Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7662 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מוזנח - נכון, מאוד.

"טביעת כף יד על הדשבורד אומרת הכל" -> מה היא אומרת ? שיש לו שאסי או שהאוטו מטונף טילים ? אם הוא מטונף אפשר לנקות.

"הרכב הזה עבר כמה וכמה צביעות בחיים שלו, קל מאוד לראות בעין שהיא כן מזויינת" -> אייל, אל תגיד לי ברצינות שאתה חושב שאפשר למצוא מכוניות בנות 13-14 מבלי שעברו שום תיקון צבע בחייהן ?

לסיכום:

לא צריך לספר על מצבן התחזוקתי של המכוניות בארץ, במיוחד הישנות יותר והשוות (כספית) מעט. זה המצב ועם זה צריך להסתדר ולחפש את הטוב ביותר.

למצוא אוטו בגיל 13-14 במצב טוב הוא כמו למצוא פרח בשדה קוצים. על פחחות כמעט ואין מה לדבר, אנשים פשוט לא מתקנים.

הכלל הבסיסי במודלים הללו הוא בראש ובראשונה גיר+מנוע במצב טוב, שילדה במצב טוב (אם יש נגיעה בקצה - לא נורא) ופחחות זה כבר כל אחד והמזל שלו (ולא לצפות להרבה...).

בהצלחה

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
מוזנח - נכון, מאוד.

"טביעת כף יד על הדשבורד אומרת הכל" -> מה היא אומרת ? שיש לו שאסי או שהאוטו מטונף טילים ? אם הוא מטונף אפשר לנקות.

"הרכב הזה עבר כמה וכמה צביעות בחיים שלו, קל מאוד לראות בעין שהיא כן מזויינת" -> אייל, אל תגיד לי ברצינות שאתה חושב שאפשר למצוא מכוניות בנות 13-14 מבלי שעברו שום תיקון צבע בחייהן ?

איציק

אתה לא מכיר, אבל אני מכיר כמה רכבים שלא נשטפו כמה שנים טובות(חברים חאפרים) , ולאחר תקופה כזאת בערך , מתחילה להצטבר כמות כזאת של אבק על הדשבורד.

מי שלא מנקה את הרכב תקופה כ"כ ארוכה, סביר להניח שגם מזניח אותו במישורים אחרים מלבד המישור האסתטי.

בקשר לצביעות - הצביעות אומרות דרשני וצריכות להדליק נורה אדומה. יכול להיות סתם מכה קטנה, ויכול להיות שעבר תאונה רצינית. זאת היתה הכוונה.

לדעתי רכב שחור בגיל הזה לא יכול להיות לא דהוי בגג ובמכסה מנוע,וקשה לי להאמין שהשקיעו ברכב הזה צבע כללי בשביל היופי , כי הוא לא ממש שמור.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...