

ללא ספק צודק אולם בכל זאת יש הבדל ועל כן קצת יותר כבוד

האיגל- מאז כניסתו לשירות בחיל-האוויר ב-1976 רשם לזכותו ה-F-15 עשרות הפלות

הקורנס - שנכנס לשירות בחיל-האוויר ב-1969, ולזכותו נרשמו יותר ממאה הפלות, ACE אמיתי!

ואת זה מישהו זוכר??? (תמונה שלישית)

אירית

איגל.jpg

קורנס.jpg

סטרטו.jpg

פורסם

גם את מ 201 ? יש לי הרגשה שאת מכירה טוב את חמי :)

וזהו כמובן סטראטוקרוזר, המטוס הארבע מנועי היחיד שממריא עם שלושה מנועים ונוחת עם שניים ...

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...