Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

שאלתי בעבר לגבי וו גרירה אבל בסופו של דבר לא התקנתי ועכשיו הנושא עלה שוב.

האוטו הוא סקודה קודיאק 2021 ואני רוצה וו קבוע. אני לא מתכוון לגרור דברים אלא לשים מנשא לאופניים על הוו גרירה.

ממה שקראתי באינטרנט ובפורום יש כאלה שאומרים שזה כולה חתיכת ברזל ולא ממש משנה אצל מי אני מתקין ומצד שני קראתי סיפורים על כל מיני מתקינים שלא חיברו טוב את צמת החשמל וזה גרם לכל מיני קצרים והדלקת נורות תקלה באוטו.

יש כל מיני מקומות שמתקינים ומנעד המחירים משתנה מ-1950 ועד 2600 שקל. חלקם ווים מייצור מקומי וחלקם מקוריים מחו"ל.
עד כמה משנה איפה מתקינים ? מה צריך לבדוק ? האם יש יתרון לוו "מקורי" ? האם בהכרח יקר=טוב ? ואשמח גם למקומות התקנה מומלצים, רצוי באזור השרון.

תודה

פורסם

צריך לבדוק שזה מתקין מורשה, הוא צריך לתת לך מספר שאיתו אתה הולך למשרד הרישוי לעדכן את הרשיון. וכמובן יש בדיקה במכון רישוי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 26 דקות, yulianx כתב:

צריך לבדוק שזה מתקין מורשה, הוא צריך לתת לך מספר שאיתו אתה הולך למשרד הרישוי לעדכן את הרשיון. וכמובן יש בדיקה במכון רישוי.

חלק משירות ההתקנה, שהמתקין רושם לך את הוו ברישיון הרכב. אתה לא צריך ללכת למשרד הרישוי ולא לבדיקה. כי מתקין מוסמך הוא מוסמך לאשר שהוו מותקן כמו שצריך.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• אחראי פורום
פורסם

תדרים קצת לפתח תקווה, ציקי נגררים הוא עסק ותיק ואמין, ידאג לך לכל התהליך, כולל רישיון מעודכן.

לא מקורב אליו, סתם לקוח מרוצה.

לא מכיר דבר כזה וו מקורי. כמו כל דבר יש מותגים מוכרים יותר ויש פחות.

• רעיון טוב! 1

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
לפני 4 דקות, itaysamurai כתב:

תדרים קצת לפתח תקווה, ציקי נגררים הוא עסק ותיק ואמין, ידאג לך לכל התהליך, כולל רישיון מעודכן.

לא מקורב אליו, סתם לקוח מרוצה.

לא מכיר דבר כזה וו מקורי. כמו כל דבר יש מותגים מוכרים יותר ויש פחות.

זהו שציקי הוא היקר ביותר מבין כל אלה שראיתי... אז שאלתי את עצמי אם זה שווה את זה.

מי שטוען לוו "מקורי", כולל ציקי, אומר שזה וו OEM שיצרני הרכב מזמינים מהחברה הזאת, וו שמתוכנן להתחבר בקלות לחשמל ולמחשב של הרכב בלי צורך בכל מיני הלחמות ואילתורים.

יכול להיות שזה חרטא והחיבור של כולם הוא אותו דבר ?

פורסם
לפני 1 דקה, ni4ni כתב:

יכול להיות שזה חרטא והחיבור של כולם הוא אותו דבר ?

השלדות של כל המכוניות זהות? אז איך ההתקן יכול להיות זהה? 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני 15 דקות, discoTD5 כתב:

השלדות של כל המכוניות זהות? אז איך ההתקן יכול להיות זהה? 

לא התכוונתי שכל הווים זהים אלא שכל הווים המוצעים לקןדיאק 2021 ע"י המתקינים השונים אין ביניהם הבדל ממשי.

פורסם
לפני 37 דקות, amosbmw כתב:

חלק משירות ההתקנה, שהמתקין רושם לך את הוו ברישיון הרכב. אתה לא צריך ללכת למשרד הרישוי ולא לבדיקה. כי מתקין מוסמך הוא מוסמך לאשר שהוו מותקן כמו שצריך.

כניראה לא זכרתינלגבי הבדיקה במכון, נסעתי לשם בשביל לוחית רישוי. אבל כן הוספתי בשביל שיעדכנו לי את הרשיון בלי להגיע למשרד הרישוי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• אחראי פורום
פורסם

בטח שלא יהיה הבדל גדול, בסוף הם מתחברים לאותו מקום בשלדה. מקסימום רואים הבדל בוו עצמו.

מבחינת oem וכאלה, לי זה פחות קריטי כל עוד היצרן מוכר, תקן מן הסתם יש.

בסיטרואן הקודמת לא שינה לי יותר מדי, גם קיים שם שקע יעודי לחיבור לצמה של הנגרר ולא היתה ברירה אלא לחתוך קצת בפגוש (ועדיין המתקין [לא ציקי, מישהו בעין המפרץ] הצליח לחרבש את החיווט בשקע החיצוני ורק באיחור גיליתי שהאורות בנגרר עובדים חלקי).

בטסלה ספציפית רציתי התקנה נסתרת מאחורי הפגוש (יש פאנל יעודי שחושף את הוו הנשלף) אז נידונתי לשלם לא מעט על וו brink שמותקן בטסלות גם אם מזמינים מהחברה.

ונחש מי מתקין להם? אכן ציקי.

אבל גם לטסלה יש עוד אופציות, פשוט בולטות מתחת לפגוש.

לפני 12 דקות, ni4ni כתב:

לא התכוונתי שכל הווים זהים אלא שכל הווים המוצעים לקןדיאק 2021 ע"י המתקינים השונים אין ביניהם הבדל ממשי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

ציקי לדעתי שווה את התוספת במחיר. זה רכיב שמלווה אותך שנים ברכב ואצל ציקי אתה מקבל גם מוצר טוב וגם התקנה טובה.

שווה את הפרמיה אם מסתכלים על זה בשנות שימוש.

איציק

(בתמונה, התקנה של ציקי על הברלינגו שלי)

IMG-20230601-WA0000.jpg.c45b9a12965d30ee7127a453fde75613 (1).jpg

• אהבתי 1

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לאור המזל הנאחס שהיה לך עד עכשיו עם הקודיאק ליסינג המשומשת. (משומשת באופן חשוד).

האם לא עדיף להמנע מכל התקנה נוספת?

האם לא עדיף לנצל את תא המטען הענק שיש לרכב הזה, לשים בו את האופניים?

פורסם

היא הייתה בליסינג מימוני, לא נראה לי שזאת הסיבה לבעיות.

בכל מקרה אני לא חושב שיש קשר בין הדברים ולא הייתי נמנע מהתקנת וו גרירה רק בגלל הבלגן שהיה לי עם הבולם (שלא קשור בשום צורה לוו גרירה) או עם המכטרוניק.

תא המטען באמת גדול ויכול להכיל בקלות זוג אופניים אבל לפעמים נרצה לצאת עם שניים ואפילו שלושה זוגות אופניים ולזה תא המטען כבר לא יספיק. אני אקח את הסיכון.

• אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...