Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוונסיס מול B4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי B4 שנת 2000. אני מאוד מרוצה מהרכב ( בייחוד מאחיזת הכביש, מההנאה מהנהיגה ומהמרווח הפנימי).

ברם, אני לא מסוגל יותר לעמוד בעלויות של תצרוכת הדלק הגבוהה שלו.

הייתי רוצה להחליף לאוונסיס שנת 2000. האם מישהו יכול לומר משהו על צריכת הדלק שלו ?

כמובן, שכל הערות נוספות לגבי האוונסיס משנת 2000 יתקבלו בברכה.

תודה.

פורסם

מה צריכת הדלק שאינך מסוגל לעמוד בה ? אולי יש בעיה טכנית כל שהיא?

אוונסיס לא תציג צריכת דלק טובה משמעותית (אם כי מעט טובה יותר בגלל העדר מערכת הנעה כפולה).

אם אין לך צורך ברכב בגודל הזה אולי תשקול מעבר לרכב קטן יותר, עם צריכת דלק נמוכה יותר.

גיא

פורסם

יאכלו אותו דבר, אם אתה מתכוון להחליף לאוונסיס רק בשביל הדלק - אז אני מציע לך לחשוב פעמיים.

פורסם

לזכותה של האוונסיס צריך לזקוף מנוע מעולה וגמיש, טוב בהרבה מזה שבסובארו, עם הספק גבוה (150 כ"ס) ,אמינות מעולה וביצועים טובים.

הרכב עצמו מבפנים אכן אפרורי והעיצוב מיושן, אך הוא נסבל מול ה-B4 שגם היא אפרורית למדיי וגדושה בפלסטיקה שעבר זמנה.

צריכת הדלק אכן לא תשתנה משמעותית.

אמיר.

פורסם

צריכת הדלק אכן לא תשתנה משמעותית.

אמיר.

אם בכלל.

BMW330i

למכירה מגבר 8011S MBL + רמקולים MONTANA EPS

פרטים בה"פ

פורסם
אם בכלל.
סביר להניח שיהיה הבדל מסויים...

צריך לזכור שהנעה כפולה צורכת יותר דלק מהנעה קדמית רגילה.

מה גם שהמנוע שנמצא באוונסיס ידוע כמנוע יעיל וחסכוני (יחסית כמובן) למנועי 2 ליטר במכוניות המנהלים.

אמיר.

פורסם

במבחן דרכים שערך ירחון אוטו לפני שנה,בין האוונסיס החדשה (בעלת 147 כ"ס) ומול הB4 החדשה נכתב דווקא שהאונסיס צרכה יותר דלק.

נכון שמדובר בשני המקרים בדגמים חדשים יותר (בסובארו,מדובר גם במנוע שונה)אבל עדין.

כמו שכתבו לפני,ההבדלים אם בכלל,יהיה שולים.אם אתה לא עומד בעלות של צריכת הדלק יש לך מספר אפשרויות:

1.לרכוש רכב קטן יותר.

2.לרכוש רכב דיזל (היום חישוב הכדאיות, השתנה מאוד לרעת הדיזל)במידה ואתה באמת נוסע הרבה מאוד,סדר גודל של 40,000 ק"מ בשנה.

3.יבואנית סובארו,מאפשרת לעשות הסבה למערכת גז.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם
סביר להניח שיהיה הבדל מסויים...

צריך לזכור שהנעה כפולה צורכת יותר דלק מהנעה קדמית רגילה.

מה גם שהמנוע שנמצא באוונסיס ידוע כמנוע יעיל וחסכוני (יחסית כמובן) למנועי 2 ליטר במכוניות המנהלים.

אמיר.

האוונסיס תצרוך מעט יותר דלק.

מנסיון.

BMW330i

למכירה מגבר 8011S MBL + רמקולים MONTANA EPS

פרטים בה"פ

• תוכן חדש...