Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עדיין לא הבנתי מה הקשר בין בירה ולימון :? ,הרחקת זבובים אני מבין ,אבל למה לדחוף את זה פנימה ?

הבירה המקסיקנית הטובה בעולם :roll: , כאילו כמה בירות מקסיקניות כבר יש

ומי בכלל מייצר בירות ושם אותם בבקבוקים שקופים לעזעזל , בקבוק בירה אמור להיות כהה כדי להגן עליו מפני קרני השמש , כנראה שעדיין לא הפנימו את זה במקסיקו

ולסיכום , תראו מה עושה שיווק טוב , מוצר חרא , אבל השיווק השיווק ...

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

• תגובות 110
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני עדיין לא הבנתי מה הקשר בין בירה ולימון :? ,הרחקת זבובים אני מבין ,אבל למה לדחוף את זה פנימה ?

הבירה המקסיקנית הטובה בעולם :roll: , כאילו כמה בירות מקסיקניות כבר יש

ומי בכלל מייצר בירות ושם אותם בבקבוקים שקופים לעזעזל , בקבוק בירה אמור להיות כהה כדי להגן עליו מפני קרני השמש , כנראה שעדיין לא הפנימו את זה במקסיקו

ולסיכום , תראו מה עושה שיווק טוב , מוצר חרא , אבל השיווק השיווק ...

מה זה שיווק?

אתה הולך למסיבה רואה בחורה מושכת בקצה השני של החדר , ניגש אליה ואומר לה: "הי , אני נהדר במיטה מה דעתך על זה ?" - זה שיווק ישיר.

אתה הולך למסיבה רואה בחורה מושכת בקצה השני של החדר , מבקש מחבר שלך טובה , הוא ניגש אליה ואומר לה " הי, חבר שלי , שם בקצה החדר נהדר במיטה , מה דעתך על זה ?" - זה פרסום.

אתה הולך למסיבה רואה בחורה מושכת בקצה השני של החדר , אתה איכשהו משיג את הנייד שלה , מתקשר אליה ואומר לה "הי , אני נהדר במיטה , מה דעתך על זה ?" זה - טלמרקטינג.

אתה הולך למסיבה רואה בחורה מושכת בקצה השני של החדר , אתה מזהה אותה מהעבר, אתה ניגש אליה , מרענן לה את הזיכרון , מצחיק אותה ומשתטה ואז אומר לה: "הי אני נהדר במיטה , מה דעתך על זה ?" - זה שמירה על קשרי לקוחות.

אתה הולך למסיבה רואה בחורה מושכת בקצה השני של החדר , אתה שם עלייך את מגפי הבוקרים, הולך כטווס , משחק אותה עסוק , פותח את הדלת בג'נטלמניות לכל הגברות, אתה מחייך כחצי אבטיח , מוציא מפיך פנינים ואז אתה ניגש לבחורה ואומר לה: "היי , אני נהדר במיטה, מה דעתך על זה ? " - זה Hard Selling .

אתה הולך למסיבה רואה בחורה מושכת בקצה השני של החדר , היא באה אלייך ואומרת לך :" הי, שמעתי שאתה נהדר במיטה , מה דעתך על זה ?" - זה כוחו של מותג !!!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

ברון אדום ידידי, את זה שבמקור שמים אותה עם פלח לימון זה בכדי להרחיק את הזבובים, וזה ידוע לי מאד..

והרוב פה מכניסים את הלימון פנימה כמו שאמרת אך אני הופך את הבקבוק תוך כדי שיש בפנים לחץ שמפרק מעט את הלימון ומפזר טעם מצויין.. תנסה ותגיב אתה תראה למה התכוונתי

מתחייב בבדיקה.. :) אם אתה לא מרוצה אני מזמין לקורונה.. :)

ולעניין ילדותי..

אני, אלירן לוק, חייל בן 19 וחצי מאשדוד קורא תיגר על כל אחד שמעוניין פה בפורום ללא הגבלת גיל (מעל 18 שיהיה חוקי) לתחרות שתיית בקבוק בירה כל שירצה בנפח של שליש (330 מ"ל) מהבקבוק!! (אני מוכן לנסות גם מכוס אבל מהבקבוק קשה יותר).

אני לא אדם מהמר אבל אני מוכן לטבל מעט את העניין בכמה ג'ובות אם יש עניין.. :)

יכול לצאת מזה גם מפגש מעניין של כמה חברים מהפורום.

אלירן

אלירן לוק

Citroen ZX Volcane

למכירה :(

0526599998

פורסם

אני לא יודע מה איתכם אבל אני גיליתי ברגע של שעמום, ובניסיון להפוך למיליונר את השוס הבא:

לא אני לא מתכון לוודקה רדבול אלא לקונה דיאט לימון

אין דבר יותר טעים מכוס של 750 שמתוכם 500 קורונה ו250 קוקה קולה דיאט לימון!!

תנסו ואני מבטיח לכם שמחר אתם תרשמו לי "וואלה לאון אתה מלך"!!!

בכבוד רב

לאון חבקין

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם
אני לא יודע מה איתכם אבל אני גיליתי ברגע של שעמום, ובניסיון להפוך למיליונר את השוס הבא:

לא אני לא מתכון לוודקה רדבול אלא לקונה דיאט לימון

אין דבר יותר טעים מכוס של 750 שמתוכם 500 קורונה ו250 קוקה קולה דיאט לימון!!

תנסו ואני מבטיח לכם שמחר אתם תרשמו לי "וואלה לאון אתה מלך"!!!

בכבוד רב

לאון חבקין

לא להרוס שום בירה ובמיוחד לא קורנה עם משקאות קלים.

בירה עם ספרייט זה אחד הדברים הכי מגעילים ששתיתי בחיים (עם גולדסטאר).

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם
עזוב אותך בירות , זה שתייה קלה

יש לי פה אבסינט שחור 80% חוזק בכוהל

מי שנשאר עומד מנצח :twisted:

אנ יזורם איתך אם אתה זורם איתי.. :)

יום אחד נעשה את שלך ויום אחר נעשה את שלי או להיפך...

הרבה זמן לא שתיתי כמו שצריך.. :)

נראה מה ה90-95 קילו שלי מסוגלים לספוג.. מי יודע אולי לא איבדתי את זה ואלי כן.. :)

(8 סאוטרן רד בול מחוזקים + שוט של אפטר שוק + הייניקן לחיזוק ותפקדתי כמו שצריך... אבל אלו היו ימים)

מה אתה אומר זאק?!?!?! :)

אלירן

אלירן לוק

Citroen ZX Volcane

למכירה :(

0526599998

פורסם
ברון אדום ידידי, את זה שבמקור שמים אותה עם פלח לימון זה בכדי להרחיק את הזבובים, וזה ידוע לי מאד..

והרוב פה מכניסים את הלימון פנימה כמו שאמרת אך אני הופך את הבקבוק תוך כדי שיש בפנים לחץ שמפרק מעט את הלימון ומפזר טעם מצויין.. תנסה ותגיב אתה תראה למה התכוונתי

מתחייב בבדיקה.. :) אם אתה לא מרוצה אני מזמין לקורונה.. :)

ולעניין ילדותי..

אני, אלירן לוק, חייל בן 19 וחצי מאשדוד קורא תיגר על כל אחד שמעוניין פה בפורום ללא הגבלת גיל (מעל 18 שיהיה חוקי) לתחרות שתיית בקבוק בירה כל שירצה בנפח של שליש (330 מ"ל) מהבקבוק!! (אני מוכן לנסות גם מכוס אבל מהבקבוק קשה יותר).

אני לא אדם מהמר אבל אני מוכן לטבל מעט את העניין בכמה ג'ובות אם יש עניין.. :)

יכול לצאת מזה גם מפגש מעניין של כמה חברים מהפורום.

אלירן

עם קש?

zak עזוב התערבות ,מיצידי ליפול ראשון ....

ולאון ,גם קורונה וגם דיאט קולה? יש כאן עוד בחורה בפורום...תפסיקו להרוס בירות עם שטויות.

טוב בעצם זה קורונה זה לא ממש בירה...

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
אנ יזורם איתך אם אתה זורם איתי.. :)

יום אחד נעשה את שלך ויום אחר נעשה את שלי או להיפך...

הרבה זמן לא שתיתי כמו שצריך.. :)

נראה מה ה90-95 קילו שלי מסוגלים לספוג.. מי יודע אולי לא איבדתי את זה ואלי כן.. :)

(8 סאוטרן רד בול מחוזקים + שוט של אפטר שוק + הייניקן לחיזוק ותפקדתי כמו שצריך... אבל אלו היו ימים)

מה אתה אומר זאק?!?!?! :)

אלירן

אני אומר שעם כמות שתייה כזאת , בסוף עוד ניפגש במחלקה להשתלות כבד בבה"ח שיבא :-P

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם
עם קש?

zak עזוב התערבות ,מיצידי ליפול ראשון ....

ולאון ,גם קורונה וגם דיאט קולה? יש כאן עוד בחורה בפורום...תפסיקו להרוס בירות עם שטויות.

טוב בעצם זה קורונה זה לא ממש בירה...

א. במקרה אני רוסי במקור ככה ששתיתי כמעט כל סוג אלכוהול קיים

ב. במקרה הייתי בגרמניה יותר פעמיים ממה שרוב חברי הפורום היו בחו"ל ואני די מתמצא בבירות גרמניות (כמובן שזה בא עם נקניק.. למה אף אחד עוד לא אמר שבירה הולכת יד ביד עם נקניקיות)

ג. לא אמרתי שקורונה זאת בירה טובה, אמרתי שאין יותר טעים מקורונה ודיאט לימון, ואל תגיד לי שניסית עוד כל מני שטויות כמו ספריט וקינלי.. זה לא אותו דבר, תנסה ואז תדבר..!

ד. כל מה שנאמר כאן נאמר בהומור וברוח טובה בלי כוונה לפגוע במישהו!!!

ה. כבר אמרתי שאין משהו יותר טעים מבירה עם נקניקיות?!

בכבוד רב

ובדרכי למקרר בשביל עוד בירה

לאון חבקין

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

• תוכן חדש...