Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סירת צד חברת cozy ואנפילד 61 בארץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי את האופנוע שלי אנפילד 61 עם סירת צד לצערי הסירה הגיעה ללא הגלגל והכנף.

מישהו אולי יודע איפה אפשר להשיג הוראות הרכבה של הסירה.

וכמו כן היכן ניתן לרכוש או להזמין גלגל וכנף ואיזה מידת גלגל מתאימה לאופנוע

תודה

מי שנוסע על

ביודיזל

לא משתולל כל פעם שמחירי הדלק משתנים

פורסם

אני מבין שחסר לך הגלגל + כנף לסירה. האם גם לאופנוע חסר משהו מאלה? אם יש לך זמן - נסה לרכוש ספר של הסירה. יכול להיות אפילו שהיצרן הזה עדיין קיים. אז תבדוק איזו מידה של גלגל אתה צריך שם. כנף מרכיבים לפי סוג גלגל ולדעתי אין לך מה לחפש את המקורית של הסירה שלך. לאחר שרכשת גלגל מתאים - חפש כנף מתאימה; יש ספקים רבים בכול חוברות הרכבים/אופנועים קלאסיים וכמובן גם באינטרנט. אני ממליץ לך לרכוש באירופה הלא - בריטית משום שהלירה סטרלינג היא בעלת ערך גבוה. עוד אפשרות לכנף היא - הודו. אולי כנף של אנפילד הודי כלשהו תתאים לך ושם תמצא מחירים מגוחכים. בכלל, כדאי לך לחפש פורום שעוסק באנפילד שלך, שם יוכלו לעזור ולכוון אותך, גם בענין הסירה. את תומכות הכנף אפשר לעשות לבד ובקלות. את כול החלקים שתומכים מאחור ב- BSA M20 שלי ייצרתי לבד. יצא זול ויותר טוב מהמקורי. אשמח לעזור בה"פ.

דוגמא לאתרים:

מקווה שגם עזרתי לך קצת חוץ מלבלבל לך את המוח.

• תוכן חדש...