Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טלויזיה לסלון

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בגדול, גל ההדף של התייקרויות (עקב נפט/איראן) עוד לא התחיל. זה יקרה. אם יש מוצר שכבר קיים בארץ ברגע זה - עדיף לקנות וזהו. במיוחד בטכנולוגיה שהיא בשלה יחסית, אין חידושים מרעישים כמו השקת ה-oled בזמנו.

(לדעתי האישית והפרטית וגו)

עריכה אחרונה על ידי hans
  • רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני קניתי את הC4 כשהC5 רק יצאה בגלל הפרשי המחיר (היה כמעט חצי - ההפרשים מינוריים)

הייתי קונה בראש שקט C5 היום.

לגבי הG - זו סדרה מעל אבל שהVFM כבר נמוך משמעותית לעומת הקפיצה במחיר. הC מדהימות ומובילות את הקטגוריה בעקביות - הG הוא דגם פרימיום שאתה משלם הרבה על מעט הבדל (ברוב הדורות)

לגבי יום מול לילה - כמו שהאנס אמר - על גבול הלא רלוונטי בימינו - המסכים מספיק בהירים , ומספיק חכמים להתמודד עם זה - OLED מודרני נראה מדהים והטכנולוגיה הכי אפויה לתמונה הכי איכותית כרגע בבית (עד שמגיעים למחירים ממש אבסורדים)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם (נערך)
לפני 21 שעות, phpclub כתב:

יודע איך הממשק של הטלויזיה לעומת סטרימר - יכולות / מהירות תגובה ?

והאם ניתן להתקין תוכנות חיצוניות על הטלויזיה - לדוגמא תוכנה כדי לראות סרטים שנמצאים בשיתוף על המחשב ברשת ?

תודה רבה.

ניתן להתקין קליינט PLEX על הטלוויזיה (מהחנות של LG) ועל מחשב/NAS/שילד ברשת הביתית מתקינים שרת PLEX ומגדירים אילו תיקיות לשתף.
אני כבר כמעט 3 שנים עם C2 עובד ככה ורואה לא מעט סרטים וסדרות וזה פשוט תענוג.

אישית אני עם הC2 ומערכת קולנוע ביתית ללא סטרימר בנוסף ולא מרגיש שחסר לי משהו.

קודי למשל לא קיים אבל הפלקס מבחינתי תחליף הרבה יותר טוב.

הפלקס ממש טובה לדעתי, אתה מוריד סרט/סדרה והיא כבר אוטומטית יודעת לשייך את הפרטים המתאימים (תמונת נושא, תקציר, שחקנים וכו') ובכללי היא עובדת בצורה נהדרת.

מבחינת מהירות תגובה בכללי לא מרגיש יותר מדי איטיות אבל זה גם תלוי אפליקציה, נניח נטפליקס מגיבה יותר מהר מאמאזון פריים (לפחות ככה היה נכון ללפני בערך שנתיים) וגם סלקום וfree tv עובדות בסדר גמור.

עריכה אחרונה על ידי elad18
פורסם
בתאריך 16.4.2026 בשעה 18:50, phpclub כתב:

בדקתי היסטוריית מחירים על ה C5 כאינדיקציה ל C6, כש C6 יגיע לארץ אני מנחש שהוא יהיה כפול במחיר :

https://camelcamelcamel.com/product/B0DYQFW6TR?context=search

https://camelcamelcamel.com/product/B0GS3TBTH3?context=search

וכדי שהוא יגיע למחיר סביר (לא יודע מה יהיה בארץ, לפחות בחו"ל) , כנראה שיקח 3-4 חודשים, וגם אז הוא לא יהיה כמו המחיר של ה C5 היום.

מבחינת מחיר אני לא אוציא יותר מזה (וגם על ה C5 יש לי התלבטות, כדי לקנות C5 במקום B5 זה עוד 2500 שקל - מייבש שאני צריך להחליף :))

אני חושב שארכוש עכשיו, אחרת זה גלגל שלא נגמר.

בנתיים פורסמו מחירי ההשקה של הG6 / C6 והם נמוכים ממחירי ההשקה של סדרה 5 

עד כמה ההפרש הזה יתורגם בישראל בשיקולי שער דולר/ מחיר נפט וגזירת קופון מקומי אני לא יודע אבל ה-FOMO יושב אצלי חזק 😅

https://www.whathifi.com/tv-home-cinema/televisions/we-finally-have-prices-for-lgs-new-oleds-and-it-is-excellent-news

image.png.13a8fe4b25faa0a62622ccd5558f7a3c.png

image.png.807273d63cb4daed004c3c501a7002b2.png

פורסם
בתאריך 16.4.2026 בשעה 20:02, Liviur כתב:

אני קניתי את הC4 כשהC5 רק יצאה בגלל הפרשי המחיר (היה כמעט חצי - ההפרשים מינוריים)

הייתי קונה בראש שקט C5 היום.

לגבי הG - זו סדרה מעל אבל שהVFM כבר נמוך משמעותית לעומת הקפיצה במחיר. הC מדהימות ומובילות את הקטגוריה בעקביות - הG הוא דגם פרימיום שאתה משלם הרבה על מעט הבדל (ברוב הדורות)

לגבי יום מול לילה - כמו שהאנס אמר - על גבול הלא רלוונטי בימינו - המסכים מספיק בהירים , ומספיק חכמים להתמודד עם זה - OLED מודרני נראה מדהים והטכנולוגיה הכי אפויה לתמונה הכי איכותית כרגע בבית (עד שמגיעים למחירים ממש אבסורדים)

אתה על מחירי ארהב. פה לtcl  יש שני יבואנים רשמיים ומחיר סביר יחסית, לעומתם היבואן של LG לוקחים עוד עשרות אחוזים והיבואן של סוני בכלל... אז לקנות אולד 65 אינץ זה יקר, 77 אינץ זה שחיטה עבור סדרות C ומעלה.

פורסם

תודה,

הזמנתי ביום שישי..

ה C6 בטוח יהיה יקר משמעותית כשהוא יצא ואני לא הולך להוציא יותר כסף מזה על טלויזיה.

אין גבול ל FOMO, עוד שנה יצא C7 אז נחכה כבר עוד שנה, וכו'..

הצלחתי להוציא את ב C5 ב 9100 + 4% הנחה בכרטיס אשראי + אשתי ישבה להם על הווריד להוציא עוד איזה מתנה וקיבלנו 2 סירים של סולתם..

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1
פורסם

פה הקפיצה העצומה היא כשעולים מעל 77״

תתחדש. זו טלוויזיה מדהימה.

ברגע שעוברים לoled אי אפשר לחזור

הערה קטנה - אם אתה הולך לתלות אותה - קח בחשבון שזה משמעותית יותר עדין מlcd בגלל שהיא כל כך דקה.

לא סיפור עצום אבל צריך לקחת בחשבון

כם ה65 ובטח ה77 היו לגמרי סיוט לתלות לעומת lcd

• רעיון טוב! 1

Then dying is forgetting

פורסם
לפני שעתיים, Liviur כתב:

הערה קטנה - אם אתה הולך לתלות אותה - קח בחשבון שזה משמעותית יותר עדין מlcd בגלל שהיא כל כך דקה.

לא סיפור עצום אבל צריך לקחת בחשבון

כם ה65 ובטח ה77 היו לגמרי סיוט לתלות לעומת lcd

חבר עם B4 אמר לי ואחר כך גם ראיתי בחנות, אז לקחתי כולל הובלה והתקנה וזה מתקין של היבואן.

פורסם

👍

לא רעיון רע בכלל.

לאחרים שקוראים - טיפ שלי - לתכנן ולצמצם את התנועות מראש ולדאוג שהטלוויזיה תהיה ״באוויר״ מינימום זמן ועם גישה נוחה.

פעם ראשונה שתליתי את ה65״ היה סיוט מוחלט כל ההתעסקות איתה כי פעלתי לא נכון ולא היתה לי גישה טובה לי ולאשתי להרים אותה לסטנד

פעם שניה כבר תכננתי כראוי והכנו מראש את כל הסטנד כך שהכל היה מורכב והיה משאיר רק להרים את הטלוויזיה מהאריזה לגובה הנכון ולחבר שני ברגים.

ממליץ גם להשתמש בכפפות עבודה רכות ונקיות. זה עוזר לחלק את המשקל על היד (עבור היד שמחזיקה את המסגרת מלמטה)

• אהבתי 1

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...