Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה המקום להגיד שאני טס ביום שני לאירלנד? :grin:

מתוכנן לבקר במבשלת הראשית של גינס - בדבלין, אולי גם בכמה קטנות יותר,

וגם במפעל הוויסקי של ג'יימסון, אולי גם בעוד כמה שבאזור שם..

:beerchug::beerchug:

• תגובות 110
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מצטער להוריד לך את ההתלהבות, אבל זה די דיסנילנד לאמריקאים שלא כל כך שווה את ה 14 יורו שהוא עולה, לך במקום זה לפאב כמו הדאבלינר (מהמאה ה 16 בערך פתוח רצוף) בטמפל באר ותשקיע בהרבה גינס חמים....

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
המאמן שלי לשעבר (התאמנתי ברוגבי, משחק שהבירה בו באה לפני הבית חולים), אלכס שמו, נראה כמו אמנה 600 SIDE BY SIDE, היה שותה בקבוק 500 מ"ל עם פה פתוח במקסימום 5 שניות.

אז גבר גבר, אלירן לוק, אולי אתה יודע לשתות מהר. אבל תאמין לי שאוקראיני בן 40 עם כבד שנראה כמו פוליש של NO.7 וקיבולת של אסם תבואה שותה "טיפה" יותר מהר ממך. אל יתהלל חוגר בדודה של אחותי.

דניאל.

דניאל, לא קופץ מעל הפופיק מה שנקרא.

אין לי בעיה לעמוד מול איזה אמנה שתבחר..

מקסימום.. הפסדתי בירה וקצת.. :)

זה רק ספורט!!! (היחיד שכרס מעידה בו על נסיון)

ולמי שמרשם מעליך על התחרות.. לעשות חור זה אותו רעיון כמו לתקוע קשית בתוך בקבוק, הרעיון הוא לשתות לבד עם הבעיות שיש מסביב.. לא להקל על עצמך! ואני אומר לך ששליש אין לי בעיה לסיים anytime

חצי, לא ניסיתי אבל אני בחור עם תושיה כמו שאומרים.. :)

אז מה אומרים!?

דניאל?

אתה מביא את האמנה שלך?! :)

אלירן

אלירן לוק

Citroen ZX Volcane

למכירה :(

0526599998

• תוכן חדש...