Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקודה קאמיק חדשה 2025

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

אבא שלי מעוניין לקנות רכב חדש והוא התעניין ביונדאי קונה אך הרכב מעט יקר בשבילו אז הוא נעצר על סקודה קאמיק Advance מנוע 1.0

רציתי לדעת איך הרכב הזה והאם הוא מומלץ?

רוב הנסיעות יהיו בחיפה ובמפרץ חיפה

איך הרכב בהשוואה לקיה סטוניק?

האם יש רכב אחר מומלץ בתקציב הזה (145 אלף ש״ח) שעדיף מהקאמיק? 

תודה מראש

פורסם

רק צריך טיפה להתרגל לנהיגה עם ה-DSG. לא בעיה אמיתית.

לא ציינת צרכים נוספים, ואם יש משמעות ל-15,000 ש״ח אפשר לבדוק את האחות הספרדית הקטנה ארונה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לנסיעה פקוקה עירונית גיר רובוטי פחות מומלץ.

מבלינת

אמינות לאורך זמן הגיר הזה נחשב לפחות אמין.

בין אם בלאי מצמדים או מכטרוניק.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בלאי מצמדים, שזה בלאי טבעי כמו כל רכב עם מצמד, עולה לתקן בסקודה כשלושת אלפים שקל. סכום קטן לכל הדעות. ולא צריך להוות שיקול של אמינות. דווקא ביונדאי החלפת מצמדים יקרה מאוד. בעיר כמו חיפה, הייתי מעדיף את סקודה לדוגמא, מאשר גיר רציף שהוא גם לא אמין במיוחד אם הוא מיוצר על ידי JETCO גם מאוד יקר לתיקון והכי חשוב, מאוד מעצבן לנהיגה, במיוחד בנסיעות עם עליות. סקודה 1000 סמק או סיאט ארונה, תקבל אוטו זריז ונעים מאוד לנהיגה ושהוא גם אמין וגם זול לתחזוקה. כן, מאזדה 2 יותר אמינה. אז מה

פורסם

3 אלף זה לא סכום קטן, זה בלאי יעודי לגיר רובוטי.

מעבר לזה, יש מכטרוניק.

מה גם שהמחירים משתנים, חלק ב 4.5 אלף, לפני כמה זמן מישהו פרסם שאצל רון זה 6.5 אלף עם קבלה.

לגבי רציפים תלוי איזה רכבים, מיצובישי למשל מוצלחים עם רציף.

אגב שיפוץ גיר בספייס למשל כ 5 אלף.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אז זהו שאבא שלי לפעמים נהג על סקודה אוקטביה של אח שלי אז הוא מכיר את הגיר אופי הנסיעה של הרכבים הללו.

מבחינת אמינות אז אבא שלי רצה בהתחלה יאריס קרוס אך ברגע שהוא התיישב באוטו, עבר לו החשק.

פורסם

היאריס אמינה , אבל סקודה חזקה ובעיקר שקטה יותר.

גם המושבים לדעתי נוחים יותר.

פורסם

אני הייתי בודק גם את ה KGM TIVOLI בתקציב הזה. כן אני יודע, לא בחירה פופולרית...וכביכול ציון בטיחותי לא טוב, אבל מצד שני הוא נבדק לפני שנים ואני מאמין שאם היו בודקים היום אז הציון הבטיחותי היה גבוה יותר, הוא גם גיר אוטומטי פלנטרי אמין יותר וגם מנוע טורבו כמו הקאמיק אז די זריז.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...