Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים יקרים,

רציתי לשאול שאלה על משהו שיושב לי בראש ומציק לי כבר שנים.. היה לי עד עכשיו מאזדה 3 2009, יונדאי i20 2016, וכרגע הרכב הנוכחי שלי זה טויוטה קורולה 2020. רציתי להבין למה כל לחיצה קטנה בגז הסלד קופץ והרכב נחנק.. מה הסיבה? סמק נמוך? תיבה בלי הרבה הילוכים? כוח סוס ? זה משגע אותי הדבר הזה ואני שונא את זה.. ולדעתי לפי ההיגיון זה משפיע גם על הצריכת דלק… אני רוצה להחליף את הרכב עכשיו בתקווה שרכב הבא אני יבין איך לבחור באמת 

פורסם

רכב נחנק? זה לא אמור להיות ככה ברכב תקין. פשוט מוזר שזה קרה לך ב 3 רכבים.

מה כוונה רכב נחנק? כאליו נכבה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא יודע לגבי ה2 הקודמות, אולי משהו היה לא תקין. 

בקורולה יש גיר רציף שנותן תחושה מרגיזה שהסל"ד עולה מהר והתאוצה מגיעה רק יותר מאוחר.

לפני שאתה בוחר רכב תתעניין איזה סוג תיבת הילוכים יש לו ותימנע מגיר רציף.

והכי חשוב, תעשה נסיעת מבחן לפני שאתה קונה.

• רעיון טוב! 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

אם הבנתי אותך נכון אתה מחפש תאוצה כמו ברכבים הקודמים, בקורולה הגיר שונה וזה תאוצה שלו ודווקא זה מועיל לצריכת הדלק

• רעיון טוב! 1
פורסם

אולי הבעיה היא בסגנון הנהיגה ולא ברכב...  בלחיצה על הגז צריך לתת פימפומים בדוושה ולא קיק אחד חזק

ברכבים דו מצמדיים זה פחות קריטי אבל הרכבים שהחזקת הם עם גיר רציף או פלמנטרי רגיל - שם לשחרר דוושה זה הכרחי לנסיעה נעימה וחלקה

• מעניין 1
פורסם

פימפומים? מה קשור? 

התחושה בטויוטות עם גיר רציף ממש לא נעימה, כשאתה רוצה להאיץ אתה מקבל המון רעש מסל"ד גבוה שהמנוע נשאר בו לאורך זמן, ולא מאיץ בהתאם. בגיר פלנטרי, בשימוש נכון ומדויק בדוושה אתה יכול להגיע למהירות הרצויה באופן הרבה פחות דרמטי. 

בטויוטה זה גם מלווה בבידוד רעשים גרוע.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...