Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקציב הוא עד 400$, גודל 6.5, לא עמוקים מידי(לא רוצה לעשות בניית תוספת)

מיועדים למוזיקה שחורה ומוזיקה ים תיכונית.

ברשומי מגבר חדש JBL 75.4. ואני רוצה קומפוננטים ויפיקו את המיטב מהמגבר וינצלו את יכולות המצבר עד תום. גם איכות וגם עוצמה.

הבעיה היא שאני בבעיית זמן. קרובת משפחה אמורה להגיע ביום שישי-שבת הקרוב מארה"ב, והמוצר אמור להיות אצלה עד אז. (מ-ebay כנראה. ומשלוח לוקח מינימום 3 ימים עם אפשרות להוסיף כסף להבטחת זמן זה.)

תודה מראש, אם אפשר תשובה בהקדם, רן.

ובלי קשר, או עם קשר קטן, מה יש לכם להגיד על קומפוננט X162S של רוקפורד?? (TYPE RF)

פורסם

היום הייתי באוטופרט, ושששון אמר לי שהוא כבר התקין מערכת ברכב כזה(RUNX), ואני צריך AUDIOCONTROL

די מיהרתי..... מישהו יכול להגיד לי מה זה ולמה אני צריך את זה??

הנושא כבר הגיע לעמוד 2 של הפורום ו.......

יש למישהו איזה תשובה/ות, הערות??

תודה.

פורסם

יש מערכת מובנית באוטו ובשביל מגבר צריך או להכניס למגבר כניסות מוגברות מהרדיו דיסק או איזה מעבד חיצוני שיעשה את זה....

בקיצור יש אופציות אחרות אל תדאג.

לגבי קומפוננט מארה"ב במחירים האלה יש את ה דימונד אודיו S6 (HEX( הם קיבלו ביקורות מעולות.

פוקל פולי גלאס.

וADS 346

כולם טובים.לגבי הרוקפורד שמעתי ביקורות לא משהו (ממקור שלדתעי אמין יותר) לצד ביקורות קצת יותר טובות. אבל לא היתי לוקח אותם בחשבון.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

בדיוק מה שכתבתי.

אני אנסה שוב.

מגבלת זמן, אין צורך להסביר(עכשיו אני רוצה להרוג את עצמי שלא התעוררתי ל-2 הפגישות האחרונות).

יש לי מגבר JBL 75.4, ואני צריך קומפוננטים משהו עצבני כזה, ואני אחזור בפעם המליון, גם איכות וגם עוצמה. קומפוננט שינצל עד תום את המגבר הנ"ל או מגבר אחר אם תציעו להחליף(אני אוכל להוסיף עוד סכום כלשהו חוץ מהתקציב של הקומפוננט). אין לי בעיה להחליף מגבר אם אצטרך, יש מספיק אנשים שמבקשים אותו ממני במיוחד שהוא עדיין בקופסא שלו.

המגבלה: לא רמקולים עמוקים מידי, אין סיכוי בעולם שאני עושה שם תוספות כלשהן.

כמו שאמרתי, איכות ועוצמה. התקציב הוא עד 400$, כשאין לי בעיה להביא מ-EBAY או מקום זול כלשהו. אין לי בעיה לשלם על מותג (לא מעט פעמים אני מעדיף ואפילו רוצה לקנות מותג בגלל שאני יודע שהוא לא סתם נהיה כזה) רק בגלל שהוא מותג, אבל שיהיה גם איכות מאחוריו.

נראה לי שהגודל הוא 6.5, למרות שמישהו היום אמר לי 5.25, ונראה לי שהוא טועה.

ויש למישהו את X162S?? המלצות?? הערות?? ביקורות?? משהו אחר??

ולפני שתשאלו, יהיה גם סאב, השאלה אם על אותו מגבר של הקומפוננט או מגבר נוסף.

ולגבי היום, אוטופרט. ששון אמר לי שאני אצטרך גם audiocontrol (או שזה שם החברה) ואמר לי שמשם אני אוכל לשלות על הצליל יותר טוב, על הבאס בנפרד,וכאלה.

הוא הביא לי גם פרוספקט/קטלוג, שיש עליו תמונה דומה לאלה: (החלק השחור הגדול יותר). לדעתו צריך לשים את זה בתא מתחת לרדיודיסק, מה שאני לא אוהב. יש הצעה איפה לשים, אם אני אקנה את זה?

34_1_b.jpg

FOUR.1E1.jpg

פורסם

זה עולה בין 100 ל300 דולר תלוי בדגם ואם הוא חדש או יד שניה.

לדעתי מיותר בהנחה והמגבר שלך תומך בכניסות גבוהות.

לגבי קומפוננטים רשמתי לך את דעתי.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

• תוכן חדש...