Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 110
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שלד , את ההכירות שלך עם וויסקי גם אתה לא צריך לפרסם כ"כ , אם כבר סינגל מאלטים זה הדבר ולא המסחריים , גלנפידיך כדוגמא

וודקה - תתאמ סטולי קריסטל אחרי זה תגיד איכס

ליביו, אתה מוזמן אליי לכוסית גלנפידיך 18 לרגל סיום תקופת המבחנים (בטח עוד לא סיימת אפילו, הא? טוחנים אצלכם בהנדסה...:lol:). יש גם דברים אחרים. שום דבר מתחת ל-12 שנה.

טקילות טובות גם יש. טובות מאוד אפילו. :wink:

בתור אחד שלא מת על וויסקי אלה היו פשוט מדהימים ,רק חבל שהם כ"כ יקרים :?

[...]

עולם הוויסקי האמריקאי והקנדי , אני אוהב להזמין מידי פעם ג'ים בים , פור רוזס , ועוד כמה קנדים ששכחתי את שמם הם הרבה יותר קלילים מהסקוטים והאירים

זה יוצא הרבה יותר זול בבקבוק. ואגב, אין הרבה קשר בין וויסקי סקוטי לאירי. רוב הוויסקים האיריים מזוקקים שלוש פעמים (triple-distilled) לעומת פעם או פעמיים בסקוטיים. זה עושה אותם חלקים יותר. כמו כן, הם חסרים לרוב את העישון הסקוטי החריף שחלק אוהבים וחלק לא. באמריקאיים, אם לא ניסית עדיין ג'ק דניאלס אז הגיע הזמן.

בירה? זה לא קצת חלש? :wink:

אף אחד פה עוד לא אמר מילה טובה על פוסטרס. זה מחזק את אמוני במין האנושי. תודה.

אל תשאל מה אתה יכול לעשות בשביל תרבות מוטורית, שאל מה תרבות מוטורית יכולה לעשות בשבילך.

המלצת השבוע: יפני זה money.

פורסם
גינס, כי 4 מיליון אירים לא טועים
אל תתרץ את זה ככה... יש הרבה יותר מיליונים של אמריקאים ששותים באדוויזר ומילר ונהנים (איך אפשר?! זה פאקינג מים מלוכלכים!).

מוטי.

פורסם
מה אתה מבלבל ת'מח ?

יש כאלה תתפלא שאלכוהול מגעיל אותם... אני אישית מעדיף מילקשייק .

אין כמו מילקשייק ווניל!

יותר מהנה וטעים מכל אלכוהול.

לפעמים לפני שאני מגיע הביתה, אני עוצר במכולת וקונה את הגלידות האלה של הקילו ב10-12 שקל, שם אותם שעה בהפשרה ושופך לתוך כוס גבוהה ומיוחדת שיש לי.

כמובן שאני עושה את זה רק פעם ב... (אחרת תוך חודש ומשהו לא הייתי מצליח לעבור בדלת)

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם

אף אחד פה עוד לא אמר מילה טובה על פוסטרס. זה מחזק את אמוני במין האנושי. תודה.

אם לא פיספסתי אז חוץ ממני גם אף אחד לא הזכיר אותה....

יוסי ,בירה מחבית עץ יש לה טעם אחר לגמרי,בירה מחבית ברזל טעימה יותר ,בירה מבקבוק מעבדת קצת בגלל הזכוכית ,ובירה מפחית זה נגד אמת ג'נבה.....

ד"א לף פעם שיווקו את לף וי קווה בבקבוקי חרס כדי לשמור על הטעם הייחודי שלה.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

בארץ - רק גולדסטאר.

באירופה - Pauwel Kwak - בירה בלגית עם ארומה משגעת, שגם מגיעה בכוס מיוחדת. מאז שסגרו את "אברבנאל" אני לא יודע איפה אפשר להשיג אותה בארץ :sad: . מישהו יודע?

Kwak.jpg

kwak1.jpg

פורסם

טוב, אז ככה...

כהה:

גינס.. אחלה בירה רק עדינה מדי לטעמי.

ולף ברואון!!! מעולהה!!! טעימה.. לא חלשה.. עם טעם לואי שאני מאד אוהב.. בתוספת ביגלה כמובן זה פשוט מעדן!!

בהירות: קורונה.. לדחוף את פלח הלימון פנימה לאטום עם האצבע ולפהוך את הבירה על מנת שהגזים יפרקו מעט את הלימון... לאניני טעם בלבד! (יש להזהר שלא לשחרר את האצבע המכה, כי הבחור המגודל שיושב לשמאלך עלול לתקוף!)

היניקן... במועדונים בלבד!!!

גולדסטאר או כמו שיש שנוהגים לכנותו... כוכב הזהב!

בהחלט לציונים בשביל.. יש ישועה בארצנו!

אלירן

אלירן לוק

Citroen ZX Volcane

למכירה :(

0526599998

פורסם

בהירות: קורונה.. לדחוף את פלח הלימון פנימה לאטום עם האצבע ולפהוך את הבירה על מנת שהגזים יפרקו מעט את הלימון... לאניני טעם בלבד! (יש להזהר שלא לשחרר את האצבע המכה, כי הבחור המגודל שיושב לשמאלך עלול לתקוף!)

כמה פעמים זה קרה לי :lol:

ובשבילי טובורג, קורונה או הייניקן

פורסם

אמיר - מדדנו בעזרת כוסות ידועות בגודל

אורי - גלנפידיך 18 - אני שם

אצלי לצערי אבא מראה סימני "חולשה" ואנחנו עם ARDBERG 10 שנים בלבד ( למרות שהופתעתי - הוא מעולה )

אלירן , חבל שתרבות החאפריות בישראל מביאה אותנו לכאלה דברים - זה צריך להיות ליים - לא לימון.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
יום יום טובורג רד או קלסברג!

ולכל אוהבי בלטיקה ,כבר אין יבוא לארץ עקב עליית מחירה ברוסיה!

חברת קוקה קולה מייבאת אותן.

פורסם

אלירן

שאלה, מישהו יודע למה בקורונה שמים לימון על הפיה?

רמז, בירה מקסיקנית... זבובים...

:wink:

לא אמורים לערבב את זה במשקה, אמורים לשתות דרך זה...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
הלימון בקורונה הוא אך ורק ע"מ להעיף את הזבובים ששורצים במקסיקו..
או, יפה.... לא הרבה יודעים!

המון אנשים מכניסים את הלימון בפנים ושותים לרוויה.

מינהגים שהיתפתחו :?

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תוכן חדש...