Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי היום איביזה 5 דלתות ועל המנוע היה כתוב פורשה סיסטם מה זה אומר ואם זה נכון שיש לה 90 כח סוס?

האוטו יד 5 עשה 179.000 ק"מ רציתי לדעת אם הוא שווה 6300 שקל?

e_1_1_1_1_20050711100747.jpg

e_1_1_2_1_20050711100748.jpg

פורסם

באמת יש לה 90 השאלה מה איביזה שעברה 5 ידיים ובטח הרוב אצל נעריים שקראו לה את הצורה תתן לך מתוך ה 90 האלה?

פורסם

בדרך ממנועי פיאט למנועי פולקסווגן חיפשו בסיאט מנועים חדשים. עקב עודף כושר ייצור, לפורשה יש עסק צדדי של תכנון מכלולים לרכב, בין השאר מנועים ליצרנים אחרים. המנוע הנ"ל אכן תוכנן ע"י פורשה. פורשה לא נוהגת ל"שים חתימה" על מוצרי התכנון שלה. כאן היה לחץ מאסיבי על הנהלת פורשה שמטרתו הייתה קידום מכירות של הסיאט. סיאט הצליחה ומה שאתה רואה זו הפשרה שפורשה הסכימה לה. דרך אגב, בשעתו גם ג'יאוגי'ארו, המעצב האיטלקי, חתם על העיצוב של האיביזה ואף הופיע בפרסומות שלה. מאוחר יותר עבר חתול שחור בינהם, אבל זה כבר סיפור אחר.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

כן השוס הגדול הוא המנוע שתוכנן ע"י פורשה, וזה אפילו כתוב אדום ע"ג שחור

מתחת למכסה המנוע

כל "המבינים" אומרים שהרכב סובל מאמינות מכנית ירודה ,לי לא יצא להתנסות ברכב אז אני לא אכתוב סתם

מה שכן אני רואה בנתונים יחס דחיסה גבוה של 1:11 ,וכ"ס מירבי שנכנס ב:5900 סל"ד

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

בתור אחד שמחזיק בסיאט איביזה 88 (בעלת מנוע Porsche System), האוטו מפגין אמינות סבירה ומעלה. כמובן שזה תלוי באם אתה מטפל ברכב ולא מזניח אותו.

לפותח הת'רד:

הקילומטרז' של האוטו לא גבוהה במיוחד יחסית לשנה שבה יוצר.(פחות מ 12 K לשנה).

אך עניין היד החמישית לא נראה הכי טוב.

אם 6300 סכום הגיוני? בשביל זה יש מחירון.

רועי

פורסם

מישהו אמר איביזה 93? :wave2:

כבר ענו על הרוב, אבל המעט שאני כן יכול להוסיף:

כן, מנוע ה1500 סמ"ק מגיע עם 90 כ"ס מכובדים.

הכוח מורגש, ללא ספק, אבל רק בסל"ד גבוה. היום, אחרי קילומטראז' לא מבוטל על פיג'ו 205 ועל האיביזה, אני בהחלט יכול להעיד שהבדלי הכוח מורגשים מאוד, אם כי הכוח "פורץ" באחת כשחוצים את קו ה3000 סל"ד. עד אז, מדובר במנוע אנמי לחלוטין.

אמינות מכאנית - אין טענות. הרכב באמת בסדר גמור.

לגבי המחיר - 6300 ש"ח נשמע כתמורה מעולה לרכב כזה. אבל כדאי לדעת יש לבדוק היטב את מצבו של הרכב. נטייה לבעיות במערכת החשמל (חלונות חשמל בעיקר) ולבעיות בפרונט (בדוק היטב את שחיקת הצמיגים הקדמיים).

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תמורה טובה לכסף.

חלפים זולים ביותר

אמינות רבה (יש לי את הרכב מעל שנתיים. אף לא פעם אחת במוסך - פרט לטיפולים שוטפים כמובן)

נסעתי בכל הארץ, ואין עלייה או ירידה שהרכב לא סוחב ובמהירות רבה.

סה"כ רכב זריז, ונותן תמורה לא רעה לכסף.

לאחר שיפוץ קרבורטור, צריכת הדלק 1:15 בינעירונית

בתוך העיר הצריכה היא 1:8 עם מזגן

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

• תוכן חדש...