Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

סוניק 2013, עברה טיפול שנתי וטסט לפני כחודש וחצי, לפני הטיפול אמרתי למוסך שיש רעשי חריקה בנסיעה אבל בסיום נאמר לי שלא מצאו שום בעיה. בינתיים, הרעשים התגברו ואני מעוניין להמנע מראש מבעיה חמורה.

הרעש זה כמו מזרון או קפיץ חורק, אין דפוס קבוע.  

זה לא התושבות כי הן הוחלפו יחסית לא מזמן ואין רעידות, ציריות גם הוחלפו לפני כחצי שנה, בלימה תקינה, צמיגים תקינים, יכול להיות משולשים? בכל מקרה מבקש המלצה למוסך אמין באזור חיפה-קריות-נשר מעדיף לא מורשה UMI כי מהם התאכזבתי.

תודה

פורסם

הרעש יכול להיות כל הזמן - נסיעה איטית, מהירה, תוך כדי סיבוב - אין דפוס מסוים.

אנסה להקליט מחר תוך כדי נסיעה, אבל ממש לא בטוח שישמעו משהו, זה כמו חריקה של קפיץ מזרון.

פורסם (נערך)

ממש דומה!

אבל זה לא בהכרח קורה בזמן סיבוב הגה, בטח שלא סיבוב כזה גדול.

עריכה: חיפשתי עכשיו ואני רואה שלסוניק יש משאבת הגה ולא נוזל אבל עדיין שווה לבדוק.

עריכה אחרונה על ידי GKME
פורסם

הוחלפו תושבות מנוע או תושבות בולם?

האם זה קורה בזמן סיבוב הגה במקום? (בלי שהרכב נוסע)

פורסם

היום לא שמעתי את הרעש בכלל, מאוד מוזר.

אלי - הוחלפו תושבות מנוע, לא קורה בזמן סיבוב הגה במקום.

גולדן - ניסיתי להקליט אבל בספק שישמעו בגלל רעשי רקע.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מעדכן

אמרו לי ציריות - מה הסבירות למרות שזה הוחלף לא מזמן? ואפילו שהן תחליפיות, חצי שנה?

ואשמח להמלצה למוסך אמין באיזור חיפה-קריות-נשר

פורסם
לפני שעתיים, GKME כתב:

אמרו לי ציריות

מי אמר לך?

אם זה המוסך בו הוחלפו הציריות, אז זו הזדמנות לבקש שיקחו אחריות (ולו חלקית) על עבודה שבוצעה לפני כחצי שנה.

• רעיון טוב! 1
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הייתי בשלושה מוסכים שונים  - כולם אמרו ציריות אבל גם אמרו שאין בעיה בטיחותית ואין בעיה להמשיך כמו שזה. קיבלתי הצעות מחיר לציריות מקוריות בכל המקומות 8,000. כרגע מתכוון להמשיך ככה, אלא אם אצליח להשיג ציריות מקוריות במחיר הגיוני. כמה זה בעייתי להזמין ציריות מקוריות מחו"ל? להבנתי זה חלק בטיחותי לכן יצטרך לעבור בדיקה של משרד התחבורה.

פורסם

אבא שלי שם ב 1700 ש''ח ציריות משופצות במוסך כללי [יש לו טויוטה 2017] טפו טפו שנתיים מרוצה מאוד ב''ה.

8000 נשמע מוגזם.

זה אולי השווי של האוטו בשוק המשומשות...

משתדל לעזור

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...