Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איך קוראים לפסטיבל הזה שהמון גרמנים שמנמנים שותים בו בירה מכוסות של ליטר ובולסים להנאתם נקניקיות ?

Oktoberfest

להיות במינכן בפסטיבל, בהחלט חוויה בילתי נשכחת.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

• תגובות 110
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני, אלירן לוק, חייל בן 19 וחצי מאשדוד קורא תיגר על כל אחד שמעוניין פה בפורום ללא הגבלת גיל (מעל 18 שיהיה חוקי) לתחרות שתיית בקבוק בירה כל שירצה בנפח של שליש (330 מ"ל) מהבקבוק!! (אני מוכן לנסות גם מכוס אבל מהבקבוק קשה יותר).

אלירן

טוב, אז, ככה...

יש תחרות כזו, לא זוכר איך קוראים לזה בשם "המיקצועי"...

לוקחים פחית, רצוי שליש למתחילים. הופכים בעדינות, מנקבים חור באיזה שהוא מקום ליד התחתית (בהיקף) שמים את האצבע והופכים. מצמידים את הפה ומישהו פותח את הפחית...

אני לא מכיר הרבה שיכולים לגמוע ככה פחית של שליש (אני כן, לפחות פעם :wink: ), שלא נדבר על חצי (גם, פעם...)....

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

אתמול נוסף לי בקבוק חדש לאוסף ,בקבוק פח של גולדסטאר...

זה שאירית דיברה עליו בשירשור אוספים.

אני רוצה לשים תמונות של האוסף אבל לא מצליח בגלל הגודל ,אני מיתחת ל250 אבל עדיין זה עושה בעיות.

מישהו יכול להסביר איך מקטינים?

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
טוב, אז, ככה...

יש תחרות כזו, לא זוכר איך קוראים לזה בשם "המיקצועי"...

לוקחים פחית, רצוי שליש למתחילים. הופכים בעדינות, מנקבים חור באיזה שהוא מקום ליד התחתית (בהיקף) שמים את האצבע והופכים. מצמידים את הפה ומישהו פותח את הפחית...

אני לא מכיר הרבה שיכולים לגמוע ככה פחית של שליש (אני כן, לפחות פעם :wink: ), שלא נדבר על חצי (גם, פעם...)....

גילי

המאמן שלי לשעבר (התאמנתי ברוגבי, משחק שהבירה בו באה לפני הבית חולים), אלכס שמו, נראה כמו אמנה 600 SIDE BY SIDE, היה שותה בקבוק 500 מ"ל עם פה פתוח במקסימום 5 שניות.

אז גבר גבר, אלירן לוק, אולי אתה יודע לשתות מהר. אבל תאמין לי שאוקראיני בן 40 עם כבד שנראה כמו פוליש של NO.7 וקיבולת של אסם תבואה שותה "טיפה" יותר מהר ממך. אל יתהלל חוגר בדודה של אחותי.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

"היא חוקית?"

צחקתי, כן?

BA יצא לגמלאות, הוא עכשיו עם face בטיול בהודו!

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם
טובורג red, אחלה בירה, טובה בכל מצב, וכמובן יש את הבלטיקה "9", היא חוקית?
מה זאת התמונה של המנוע קוזוורת' הזה

איפה מיסטר טי ??

אגב משקה משולב בירה+עוד משהו

מישהו מכיר את הבירה בשילוב טקילה , שכחתי איך היא נקראת , מוכרים אותה בטיב טעם

ובכלל מי שלא מכיר עדיין את טיב טעם ואוהב בירות ..שירוץ לשם ומהר

אני שוקל לפתוח מאהל ליד מחלקת הבירה , אם זה בסדר מבחינתם כמובן :-)

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם
טובורג red, אחלה בירה, טובה בכל מצב, וכמובן יש את הבלטיקה "9", היא חוקית?

מזאת אומרת היא חוקית ?

וודאי , יש אותה בחנויות.

פורסם

אגב, פסטיבל גולדסטאר יתקיים ביום רביעי וחמישי הקרוב בגן צ'רלס משהו בת"א (ליד הדולפינריום).

יום אחרי הפסטיבל בשנה שעברה, בעיצומו של אחד ההנג-אוברים הכי קשים שהיו לי בחיים :loco: ,

אבא שלי מספר על פקחים שמצאו שחלק מהבירות בפסטיבל לא היו ראויות לשתית אדם...

עצה שלי - קחו את השתיה שם בערבון מוגבל ואל תתלהבו מהמחירים הנמוכים (11 ש"ח ל-2 כוסות של 2/3).

No worries 8)

פורסם
גן צ'רלס משהו בת"א (ליד הדולפינריום).
קלור. על שם סר צ'ארלס קלור, מולטימיליונר בריטי מתחום הנדל"ן שהיה נדבן גדול. גדול? ענק. תרם להמון גופים ומלגות במדינה שלנו. שווה שיזכרו לו.
פורסם

גאון מי שימציא את המשקה/ כדור שיעביר את השפעת האלכוהול.

תחשבו איזה כיף זה יכול להיות, אתה יוצא עם האוטו, שותה כמה שאתה רק רוצה, לוקח כדור, מחכה כמה דקות ונוהג הבייתה כאילו לא היה.

פורסם
יש גם סמים בחניות.

זה אומר שזה חוקי.?

אור.

אתה מדבר על DRUGSTORE? זה משתמש מכובד בפורום, לא חנות אמיתית.

ואגב, כל הסמים שמוכרים בחנויות על המדף לאור יום הם חוקיים. כל מה שמוכרים מתחת לשולחן - יש סיבה למה זה מתחת לשולחן.

• תוכן חדש...