Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על Kleber Dynaxer hp5

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים

מחפש צמיגים במידה 215/60/16  וחשבתי על  Kleber Dynaxer hp5.

מצאתי את הצמיג הבא באתר AutoTire

ורציתי לדעת איך הוא מבחינת אחיזה ונוחות? איך הוא בהשוואה למישלין ובהשוואה לפאלקן ZE310? הרכב נוסע כ- 40 ק"מ ביום מחוץ לעיר.

כרגע על הרכב יש Michline Primacy מקוריים שהיגיעו עם הרכב והבעלים הקודמים לא החליף (הרכב בן 4).

תודה רבה. 

פורסם (נערך)

התייבש כשנסעת בו 40 קילומטר ליום או ברכב שלא נסע?

כי בדרך כלל יובש זו מחלה של דגמים מסוימים אבל זה בא לידי ביטוי ברכב שזז פעם ב-

תכלס עברתי על הדגמים הזמינים, זה או זה, או פאלקן, או גודייר אפיגריפ פרפורמנס בתוספת כסף.

אז אני הייתי בוחר בקלבר.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 52 דקות, פריג'י כתב:

או גודייר אפיגריפ פרפורמנס בתוספת כסף

לא הרבה יותר.

באוטוטייר הקלבר נמכרים ב-1863 לרביעיה.

הגודייר מופיעים באתר היבואן תמורת 2054 לרביעיה.

יש גם Nexen N blue HD Plus בפחות מהקלבר או הנקוק K125 ב-1920 אצל טיירקלאב.

שניהם אבל כנראה צמיגי OE, מה שלא מחייב בכלל שעדיף על פני כאלו שלא.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני 22 שעות, פריג'י כתב:

התייבש כשנסעת בו 40 קילומטר ליום או ברכב שלא נסע?

כי בדרך כלל יובש זו מחלה של דגמים מסוימים אבל זה בא לידי ביטוי ברכב שזז פעם ב-

תכלס עברתי על הדגמים הזמינים, זה או זה, או פאלקן, או גודייר אפיגריפ פרפורמנס בתוספת כסף.

אז אני הייתי בוחר בקלבר.

היה לי ניסיון עם הפאלקן. הוא סבבה אבל גם מתייבש מהר (בנסיעה של 35-40 קמ ליום).

ההנקוק K125 קורצים לי, בינתיים ניראה לי שהקלבר HP5 נותנים תמורה טובה למחיר למרות שלא מצאתי אותם באתר Whattyre.com.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם (נערך)

Kleber Dynaxer HP5 התחילו להימכר לפני שנה, בגלל זה יש ממש מעט ביקורות.

Kleber הם מותג בתוך Michelin, מוגדרים כ Mid-range ו Riken מוגדרים כ Budget range.

כאמור אני מרוצה מאד מרייקן אבל בב"ש אין הרבה גשם בחורף, ימים בודדים, ובכבישים מהירים אני תמיד מקפיד על שמירת מרחק לפי הספר אם לא יותר מזה. (בשנה וחצי ועברתי 20K ק"מ)

נסעתי איתם גם בגשם הרבה יותר רציני בחיפה, ולא היו בעיות. אבל כאמור, צמיג נמדד כשאתה לא כל כך שומר מרחק לפי הספר בכביש מהיר ופתאום הרכב שלפניך דופק ברקס מטורף.

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
פורסם
לפני שעתיים, גולדן191 כתב:

Kleber הם מותג בתוך Michelin

הם מותג עצמאי, רק בבעלות מישלין. חברת בת.

מישלין פרימסי 5 שוחרר לשוק בינואר 2025 ויש עליו מבחנים.

הנקוק וונטוס EVO שוחרר לשוק בתחילת 2025 ויש עליו מבחנים.

פירלי פי-זירו PZ5 שוחרר באפריל 2025 ויש עליו מבחנים.

בארום (חברת בת של קונטיננטל) בראווריס 6 שוחרר בתחילת 2025 ויש עליו מבחנים.

הקלבר או שפחות מענין את הבוחנים מסיבה כזו או אחרת או שפחות דוחפים אותו להיבחן או שהוא איפשהו בתור 😅

לפני 26 דקות, thema832 כתב:

לגבי רכב שלא נוסע הרבה. במידה והוא חונה בחניה בחניון סגור ומקורה - גם אז הצמיג מתייבש מהר?

אומנם זה בהחלט עוזר, אבל סצנריו כזה יכול לתרום לבעיות אחרות.

למשל נקודות שטוחות (מעמידה ממושכת על אותו חלק בצמיג) וכן לחץ אוויר נמוך מהנדרש (אלא אם מוקפד).

ובכל מקרה, חוסר התנועה של הצמיג ועדין החשיפה לגורמי הזדקנות אחרים (חמצן, אוזון ושאר כימיקלים באוויר של החניון) משפיעים ולא בהכרח באופן נראה לעין. כך שרצוי עדין לבדוק ולהחליף צמיגים ע"פ הצורך לאחר כמה שנות שימוש, גם אם לא נשחקו לגמרי.

פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, גולדן191 כתב:

Kleber הם מותג בתוך Michelin, מוגדרים כ Mid-range ו Riken מוגדרים כ Budget range.

כאמור אני מרוצה מאד מרייקן אבל בב"ש אין הרבה גשם בחורף, ימים בודדים, ובכבישים מהירים אני תמיד מקפיד על שמירת מרחק לפי הספר אם לא יותר מזה. (בשנה וחצי ועברתי 20K ק"מ)

נסעתי איתם גם בגשם הרבה יותר רציני בחיפה, ולא היו בעיות. אבל כאמור, צמיג נמדד כשאתה לא כל כך שומר מרחק לפי הספר בכביש מהיר ופתאום הרכב שלפניך דופק ברקס מטורף.

אז זהו שאני גר באזור אשדוד ויורד כאן המון גשם. בסערה האחרונה זו היתה הפעם הראשונה שממש פחדתי לנהוג. אני נוסע הרבה בכבישים דו סטריים ולכן אחיזת כביש בכביש יבש ורטוב מאוד חשובים לי אפילו שאני נוסע רק 35-40 קמ ליום.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
  • רעיון טוב! 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...