Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך אין ריקול על דבר כזה?

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מנוע שמאבד פתאום כוח הוא סכנה בטיחותית ובשוק האמריקאי כבר היו לא מעט קריאות לשירות על מצבים מסוג זה. בסקירה של icar לדגמים של צ'רי (ו-MG) הם מציינים כי לאחר שהסוללה ריקה ובמצב של עומס מלא, פתאום אין כוח והוא מתחדש רק לאחר שהעומס יורד. זה כנראה עניין של עדכון תוכנה אבל עדיין, נדמה שתעשיית הרכב הפכה לתעשיית הטכנולוגיה בה תמיד משיקים מוצר (תוכנה) לא אפויה עד הסוף ו"נעדכן בהמשך".  החלק הרלוונטי בדקה 3:55.

עריכה אחרונה על ידי Supertigre
פורסם

הייתה לי קיה נירו פלוס בגרסת פלאג אין מהעבודה - ברגע שהרכב ללא סוללה זה פשוט הופך לעגלה.
לא משנה כמה גז תתן, כל עוד אתה בעליה קטנה בכביש המהיר הרכב לא מטפס את ה110.
נראה שזה הפך לנורמה.

• מבאס 1
פורסם

המנוע לא מאבד פתאום כוח - הוא פשוט נשאר לעבוד לבד בלי המנוע החשמלי. זאת המערכת, ויש לה ייתרון ברור - חיסכון בדלק ואפשרות לנסוע על חשמל בלבד מרחק מסוים.

אני לא מבין את התלונה, זה כמו להגיד שאנטיקות שהוכן בתנור פחות טעים מעל האש. 

פורסם

זה לא באג זה פיצ'ר, זה משהו מעולמות התוכנה הכושלת. גם כאן יש תוכנה כושלת שצריך לתקן ובשום מצב אין דבר כזה רכב שמאבד פתאום 95% מנתון ההספק המקורי. 

• אהבתי 1
  • ספונסר פורום
פורסם
לפני שעתיים, gollu כתב:

אני לא מבין את התלונה, זה כמו להגיד שאנטיקות שהוכן בתנור פחות טעים מעל האש.

ההבדל הגדול בין אנטריקוט בתנור לבין כזו ג'אקו או צ'רי לא אפויות מספיק - הוא שבפעם הבאה תכין את הסטייק על האש כמו שצריך, אבל הטעות בקניית אחת מהיצירות הללו היא הרבה יותר יקרה (וגם מסוכנת בתנאים מסוימים) ולכן נכון שאל פות"ש אם יש כאן מקום לריקול.

למרבה הצער - אין מקום לריקול, משום שלא מדובר כאן בתקלה כי אם בסוג של פיצ'ר שמגיע (ברמה כזו או אחרת של חומרה) בכל היברידית מאז ומעולם.

ההבדל עם הבהמות הללו הוא הדיסוננס העצום שבין הכרזות על 400 כ"ס פלוס, לבין העובדה שאתה עלול למצוא עצמך בתור "מעכב המשאיות בעלייה"  בצ'רי או בג'אקו. חד משמעית - מוצר לא אפוי, ולכן חשוב להעלות כאן את המודעות לכך.

• אהבתי 6

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

פורסם

אין ספק שזה בעיה בטיחותית. אם רכב לא מסוגל להשתלב בתנועה בצורה נאותה. בדיוק בשביל זה יש איסור לכל רכב שאינו מסוגל לנוע במהירות של פחות מ60 בכביש מהיר. אולי כדאי להרחיב את זה לרכבים פלאג אין סינים בעליות..

פורסם

פיקנטו הכי איטית מגיעה ל 100 תוך 17 שניות. ואין לה בעיה לשייט במהירות המותרת הכל כביש וכל עליה. לגחך על מנת משכל זה ילדותי. אנשים שביום יום יש להם רכב חזק מאוד, ובבת אחת הוא הופך לעגלה ומטרד לא צפוי, אי אפשר להאשים אותם . רק היצרן אשם

• אהבתי 1
פורסם

לרוב מדובר על ירידה של כ30-40% מהספק המנוע , אחרי שהיחידה החשמלית מפסיקה לעבוד. זה שרכבים סיניים הם לא פאר היצירה והטכנולוגיה, זה ממש לא חידוש.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

נתקלתי בזה גם בגילי סטאריי לא בצורה כזאת קיצונית שהרכב האט בעליה אבל בהחלט מורגש ורועש

עליה ארוכה לירושלים מצב שמירת סוללה מוגדר על 30% מינימום כשהסוללה התרוקנה ל30% מנוע בנזין אטמוספירי רזה וחלש התחיל לפעול בקולי קולות שחדרו בעוצמה לתא הנוסעים להטעין את הסוללה והרכב עלה בקושי את העלייה.

פורסם
לפני כשעה, fatboy1340 כתב:

לרוב מדובר על ירידה של כ30-40% מהספק המנוע , אחרי שהיחידה החשמלית מפסיקה לעבוד. זה שרכבים סיניים הם לא פאר היצירה והטכנולוגיה, זה ממש לא חידוש.

זה לא נכון. המנוע החשמלי מייצר 204 כס, ומנוע הבנזין מספק 143. אבל הנתונים לא מספקים את כל התמונה, מישום שמנוע הבנזין זה מנוע עזר, שאין לו הילוכים. לכן, הוא לא מסוגל להזיז את הרכב בעליה. זה מוצר לא בשל עם טכנולוגיה שלא עובדת בתנאי היום יום. 

פורסם

אני לא אגיב לנושא הרכב היות ואני לא מכיר את הרכב.

אני כן אגיב לנושא של "ריקול".

הנושא "ריקול" בארץ הוא מאוד רחב, לעניות דעתי האישית, משרד התחבורה לא מבצע מעקב אחר ריקולים של חברות בעולם ואז מחייב את החברה בארץ לבצע ריקול.

משרד התחבורה, הרבה פעמים, לא מחייב את החברות לבצע ריקול.

הריקול הכי אהוב על חברות זה "ריקול שקט", כך שהייצרן הוציא ריקול לתקלה, הוא לא מעדכן את הצרכן ומתקן את זה "על הדרך" כאשר אתה מגיע לטיפול שגרתי.

אני חושב גם שזה תלוי בנושא מהו "ריקול בטיחותי" (למשל כריות אוויר) ומהו לא ריקול בטיחותי (הרדיו לא עובד).

אבל אני חושב שיש פיגור בתחום הנ"ל של משרד התחבורה מול הצרכנים\יבואנים.

מדוע פיג'ו מבצעת ריקול למנוע שלה, זה לא נחשב ריקול בארץ והיבואן לא מתייחס?

האם זה לא מפגע בטיחותי? רכב נכבה באמצע נסיעה מהירה בכביש מהיר למשל.

פרנקופיל מושבע!

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...