Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות. 

על הנייר, מצאתי שואב של קראצ'ר במחיר חצי שפוי ושהנתונים שלו עדיפים במקצת על אלו של הדייסון V7. 

אבל זה על הנייר. 

האם יש פה מישהו שהיה לו גם וגם, ויכול להלשין לגבי הטיב של הקראצר באופן השוואתי לדייסון? 

את הדייסון V7, יש לי ואני יודע מה טיבו של הנבלה. 

תודה לעונים. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם (נערך)

היו לי ולאחד הבנים דייסון V7. שניהם הושבתו לאחר 5 שנים ושתי החלפות סוללה.

היום אני עם V15 שנקנה באחד ממבצעי אושר עד , הרבה יותר מוצלח. אבל אין לי חתולים (מצד שני, שתי כלות עם שיער באורך מטר). הנקודה היא שהיום אני יודע כמה ה-V7 היה חלש, במיוחד אחרי שהסוללות הוחלפו לסיניות מעליאקספרס. לא קנה מידה לכלום.

אם אתה רוצה שאיבה טובה תעבור לשואב עלחוטי.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תאמין או לא אני זוכר שהיה לך דייסון :lol:, דיברנו על זה מדי פעם פה בפורום (עלה, מה לעשות). 

השאלה שלי הייתה למי שמכיר גם את הקראצ'ר.

קראצ'ר חבית עלחוטי יש לי ואני מרוצה עד הגג. גיליתי את הנטען כשרציתי לראות כמה עולה עוד חבית אחת...

פורסם
לפני 43 דקות, ברווז כתב:

מישהו שהיה לו גם וגם

לא אלחוטיים נחשב?

היה לי שואב דייסון שנים, עוד לפני שהכירו אותם בארץ, מהקטנים העכבריים.

והיום יש לי שואב קרשר סטייל R2D2.

אז אין לי חוות דעת לגבי סוללות, ואולי לא נכון להסיק ממוצר אחד לאחר, אבל אציין בכל זאת את ההבדלים.

הדייסון בזמנו היה חידוש. עיצוב, עוצמת שאיבה, מיכל שלא מצריך התעסקות עם שקיות ואיכות חומרים שלא נראתה. הוא החזיק אצלי שנים רבות ופרט לקרע בנקודות חיבור של אחד הצינורות, לא היתה שום בעיה, עד שהמנוע הלך לעולמו אחרי איזה 15 שנים.

היום, כולם מגיעים לעוצמת שאיבה (אם כי באלחוטיים זה כנראה פשרה של כח מנוע מול משקל, ואורח חיי הסוללה), אבל איכות הפלסטיק של הקרשר פחותה בהרבה מזו של הדייסון. הוא חדש, אז שום דבר לא נשבר, אבל מרגישים את ההבדל אפילו במבט, בטח שבמגע. רמת הגימור לא מתקרבת לדייסון. האם זה גורם ליותר תקלות? אין לי מושג, הוא אצלי 3 שנים, נראה חדש. אבל לא עובד אצלי קשה במיוחד (יש חתולים וכלב, אבל אין שטיחים).

פורסם
לפני 9 דקות, Be roo כתב:

לא אלחוטיים נחשב?

מנסה ללמוד על מוצר ספציפי, שהוא אלחוטי...:lol:

לפני 9 דקות, Be roo כתב:

הדייסון בזמנו היה חידוש. עיצוב, עוצמת שאיבה, מיכל שלא מצריך התעסקות עם שקיות ואיכות חומרים שלא נראתה. הוא החזיק אצלי שנים רבות ופרט לקרע בנקודות חיבור של אחד הצינורות, לא היתה שום בעיה, עד שהמנוע הלך לעולמו אחרי איזה 15 שנים.

המחלה של הדייסונים זה הסוללה. נשבר לי מלהחליף אותה. מקורית עולה הון, תחליפי מחזיק חצי שנה לפני שנשבר (פיזית) או שפשוט אין לה כח בשיט. הדייסון שלי עדיין תקין, למעט הסוללה. (טכנית הוא לא תקין... בגלל הסוללה)

לפני 9 דקות, Be roo כתב:

אבל איכות הפלסטיק של הקרשר פחותה בהרבה מזו של הדייסון. 

בהשוואה מהסוג הזה, הנקודה הזו לא משמעותית- הסיבה פשוטה: הדייסון הוא מוחזק ביד, הוא צריך להיות עמיד יותר בגלל ה"מנוף" (כשמורכב עליו המאריך + אביזר, יש עומס על הפלסטיקה. במיוחד באיזור הצוואר בין המיכל והחיבור למאריך ובאיזור הידית). החבית, מתגלגל על גלגלים. מונח לו בשקט על הרצפה. אין משמעות כל כך לאיכות של הפלסטיק במקרה הזה. עמידות לשבר\סדק במידה ונתקע במשהו, וזהו.

"סטייל R2D2" :rofl:

פורסם (נערך)
לפני כשעה, ברווז כתב:

הדייסון הוא מוחזק ביד

אתה משווה תפוחים לכרובית.

אני דיברתי על שני שואבים באותה תצורה. הדייסון שלי היה ״עכבר״ שנגרר מאחורי בדיוק כמו הקרשר, פשוט לא בתצורת חבית.

משהו כזה 

image.thumb.png.e78d46c402ac94a78bbfeb4063f33743.png

עריכה אחרונה על ידי Be roo
  • רעיון טוב! 1
פורסם

עכשיו הבנתי. אוקי. 

מעניין, באמת מדוע יש הבדל באיכות הפלסטיקה? פה אין לזה משמעות. 

• תוכן חדש...