Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מאיפה הביטחון העצמי? יש לך קשרים במשרד הרישוי? :-o

עמוס- :roll:

כמו לשאול אם אנטוני סופראנו דוד קרוב שלי שמת עלי.

הלוואי..........

-ארז-

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ארז - six 4 life

אבא שלי שמתעניין בנושא כבר זמן מה, סיפר לי,

שנחתם הסכם עם המדינה שברמה העקרונית, אסור לה, להעלות את מחירי הגז בארץ

לX שנים, כמה שנים, ויותר פרוט על זה אני לא יודע, אבל אני כן יודע שכנראה בכמה שנים הקרובות לפחות הגז ישתלם,

ולגבי הסברה אם זה חוקי או לא חוקי, אני מניח שלא מכוון שזה יצדיק את הסיבה שידוע לי על מספר מצומצם מאוד מאוד מאוד של רכבים עם הסבה לגז. אבל אני לא משער השערות שאני לא יודע.

פורסם
יש המון מוניות סובארו אימפרזה 1.6 בנזין עם הסבה לגז...
כן, סובארו עשו את הצעד, וביקשו היתר להתקין מער' מסויימת על המכוניות שלהם. אחרי תקופה היתקבל ההיתר.

הם ביקשו היתר למנוע בנפח של עד 2.2L. למה? כי זה המנוע הכי גדול שיש להם להציע (ומוכנים להרכיב עליו גז).

כיום יש בעיה עם ההתקנות, הן חייבות להיות מאושרות ע"י גורם כל שהוא...

בעיה, כמו שאמר ארז, ימצאו דרך להעלות את מחיר הגז, ואז כולנו ניפגע. לא רק בעניין הבישולים אלא בכלל...

תסריט קטן: היום עבר החוק שמאפשר לכל אחד להתקין כזו מערכת על רכב משנת 90...

עוד כשנה או שנתיים כל עם-ישראל-חי יקפוץ על המציאה ויתקין את זה...

אחרי עוד שנה או שנתיים יעלו מחירי הביטוח למערכות האילו, הרי הם נוסעים הרבה עם המכוניות גז האילו, אז לפחות שישלמו!!!

אחרי עוד כשנתיים מעלים את מחירי הגז במאות אחוזים בטענות מטופשות כאילו ואחרות...

אנשים עוברים לכיריים חשמליות ולחימום ע"י חשמל...

מחירי החשמל עולים בטרוף... (אם אפשר להזיק את האזרח הקטן בביצים ע"י מונופול ממשלתי, למה לא?!)

מה יצא לנו? כמו שסבתא שלי אומרת "אניחטיק טוג"....

במדינה שלנו אי אפשר להיות מנצח, השאלה היא כמה אתה מפסיד!!! תקרא את החתימה שלי, שורה שלישית...

גילי (שחושב על אוסטרליה בצורה רצינית :???: )

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

גילי ידידי,

להזכירך:

מחירי החשמל קופצים בעשרות אחוזים כאשר הגז הטבעי מתייקר.

יש קשר ישיר בין מחירי הגז למחירי החשמל(הפסיקו להשתמש בפחם לפני הרבה שנים).

בכל מקרה, הנה התסריט המתוקן:

עובר החוק המאשר התקנת מערכת גז כזו או אחרת במכוניות משנת 90(החוק יעבור בערך בשנת 2052 כך שבטח הרף יעלה לשנת 2040).

הממשלה מטילה "אגרת גז" במטרה לסבסד את פריסת תחנות התדלוק בגז טבעי.

מחירי הגז עולים בצורה חדה מאוד, למרות שבמחירים הגלובליים התנודות זניחות.

אזרחי ישראל קופאים למוות בחורפים ההולכים ונהיים קשים יותר עם השנים, מחירי החשמל קופצים במאות אחוזים(נפש להסקה - יקר יותר מהחשמל).

או בקיצור:

ארצינו הקטנה, הנקראת "ישראל", משום מה בחלוף השנים רק הולכת אחורה בזמן. בשנת 2020 אנחנו נחזור לימי הביניים מבחינה כלכלית ומבחינה טכנולוגית, ורק העשירים שבעשירים יוכלו ליהנות מחיים נורמליים ויציבים.

וכשתבוא העת להתחיל להשתמש במכוניות סולאריות יתומחרו אפילו הפוטונים שיפגעו בפאנלים הסולאריים, וכולנו ניאלץ לשלם "אגרת פוטונים".

אז מה נשתנה הלילה הזה מכל הלילות?

שלד

פורסם
לגביי הבטחות המתקינים -

הכל הבל הבלים, טריק שיווקי כדי למכור לך את המערכת.

בארץ קיים רשיון רכב אחד בודד שידוע לי עליו, שבו מופיע ברשיון ההסבה לגז.

הרכב ממודל 2003- קיבל את האישור לאחר מסכת עינויים קשה והתערבות של סוכנות חברת הרכב שהפעילה לחצים קשרים ומה לא- על משרד התחבורה.

בסופו של עניין- הרכב הנ"ל קיבל את האישור. מופיע לו ברשיון הרכב "הסבה לגז" או משהו כזה.

בקיצור- כל המתקינים מנפנפים ללקוחות שלהם בצילום של הרשיון הזה. תיזהר.

אם מראים לך צילום רשיון של מאזדה MPV 2003, זה הרשיון המדובר.

אז אם אותו ראית או תראה- דע שזוהי דוגמה אחת ויחידה.

המתקינים גם מספרים לך שהם מטפלים בכל הניירת.

חרטה.

כל מה שתקבל מהם זה כמה דפים על זה שהם התקינו את המערכת ברכב שלך, ואת התעודה של המערכת (שהיא אכן עומדת בתקנים וכו' וכו'.) ועם זה ישלחו אותך למשרד הרישוי.

במשרד הרישוי או שיצחקו עלייך, או שיתנו לך בעיטה בתחת.

אל תאמין לסיפורים- קשה עד בלתי אפשרי לאשר מערכת גז כרגע בארץ.

לגביי אם שוטר עוצר רכב לבדיקה ומבחין במערכת הגז- הוא רשאי לתת לו הורדה מהכביש על כך, ואף יעשה זאת ברוב המקרים.

-ארז-

מה השטויות האלה שאתה מביא בארץ יש כ 10 מוניות שהן עובדות על גז שהן מאושרות ואני לא מדבר על רכבים שגיעו מהיבואן אללא רכבים שעברו הסבה בארץ וזה מאושר ברשיון

106 ראלי -VR-6 - V-5 -- קינג קצר-- MGVVC-נמכרו

wv-v6 גולף + WRX- GTI306 *GTI -נמכרו

נמכרה ---Sti

clio sport כיום

פורסם

איך זה פועל ?

האם צריך לתדלק בדלק רגיל בנוסף ? אם כן, צריכת הדלק, מהי ?

כל כמה זמן (ק"מ) צריך למלא גז ?

כמה גז נכנס ? (ליטרים)

איזה שינויים עושים ?

בלי ניחושים.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

אני יודע שצריך להתניע את הרכב דרך מערכת הדלק הרגילה, ואז דרך סוויץ לעבור להזנת גז,

אותו הדבר במקרים שצריך שהמנוע יספק יותר כוח (עליות, עקיפות וכו')

פורסם

גז צריך טמפרוטורה גבוהה יותר בכדי לבעור לכן קדם כל המנוע צריך להגיע לטמפרטורת העבוטדה של הגז ורק אח"כ אפשר להעביר את הסויץ' למצב גז.

משם, הכל רגיל.

אור.

פורסם
איך זה פועל ?

האם צריך לתדלק בדלק רגיל בנוסף ? אם כן, צריכת הדלק, מהי ?

כל כמה זמן (ק"מ) צריך למלא גז ?

כמה גז נכנס ? (ליטרים)

איזה שינויים עושים ?

בלי ניחושים.

דניאל.

אתה לא חייב לתדלק בדלק רגיל, אבל יש לך אפשרות שאם ניגמר לך הגז אז אתה נוסע על בנזין

כל כמה קילומטרים צריך למלא גז? אתה יכול לענות לי על השאלה כל כמה קילומטרים צריך למלא בנזין? הבנתי את השאלה שלך, אם הרכב שלך עושה 5 קילומטרים בליטר בנזין, אז בגז הוא יעשה את אותו דבר עם יתרון קל לבנזין עד 4%, אבל כל זה ניתן לכיוון ולהגיע לאותה צריכת דלק.

כמה גז ניכנס? זה תלוי, יש כל מיני סוגי מיכלים. יש בערך 50 עד 80 ליטר לרכבים פרטיים.

איזה שינויים? אתה צריך לפנות מקום בתא המטען למיכל גז(עמיד לחום של אלף ומשהו מעלות ושורד ממכות עד 60 טון) אתה יכול גם לבחור במיכל דלק בצורת בייגלה שבמקום לתפוס מקום נוסף בתא המטען אתה שם אותו במקום הגלגל הרזרבי.

חלקי המערכת הם:

צובר גז,פיית תדלוק,ווסת לחץ ושסתום בטחון,יחידת בקרת ואלקטרוניקה,מתג בורר גז/בנזין ןמד גפ"מ בתא הנהג.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם
אני יודע שצריך להתניע את הרכב דרך מערכת הדלק הרגילה, ואז דרך סוויץ לעבור להזנת גז,

אותו הדבר במקרים שצריך שהמנוע יספק יותר כוח (עליות, עקיפות וכו')

אולי אתה צודק בקצר להתנעה,חא שמעתי על כך. אבל עליות/עקפיות למה לעבור לבנזין? המומנט והספק המנוע אינו נפגע כלל, אולי רק גדל כי לא נוצר פיח במערכת

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם
מה השטויות האלה שאתה מביא בארץ יש כ 10 מוניות שהן עובדות על גז שהן מאושרות ואני לא מדבר על רכבים שגיעו מהיבואן אללא רכבים שעברו הסבה בארץ וזה מאושר ברשיון

תאמין לי , מת על גאונים כמוך.

רק שכחת פרט אחד קטן.

מונית (רכב ציבורי)- היא לא רכב פרטי.

ואם כבר נכנסת לזה-אני מזמין אותך להראות לי רשיון רכב פרטי עם אישור למערכת גז שלא הגיעה מותקנת במקור מהחברה.

אל תדבר איתי לא על מוניות, לא על רכב שהגיע עם מערכת גז מהחברה, ולא על שום רכב ציבורי אחר.

דבר על מה שהכי רלוונטי לאנשים כאן-> רכב פרטי שהותקנה בו מערכת גז בארץ- ומשרד התחבורה אישר אותה ברשיון.

אישית- ידוע לי רק על רכב אחד כזה, אותה מאזדה שהזכרתי יותר מוקדם באחת ההודעות.

אשמח אם תוכיח לי שיש עוד. אפילו אהיה מופתע.

אחרי זה נמשיך לדבר.

(ועצה קטנה- כשלא מבינים משהו מכל צדדיו, עדיף לא לפתוח פה כמו שפתחת.)

אבל עזוב אני מביא ים שטויות.....

:-)

-ארז-

• תוכן חדש...