Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דו"ח חניה - ליד הבית.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כנראה שלעיריית פ"ת נגמרה הקופה, החליטו היום למלא אותה.

כרגע ירדתי למטה, מצאתי דו"ח חניה על האוטו שלי.

הרכב חנה בכחול-לבן עם שלט שמסמן שכאן החניה מותרת בין שעות 8 ל-18 עם תווי חניה ועוד משהו.

קיבלתי דו"ח של 100 ש"ח כאשר הרכב חנה לא יותר מ-30 מטר מביתי.

האם זה הגיוני לקבל דו"ח מתחת לבית ? האם אפשר לבטלו ?

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

אתה יכול לנסות לערער אבל תבין שהסיכויים קלושים

קרה לי פעם ליד העסק של אבא חצי שנה נלחמתי איתם ולא ויתרו

פורסם

כן, אפשר לקבל דו"ח מתחת לבית,לפני כשנה חניתי מתחת לחלון הבית על המדרכה וקיבלתי דו"ח על כך,מכיוון שזו הייתה הפעם הראשונה שחניתי על המדרכה פניתי לאגף שאחראי על כך ניסחתי מכתב, וגם בעזרתו של סגן ראש העיר ביטלתי את הדו"ח.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לי אין את סגן ראש העיר לצידי ליטל, אך בכל זאת אנסה לבטל את הדו"ח.

אני גם אדרוש תו דייר.

פורסם

תשלח מכתב ערעור, לא כדאי לוותר מראש.

לא יודעת איך זה מתנהל אצלכם, אבל סגן ראש העיר שלנו להבדיל מראש העיר הוא עם גישה של דלת פתוחה לתושבים כך שניתן לפנות אליו בכל נושא.

בהצלחה

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

כשגרתי בתל אביב ועדיין לא היה לי תו חניה אזורי (כי התעצלתי ללכת לעירייה)נרשמו לי לא מעט דוחות מתחת לבית.

את רובם הצלחתי לבטל (לא כאלה של אדום לבן) על ידי שליחת מכתב ערעור בצירוף חוזה השכירות, ושני ביקורים במחלקה המתאימה בעירייה.

אתה מוזמן לנסות,

חי

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

פורסם

אנסה חי, לא חניתי על אדום לבן אלא על כחול לבן.

מה שמוזר זה שאף פעם לא נתנו דוחות ברחוב שלי, הבוקר החליטו להתחיל !

פורסם

אני עובד בקצה הדרומי של רחוב השחם בפ"ת (קריית מטלון). אין שם שום דבר כמעט, אבל הפקחים באים פעם ביום כדי לחלק דו"חות.

הם עושים נסיעה מיוחדת בשביל זה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
אנסה חי, לא חניתי על אדום לבן אלא על כחול לבן.

מה שמוזר זה שאף פעם לא נתנו דוחות ברחוב שלי, הבוקר החליטו להתחיל !

ברגע שאבני השפה צבועים בכחול לבן תושבי האיזור מחוייבים להצטייד בתו חניה איזורי ולצורך כך יש לפנות למחלקת החניה של העיריה ולהצטייד בחוזה שכירות (במידה ויש), רישיון רכב בתוקף וכמובן ת.ז.

התמרור המתיר חניה מדבר על חניה חופשית ללא תו מ 6 בערב ועד ל-8 בבוקר למחרת.

אני לא יודע איך זה בפתח-תקוה אבל ברמת גן זה עולה 20 שח (תו חניה לשנת 2005+2006).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

תו חניה.

כשגרתי בר"ג קיבלתי מעל 2000 שח דוחות חניה.

לא ביטלו לי אפילו אחד, אפילו ששלחתי מכתבים ונגשתי בעצמי לעיריה להציג חוזה שכירות.

BMW330i

למכירה מגבר 8011S MBL + רמקולים MONTANA EPS

פרטים בה"פ

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

עידכון ביניים:

אתמול קיבלתי מכתב מרשות החניה בעיריה שהמכתב שלי התקבל (איזה מהירות לקח להם רק חודשיים וחצי).

בנתיים ביררתי ולבעלי הרכבים ברחוב המדובר יש תווי חניה, דבר חדש יחסית.

יש לי 2 שאלות:

תו חניה, הוא תקף לאיזור או לרחוב ?

קיבלתי במכתב שהבקשה שלי הועברה ליועץ המשפטי לממשלה בעיריה ויעדכנו אותי במה שהוחלט, מה קורה עם הדוח ? בקרוב יש כפל קנס (90 יום) האמת יהיה לי כפל קנס למרות שאני בהתכתבות עם רשות החניה בעיריה ?

• תוכן חדש...