Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עכשיו מחליף את הקומפוננט הישן שלי, ורוצה עצה איזה לקחת בתקציב הנמוך שלי ....

עד 1300 ש"ח.... ולא רוצה מורל

שיהיו 6.5 אינץ

פורסם

אני אהבתי את הרוקפורד פוסגייט סדרת פאנצ'. אני חושב דגם P165S.

גם ה 5.25 וגם ה 6.5 מוצלחים מאוד ונכנסים לך בתקציב.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לא חסרים קומפוננטים טובים שנכנסים בתקציב שלך.

העצה הכי טובה זה שתלך ותשמע כי כל אחד יכול להמליץ לפי הטעם שלו, שלא תואם בהכרח את הטעם שלך.

הראשון המליץ רוקפורד

אני ימליץ MB QUART

אחריי ימליצו JL , פייז, פוקל, וכן הלאה.

לכן לך תשמע.

פורסם

אני ממליץ על אקסטנט סע לאורן בפ"ת סאונד בלסטר אחלה קומפוננט אם תירצה טלפון תפנה אלי בפרטי ואני מבטיח לך שלא תיתאכזב כבר מהפעם הראשונה שתישמע אותם .ואיזה מגבר יש לך ?

אני מאמין ואתם

פורסם
אני עכשיו מחליף את הקומפוננט הישן שלי, ורוצה עצה איזה לקחת בתקציב הנמוך שלי ....

עד 1300 ש"ח.... ולא רוצה מורל

שיהיו 6.5 אינץ

תלוי למה אתה לא אוהב את מורל. אם אתה כמוני וחושב שהדוטק הוא יותר מידי "LAID BACK" - טוויטר עדין, רך ולא מספיק מפורט ואתה מעדיף טוטרים - metal dome ולא silk dome אז ההמלצה שלי היא המגנט אקסטרמה.

החסרון העיקרי הוא העומק ב 6.5 שהוא 77מילימטר וגורם לקשיים בהתקנה ברכב.

היתרון העקרי שלו מול הדוטק הוא במבנה וצליל הטוויטר. הטויטר הוא מאלומיניום עם טבעת גומי לריסון הצליל המתכתי (בדומה למבנה הטויטרים בסטים של JL). זה עניין של טעם והצליל של הסט דומה מאוד גם ל- MB.

הסט מוצהר בהיענות תדר נמוכה של עד 30HZ, לא בדקתי את היענות התדר אבל יש בס בולט ואיכותי כך שהבס מהסאב נשמע כאילו הוא מקדימה.

בגדול זו אופציה טובה לכל מי המורל דוטק לא לטעמו באיזור ה 1,000 שקל.

http://www.magnat.de/content/carhifi/product_detail_en.asp?p=117426&pl=9&s=60

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

אני יודע שכל רמקול צריך לשמוע אבל 2 דברים

1 .)אין אף מתקין שישמיע לי תרמקול אם הוא לא מתקין לי אותו

ו2.) אני רוצה שתתנו לי הצעות של דברים לשמוע בתקציב הזה

המוזיקה שבד"כ אני שומע היא מוזיקה שחורה וטראנס

• תוכן חדש...