Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

הייתי כבר בכיוון של לרכוש את הלינק אנד קו 01 מודל 2023 משכן שמתכנן למכור אבל כששאלתי את סוכן הביטוח שלי כבדרך אגב כמה עולה ביטוח של הלינק אנד קו הזדעזעתי - אמר שהרבה חברות לא מבטחות ואלו שכן גובות בין 8,500 - 11,000 ש"ח! עשיתי בדיקה באתר ביטוח ישיר ושם הגעתי ל-7700 ש"ח בערך, כמעט כפול מהרכב שמכרתי לאחרונה ואני מחפש לו כרגע תחליף. בנוסף, אמרו לי שהיבואן זה לא ג'ילי אלא מאיר והמוסך בהתאם הוא של הונדה-וולבו והחלפים של וולבו אז שאקח בחשבון שכיאה לרכב "פרימיום" האחזקה - החל מרישיון הרכב, המשך בביטוח וכלה בטיפולים במוסך - יקרה יחסית לרכב פנאי מתחרה אחר שהוא לא לקסוס ושות'.... 

האמת שזה הוריד לי קצת מהרכב וחשבתי אולי לרכוש במקום זה פיג'ו 3008 היברידי נטען מודל 2023 - יעלה לי אותו הדבר לרכוש אבל לאחר מכן נראה שרישיון הרכב, הביטוח והמוסך יהיו זולים יותר ורמת הגימור פרימיום של פיג'ו מפנקת גם כן (לא GT אבל היא סבבה), לא רחוק מהלינק אנד קו.

אשמח לשמוע תובנות של אנשים כאן, מי שמכיר את העלויות של הלינק אנד קו 01 או מי שמכיר ויכול להמליץ או דיס-המלצה על ה-3008 PHEV?

כמו כן, העובדה שבחודשים האחרונים החל להימכר בישראל הדור החדש של פיג'ו בצורה חדשה וכו' יכול להשפיע בצורה משמעותית על המכירה בעתיד?

תודה!

עריכה אחרונה על ידי Danny13
פורסם

מה-3008 הברידי נמכרו ב-2023 פחות מ-50 יחידות בייבוא סדיר ועד כמה יחידות בייבוא מקביל. לעומת כ-400 יחידות מהלינק & קו.

כנראה ששיעורי בית לא הכנת, כי אגרת הרישוי זהה (יתכן אפילו ששל הפיג'ו גבוהה יותר)

כלקוח ותיק של חברת "מאיר" אני לגמרי לא בטוח שמחירי טיפולים והחלפים של הלינק & קו יהיו גבוהים יותר.

כדאי גם לבדוק את הרלוונטיות של המחירון שלה, כי לינק & קו חדשה מהניילון עולה עכשיו 180000 ש"ח (ואגרת הרישוי שלה זולה יותר...)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני 57 דקות, zvit כתב:

מה-3008 הברידי נמכרו ב-2023 פחות מ-50 יחידות בייבוא סדיר ועד כמה יחידות בייבוא מקביל. לעומת כ-400 יחידות מהלינק & קו.

כנראה ששיעורי בית לא הכנת, כי אגרת הרישוי זהה (יתכן אפילו ששל הפיג'ו גבוהה יותר)

כלקוח ותיק של חברת "מאיר" אני לגמרי לא בטוח שמחירי טיפולים והחלפים של הלינק & קו יהיו גבוהים יותר.

כדאי גם לבדוק את הרלוונטיות של המחירון שלה, כי לינק & קו חדשה מהניילון עולה עכשיו 180000 ש"ח (ואגרת הרישוי שלה זולה יותר...)

אני רואה בחתימה שלך, שהיית בעלים של ה-XC40 שעליה "מבוססת" הלינק אנד קו (או יותר נכון, מועתקת כמנהג הסינים.... 😁) ....

ב-2025 מאיר אכן הביאו לארץ 2 רמות גימור של הלינק אנד קו, בניגוד לשנתיים האחרונות בהן שווק הרכב רק ברמת גימור אחת (שהיתה גבוהה מאד). רמת הגימור הבסיסית אכן נמכרת ב-180 אלף ואילו רמת הגימור המאובזרת יותר (הדומה למה שהיה לפני) משווקת בכ-200,000 ש"ח. זה עדיין עשרות אלפים פחות ממשה שנמכר הלינק אנד קו ב-2023 וכנראה שבמאיר החליטו להיכנס לשוק רכבי הפנאי ה"עממיים" ולוותר על תחרות מול רכבי פנאי פרמיום, כמו שהיה עם הלינק אנד קו לפני שנתיים כשרק הגיעה לארץ. 

התוצאה היא עדכון שאני לא זוכר כמותו, שלוי יצחק תמחר את הרכב הזה שנה שעברה בדיוק בב-180 אלף והיום ב-140 אלף. 

שוב, הנטיה שלי היא לינק אנד קו, הרתיעה היא רק ממוסכי "מאיר" (אם אכן יש ממה לחשוש בנוגע לעלות טיפולים וכו' ) ומעלויות הביטוח הגבוהות יחסית. לכן התחלתי לחפש אלטרנטיבה היברידית נטענת מאובזרת. אגב, אולי כדאי בכלל ללכת על היברידי רגיל? ואז לשקול למשל ראב 4? 

פורסם
לפני 7 שעות, Danny13 כתב:

אני רואה בחתימה שלך, שהיית בעלים של ה-XC40 שעליה "מבוססת" הלינק אנד קו (או יותר נכון, מועתקת כמנהג הסינים.... 😁) ....

ב-2025 מאיר אכן הביאו לארץ 2 רמות גימור של הלינק אנד קו, בניגוד לשנתיים האחרונות בהן שווק הרכב רק ברמת גימור אחת (שהיתה גבוהה מאד). רמת הגימור הבסיסית אכן נמכרת ב-180 אלף ואילו רמת הגימור המאובזרת יותר (הדומה למה שהיה לפני) משווקת בכ-200,000 ש"ח. זה עדיין עשרות אלפים פחות ממשה שנמכר הלינק אנד קו ב-2023 וכנראה שבמאיר החליטו להיכנס לשוק רכבי הפנאי ה"עממיים" ולוותר על תחרות מול רכבי פנאי פרמיום, כמו שהיה עם הלינק אנד קו לפני שנתיים כשרק הגיעה לארץ. 

התוצאה היא עדכון שאני לא זוכר כמותו, שלוי יצחק תמחר את הרכב הזה שנה שעברה בדיוק בב-180 אלף והיום ב-140 אלף. 

שוב, הנטיה שלי היא לינק אנד קו, הרתיעה היא רק ממוסכי "מאיר" (אם אכן יש ממה לחשוש בנוגע לעלות טיפולים וכו' ) ומעלויות הביטוח הגבוהות יחסית. לכן התחלתי לחפש אלטרנטיבה היברידית נטענת מאובזרת. אגב, אולי כדאי בכלל ללכת על היברידי רגיל? ואז לשקול למשל ראב 4? 

האחזקה של הלינק אנד קו לא רחוקה מאחזקה של רכבים אירופאים כמו פיג׳ו וקבוצות וואג ואף יכולה להיות זולה מהם גם במורשה. כנ״ל גם בביטוח לא מכיר מחירים חריגים עליה וממליץ לך לברר בעוד חברות ולהתמקח . מעבר לזה המנוע עצמו מגיע מxc40 ומדובר במנוע אמין בטיפול בזמן ככה שמבחינת האחזקה לא אמור להיות משהו בשמיים. 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...