Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7667 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תבין

יש הבדל גדול בין מולטי טריינר וכל עבודה עם "מכונה" לבין משקולות חופשיות

במכונות למיניהן אתה לא מנצל את יכולות השריר שלך נכון והתנועה היא מקובעת ולכן קשה יותר לשריר לקבל "שוק" כדי לגדול.

תיקח את עצמך בידיים ותתחיל להתאמן עם משקולות חופשים.

פחות לעבוד על שרירים קטנים ויותר לעבוד על חזה גב כתפיים והכי חשוב רגליים.

עבודה חזקה והכי חשוב נכונה על הרגליים תאיץ את התפתחות השרירים בכל חלקי הגוף.

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם אני מסיים לעבוד ב 5-6, אבל כל פעם אני מכריח את עצמי ללכת לחדר כושר.

רק ככה אתה תתפתח, אתה חייב להפסיק להתעצל!

אני מתאמן כ 4 פעמים בשבוע והוספתיי בסביבות ה5 קילו שריר בחודשים האחרונים,אולי אפילו יותר.

אני כרגע משתמש באבקה שדיברת עליה, קוראים לה:

ultra whey pro twf.

היא סבירה, אבל היא עוד מעט ניגמרת לי אז אני עובר ל Prolab וגם קונה קריאטין.

כמו שאמרו קודמיי, העצה הכי טובה היא מאמן כושר. כי יש שלבים שונים של עבודה וסוגים שונים של אימון.

שתדע גם שהגוף מתרגל לתרגילים, ועדיף כל 3-4 חודשים להחליף תרגילים.

מה שעוד חשבו, זה לא להפסיק להתאמן, אני לצערי לא התאמנתי חודש בגלל מחלה וחו"ל ואיבדתי מסה רצינית.

בהצלחה.

פורסם
תבין

יש הבדל גדול בין מולטי טריינר וכל עבודה עם "מכונה" לבין משקולות חופשיות

במכונות למיניהן אתה לא מנצל את יכולות השריר שלך נכון והתנועה היא מקובעת ולכן קשה יותר לשריר לקבל "שוק" כדי לגדול.

תיקח את עצמך בידיים ותתחיל להתאמן עם משקולות חופשים.

פחות לעבוד על שרירים קטנים ויותר לעבוד על חזה גב כתפיים והכי חשוב רגליים.

עבודה חזקה והכי חשוב נכונה על הרגליים תאיץ את התפתחות השרירים בכל חלקי הגוף.

:mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah:

מחזק את דבריך

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

ואני חשבתי שאנשים מתאמנים כדי להוריד משקל :screwy:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
כן

מסיבה פשוטה, זה עובד בדיוק על מה שאני רוצה ... חזה , ידיים , כתפיים, ורגליים ..

בטן אני עושה עם הכחול הזה + כפיפות

יש לי מכון כושר מסובסד מהעבודה, אבל אני מסיים לעבוד ב 5 .. ועד 6 בערך אני בבית ואני מת מעייפות ואין לי כוח ללכת למכון כושר....

לצערי זה הבעיה העיקרית.. אני צריך למצוא מישהו שיבוא איתי :\

אני סיימתי לעבוד ב19:00 והייתי במכון עד 21:00 אז מה?

אני חייב להגיד לך משהו בקשר לאימון ביתי.

התאמנתי בבית משהו כמו 3 שנים לפני הצבא. היו תוצאות אין ספק.

אבל רק אחרי 4 חודש שהתאמנתי במכון כושר חזרתי לאותה צורה שהייתי לפני הצבא.

ובקשר אין לי עם מי ללכת. הכי טוב ללכת עם עצמך בגלל מס' סיבות:

א. אימון לוקח יותר מידיי זמן שמתאמנים בזוג. אימון מעל שעה וחצי מוגזם.

ב.אתה לא היחיד שהולך לבד. אם אתה צריך משהו שישמור עליך באולימפי 180 או ב45 לדוגמא אתה תמיד יכול לבקש עזרה. לפחות במכון שלי היו את הנורמלים ואת הערסים. אם כל החברה הנורמאלים אתה מתיידד מהר מאוד ומעביר סטים על אותו מכשיר מהר מאוד.

ג.ההרשה באימון מכון היא שונה אתה לא מזלזל ועושה הכל כמו שצריך. ויכול לקבל טיפים לאימון מהמאמן.

ד.מולטי הוא מאוד מגביל אין לך אפשרות לחופשיות שזה האימון הכי טוב לדעתי. אני מקווה שאתה מגוון בתוכניות אימונים פעם לחודשיים שלוש.

עריכה:

דבר נוסף אורן. לקבל ייעוץ בבחירת שייק לעליית מאסת שריר/גוף עשה רק אצל השניים הבאים:דייטאנית (אם ככה כותבים את זה) או אצל מדריך מוסמך בחדר כושר. כל אחד יודע מה טוב בשבילו אבל עשה לעצמך טובה אל תקשיב לאחרים. זה גם התופעה של המכונים שכל אחד יודע יותר טוב מהשני וכולם שם מינימום שוררצנגרים קטנים שיודעים איך להתאמן נכון ומה לצרוך עלייה במאסה.

לפני שאתה זורק 300 ש"ח תדע שזה באמת מתאים לך.

בברכה L.A

פורסם

בקיצור לא יעזור לי אה..

אני חייב ללכת למכון כושר ... ושם יתנו לי תפריט (כי אין לי .. אני פשוט אוכל הכל)

ובדיוק איזה דברים לקחת..

טוב נו :\

מישהו שמע על מכון כושר "טים" בפ"ת ? אשמח לחוות דעת ..

פורסם

אורן..לא יעזור כל החלבון והאבקה שתקח. אם אתה אוכל "10 ארוחות ביום" אני משער שאתה מקבל את כמות החלבון שאתה צריך, אלא אם כן אתה אוכל 10 חבילות ביסלי.

הבעיה נעוצה כנראה באימונים - אתה לא מאמץ את השריר מספיק ולכן הגוף אומר לעצמו אני לא צריך לגדול.

אני לא יודע כמה תגדל מאימון עם מולטי טריינר, אבל שווה לנסות.

נסה כך: לך על תכנית של 5 סטים לכל תרגיל, תעשה שני תרגילים לכל חלק בגוף עליו אתה עובד,

סט ראשון 15 חזרות, 12 בשני, 10 בשלישי , 8 ברביעי, ו 4-6 חזרות בסט האחרון . מנוחה בין לבין: בין הראשון לשני חצי דקה, בין השני לשלישי דקה הין השלישי לרביעי דקה וחצי , ובאחרון עד 2 וחצי דקות מנוחה. כמובן החלק החשוב , לעלות משקל בין סט לסט, וכל שבוע להוסיף קילו למשקלים שאתה מרים.

מזון:עד חצי שעה לאחרי האימון דאג לאכול משהו כמו 30 גרם חלבון , טונה , שתי פרוסות לחם וחצי קוטג אמורים לעשות את זה. אתה צריך לאכול במהלך היום משהו כמו 1.2 גרם חלבון לכל קילו ממשקל הגוף.

חודשיים עם תכנית שכזו אמורה לעשות את העבודה.

בהצלחה.

פורסם

גם בלי אימונים

וגם עם אימונים

אני נשאר אותו דבר

מה שכן ...

בזמן האחרון באמת עליתי קילו אחד... והגודל שריר גדל אין ספק (תמונות שלי לפני שנה והיום .. בהחלט גידלתי קצת שרירים)

אבל עדיין ... זה לא מספיק

וכולם טוענים ההפך ממך MAD MAX, שהתוספים האילו עובדים (אחרת איך הם נמכרים ב 400 שקל ל5 קילו ..)

פורסם

אל תשכחו שיש כאן גם עניין של גנטיקה.

אם מבנה הגוף שלך הוא של שחיף יהיה לך קשה הרבה יותר לפתח גוף ולהעלות את מסת השריר.

פורסם

שלום!

אני כבר חצי שנה מתאמן בבית. שזה אומר: שכיבות שמיכה 20*4 (בשבועיים האחרונים התחלתי 20*5) עם זמן מנוחה של 50 שניות בין כל סט.

כפיפות בטן (על שטיח ועליו מגבת, בלי לעקם את הצוואר) 15*4 זמן מנוחה חצי דקה בין כל סט.

משקולות של 7 ק"ג בכל יד (עושה את זה בצורה הבאה: נשען על הקיר ומרים את שתי המשקולות יחדיו. חלק אומרים לי שזה לא בריא ושובר את הגב, ואני גם מרגיש שזה קצת לוחץ על הגב, אבל שום תנוחה אחרת לא מאמצת לי את השריר כמו זו) ואני עושים סטים של 12*4 עם זמן מנוחה של 40 שניות בין כל סט.

כמו כן, אני אוכל 2 ביצים קשות או חביתה אחרי כל אימון.

בחודשיים-שלושה האחרונים אני מרגיש שהמסה לא עולה (מה גם שהמשקולות נהרסו לי וכבר חודש אני לא מרים) ולפעמים גם יורדת. כשאני קם בבוקר ביום שלאחר הסטים זה נראה כאילו השרירים ירדו. מה אני צריך לשנות/לעשות כדי לשמור על גדילה ומדוע הם לא גדלים?

זיו.

פורסם

ראשית, האימונים הביתיים האלו יכולים לפתח אותך עד למידה מסויימת, כלומר כדי שהשרירים יגדלו ממש אתה צריך להתאמן בחדר כושר שם הפוטנציאל להתפתחות גבוה הרבה יותר.

בנוסף נראה כי התזונה שלך לא מספיקה. במהלך אימון משקולות או אימוני כח השרירים נהרסים ולכן יש לאכול כדי לפצות על ההרס של השרירים (בסופו של דבר תזונה טובה ואימונים טובים יגרמו לעלייה במסת השריר בהדרגה). יתכן כי מה שאתה אוכל לא מספיק, אתה צריך לאכול גם בשר, דגים וטונה, מוצרי חלב.

עוד משהו, התוכנית שלך די מצומצמת... אתה מבצע רק 3 תרגילים, כאשר כפיפות הבטן זה עבודה על שרירי הבטן, שכיבות שמיכה זה בעיקר חזה או יד אחורית.

לגבי התרגיל השלישי, הביצוע לא כל כך נראה לי.

• תוכן חדש...