Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

החליפו לי במוסך דיסקיות בלמים ב 2 גלגלים אחוריים + ניקוי מצערת פיח וכו' ( השפריצו לי חומר כזה תרסיס  וניקו עם בד ) , החלפה שמן מנוע סינטטי מלא + פילטר שמן + שמן הגה + שמן בלמים ולקחו לי 1530 שקל מאזדה 3 2008 נראה לי עוקץ + בדיקה מכשיר סורק , כי לפי החשבון שלי טיפול לרכב 250 שקל כמה עולה כל דיסקית גלגל אחורי 250 שקל כפול 2 = 500 שקל ,  ניקוי מצערת 250 שקל זה יוצא 1000 שקל לפני מעמ סה"כ עם מעמ 1180 איך הוא הגיע ל 1530 ? או שאני מפספס משהו והטיפול הזה יותר יקר מ 250 ?

עריכה אחרונה על ידי M3-2008
פורסם (נערך)

ההודעה שלך לא ברורה. ההמלצה הראשונה - תתחיל לפסק. השניה - ערוך פסקאות.

שנית - החשבון שלך לא ברור, ולא כולל את כל הנוזלים שהזכרת. זה עשוי להסביר את ההפרש.

מכל מקום, אם אתה רוצה תשובות, סרוק את החשבונית (ללא פרטים מזהים, או טשטש אותם), והעלה לכאן. שים לב להעלות בכיוון הנכון, יש לא מעט אנשים שמעלים סריקות על הצד והן לא קריאות.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תכתוב פה את שם המוסך, כולם ירוצו 😆

וברצינות רגע, החשש שלי שבסכומים האלה שמו לך את התחליפי של התחליפי. אבל כמו שאמר ספריאל, בלי פירוט אי אפשר להגיב לך ברצינות. 

• אהבתי 1

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם
Just now, Jack457 כתב:

וברצינות רגע, החשש שלי שבסכומים האלה שמו לך את התחליפי של התחליפי. אבל כמו שאמר ספריאל, בלי פירוט אי אפשר להגיב לך ברצינות. 

זה בטוח.. זה מחיר מטורף מה שהוא קיבל.. 

כשביקשו ממני 900 ש"ח על מה שפירטתי, כתבו שעה עבודה.. אבל בתכלס זה לוקח אולי 20 דקות להכל.. אצלו עבדו על הרכב באמת שעה אם לא יותר והחליפו לו הרבה דברים יחסית..

פורסם (נערך)

הם פירקו את החלק הפלסטיק במנוע ואת הצינור שמכניס אויר למצערת עם ספריי עם התיזו לשם הרבה חומר שהם לוחצים על גז עשו את זה כמה פעמים שהם במקביל גם מנקים עם מגבת בפתח , לא יודע כמה זה מקצועי הרגשתי שהרכב סוחב טיפה יותר "לא היסטריה " שיפור של 10 אחוז כזה אני בכלל רציתי שהוא יחליף לי את המסנן דלק שלפי דעתי הוא הבעיה העיקרית אבל זה היה הזוי הוא הגיע עם פנס לאיזור של המסנן בדק ואמר לי תקין חדש איך אפשר לדעת אם מסנן תקין ככה ממבט או פנס ? הוא מכונאי מוכר באיזור שלי כבר 40 שנה יש לו לקוחות אבל זה היה מוזר כל הסימנים מראים שיש בעיה בסחיבה בעיקר במהירויות נמוכות או בלחיצה מידית של גז כאילו הדלק לא עובר כזה , היה לי בעיה של התחממותב מנוע הקירור כשל סידרתי את זה בהתחלה חשבתי שהקלאצ' של המזגן דפוק אבל כנראה שהפיקוד מחשב כיבה אותו למנוע התחממות אבל אחרי שתיקנתי את הקירור יש תיקתוק הרגיל של מנוע מאזדה אבל יש רעש נילווה של שריקה רוח וזה נראה לי מהגומי הזה שבמדחס עכשיו למאזדה 3 1600 אין גומי במנוע נכון ? זה שרשרת למה הגומיה הזאת ליד המדחס מזגן מה התפקיד שלה ? נראה לי שהיא לא טובה והיא עושה רעש בנוסף לתיקתוק הרגיל של המנוע , להתעקש ולבקש מהמכונאי שיחליף לי פילטר דלק ? נגיד בנסיעה אני מגיע ל 60 ואז כאילו המהירות נתקעת אני לוחץ חזק וזה משתחרר לאט והרכב נוסע טוב בעיקר אחרי 75-80 קמ"ש אבל קפיאות כאלה בלחיצה גז שהיא לא לניארית , הגומי ליד המדחס זה דבר קריטי ? מצטער שאני קופץ מעניין לעניין פשוט מלא דברים יש , דרך אגב הוא הציע לי לשים פלאגים מצתים ארידיום אבל בשביל מה צריך את זה ? הוא אמר " הניצוץ טוב יותר " אבל זה כולה מנוע 1600 לא 2000 

רשום בחשבונית : טיפול לרכב / החלפה דיסקיות / ניקוי מצערת זה מה שכתוב 

פורסם

בחור, קשה להבין אותך. בבקשה קח לך את הזמן וערוך את ההודעות כדי שיהיו מובנות.

לגבי החשבונית - היא אמורה לכלול פרק של עבודות, פרק של חלקים וחומרים ופרק סיכום הסכומים. סרוק אותם והעלה לעיוננו.

אתה מספר שהיה אירוע התחממות מנוע. איך הוא התרחש? מה התקלות שאובחנו במוסך? מה התיקון שבוצע? מידע כזה אולי יוכל לסייע למומחים כאן לכוון אותך לגבי ההסבר ל״חוסר הסחיבה״ והתיקונים הדרושים.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

פלאגים לא החלפתי הרבה זמן  אבל אני לא נוסע הרבה עם הרכב יש לי 160,000 ק"מ ואני לא זוכר מתי בפעם האחרונה החלפתי פלאגים ניסיתי להתקשר למאזדה הרי הכול רשום שם במחשבים אבל הם טוענים שזה מעודכן אצלם עד 2017  , אני נוסע 5000 ק"מ בשנה , יש לי פלאגים מקוריים של מאזדה 

פורסם (נערך)
לפני 13 דקות, M3-2008 כתב:

הגומיה הזאת ליד המדחס מזגן מה התפקיד שלה

זה לא קשור לטיימינג, אתה לא רואה את הטיימינג מבחוץ

תכתוב לנו בבקשה מסודר כמו שספריאל ביקש, אתה רק תרוויח מזה. ככל שמישהו יותר מומחה ככה קשה לו לקרוא מבולגן.

האם במוסך זיהו תקלות בחיבור למחשב?

לגבי החלפת פלאגים, מה כתוב בספר הרכב? מתי צריך להחליף? 

מה שתיארת זה דווקא נשמע לי כן מצב שאולי צריך להחליף פלאגים, אבל אני לא מהמומחים כאן אלא יותר מישהו יחסית חדש בתחום, אבל גם לא חדש לגמרי.

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
  • אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני 13 דקות, sperial כתב:

בחור, קשה להבין אותך. בבקשה קח לך את הזמן וערוך את ההודעות כדי שיהיו מובנות.

לגבי החשבונית - היא אמורה לכלול פרק של עבודות, פרק של חלקים וחומרים ופרק סיכום הסכומים. סרוק אותם והעלה לעיוננו.

אתה מספר שהיה אירוע התחממות מנוע. איך הוא התרחש? מה התקלות שאובחנו במוסך? מה התיקון שבוצע? מידע כזה אולי יוכל לסייע למומחים כאן לכוון אותך לגבי ההסבר ל״חוסר הסחיבה״ והתיקונים הדרושים.

החוסר סחיבה היה לפני ההתחממות מנוע ובמוסך פוזנר אמרו לי שהכול תקין אבל זה קרה מיד אחרי שהם החליפו לי את המסנן דלק ב 2015 ומאז  אני סובל מזה , בחשבונית כתוב פשוט : טיפול רכב / ניקוי מצערת / החלפה דיסקיות זהו אין פירוט זה מוסך מורשה של משרד התחבורה , בהתחממות החלק הזה הלך 2 כאלה פשוט נמסו וכל המים במעבה נעלמו

image.thumb.jpeg.4875ea244d4cd552446b3d51f91e6654.jpeg

החליפו לי אותם ומאז אין לי נזילה / אין לי תקלת מנוע / הוא חיבר לי מכשיר טאבלט לרכב לראות שהכול תקין אני אצלם את הקבלה של המוסך אבל אין שם כלום מפירוט קצר והמחיר הסופי 

פורסם (נערך)

כולם אומרים לי שזה תקלה של מסנן דלק גם הסימנים מראים את זה כי בלחיצה פתאומית או שפתאום שלוחצים גז זה נחנק זה סימנים של מסנן דלק , בעניין הפלאגים הוא רוצה לשים לי אירודיום למה אני צריך אירודיום למנוע 1600 הוא אומר שזה יותר טוב בגלל הניצוץ זה מה שיעזור לי עם הסחיבה ? יכול להיות שבעצם קניתי את הרכב עם אירודיום ובמוסך המורשה שמו לי פלאגים רגילים וזה מה שעשה את התחושה של החוסר סחיבה אבל קשה לי להאמין כי זה כאילו לוחצים על הדלק ואחרי 2 שניות יש תגובה והרכב נוסע יש משהו בגז בלחיצה שהוא לא תקין למרות שזה נוסע אני יכול לנסוע ככה אבל זה מבאס במוסכים לא מצליחים לעלות על הבעיה , נראה לי אני אחליף את המסנן דלק בכל מקרה גם אם יגיד שהוא בסדר

פורסם

לא בהכרח נכון.

נחנק זה גם סימנים של חוסר סחיבה אולי ויש מצב שזה פלאגים.

אם אתה בטוח שלא החלפת פלאגים הרבה זמן זה הזמן.

אירידיום זה פשוט אומר שהם יחזיקו לך יותר ק"מ ולכן חסכת כסף ולא הפסדת, אני גם רוצה לשים אירידיום ויש לי מנוע 1600 גם כן.

אצלי שמים או פלטינום או אירידיום להבנתי. 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...