Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאזדה לאנטיס 1800 שנת 2000.

הנעילה המרכזית ננעלת בזמן שאני מפעיל את הסוויץ ונפתחת מיד כאשר אני מכבה אותו.

אני מעוניין לבטל את זה , וניסו לבטל לי את זה דרך ההזעקה אבל כניראה שזה לא שייך להזעקה אלה לאופצייה של האוטו.

מישהו יודע איך לבטל את זה ?

ד"א האזעקה היא של Clifford Сyber-II ואולי מישהו גם ידע איך לבטל את זה דרך ההזעקה .

פורסם

אהלן,

אצלי ברכב זה אותו דבר.

בוא נתחיל מזה שזאת לא בעיה, אלא סוג של אזעקה מסוג אמריקאי למניעת גניבות לאחר הנעת הרכב. בארה"ב יש מכה כזאת שלאחר שהבן-אדם נכנס לרכב ומניע אותו ישר פותחים לו את הדלת וגונבים לו את האוטו, לכן המטרה של האזעקה היא למנוע את זה, והיא נועלת ישר את הדלתות, וכשאתה מכבה את הרכב הדלתות נפתחות אוטומט. לפי מיטב ידיעתי, אין מצב לבטל את זה, אלא לקנות אזעקה מסוג אחר או לבטל את החיבור לנעילה המרכזית אם זה כ"כ מציק לך.

IDO.G

"חייך, הכל לרעה"!!! :-P

פורסם

אחלה אזעקה,תשאיר כמו שיש.

למכירה : סט מזרקים דנסו בהספק 230CC במחיר שפויי , ניתן לפנות בה"פ.

פורסם

הייתה לי מזדה שנת 99 מנוע 1.6 וגם אזעקה מאותו סוג וכן ביטלו לי את הדבר הזה. יש כזה מתג של האזעקה שצריך לדעת איכשהו לשחק איתו בזמן שהמפתח בסויטץ' וזה מסתדר. תיגש שוב למישהו שמתקין אזעקות כאלה שיעזור לך.

פורסם

שמע, ניתן לבטל את זה.

אני לא יודע אם זה מהאזעקה או מקורי עם הרכב.

(בסוואנה שהיתה לי זה היה מקורי ברכב ובאוטו של דודה שלי עם האזעקה)

בכל מקרה ניתן לבטל זאת.

גש לכל מתקין רציני הוא יפתור לך את הבעיה.

פורסם

לא חסרים מקרים בארץ שזרקו נהגים מהרכב וגנבו אותו ברמזור. זה אכן טוב לבטיחות.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

כמו שציינו קודמי, מע' האזעקה אחראית לתופעה הנ"ל שייעודה למנוע חטיפת רכב ברמזור ע"י שליפת הנהג החוצה.

ניתן לבטל זאת, ע"י תיכנות שמכיר כל מתקין מנוסה של אזעקות קליפורד.

זהו תיכנות מס' 9 דרך מתג קטן שאמור להיות קיים /לחילופין מתג הסירנה מבצע זאת (אם יש לו חוט לבן שמחובר ממוח האזעקה לסירנה.

אופן התיכנות מחייב שימוש בסוויץ ' הרכב ובזמנים נקובים.

אם אתה מחיפה או מגיע לעיתים לחיפה ומעוניין לבטל זאת, תגיע אלי( למעט ימי רביעי) ואבצע זאת ללא תשלום ובכיף.

בברכה

דני ממצת אור בחיפה

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
לא חסרים מקרים בארץ שזרקו נהגים מהרכב וגנבו אותו ברמזור. זה אכן טוב לבטיחות.
אם רוצים עד כדי כך את הרכב גם אל תהיה בעיה להוציא אותו דרך החלון.... ;)
פורסם

אייל, צחוק צחוק אבל זה גם שיקול. :)

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

אצלי (סופר לנסר, 97) זה מתבטל אם קודם מניעים את האוטו (או לפחות מעבירים למצב II) ורק אח"כ סוגרים את הדלת.

אם נכנסים לאוטו, סוגריםאת הדלת ואז מסובבים את מתג ההנעה, אז זה פועל.

• תוכן חדש...