Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

זול וזוגלובק מתחיל באותה אות. אין מוצר שעושה את העבודה כמו שצריך ב-15₪.

אין.

לא תמצא.

זה לא יכול להיות.

מגבלות של פיסיקה וחומרים וכסף.

אין.

קיבלת המלצות נכונות - עלי, מותג, ולוודא שהוא לא הכי זול. שיטה מעולה בכללי.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יוגרין, בסיאוס, אנקר ודומיהם - לא זולים אבל נותנים תמורה. תשקיע במוצר ראוי, בדיוק כפי שאתה משקיע במברגה או מקצועה.

בסבב הקודם של קניית מטענים קניתי טרונסמארט שהיו אז באופנה והם מצויינים, בשנה האחרונה כמה יוגרין (אחד לרכב וכמה לבית) ואני מרוצה מהם. 

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 58 דקות, viper83 כתב:

קנית משהו ג'ינרי ולא מותג, עם איכות בנייה ו/או תכנון  מוטל בספק. אל תתפתה למחירים הזולים ומספרים זה סתם שקרים.

מודע היטב למשמעות (LACK THERE OF) של המספרים בעלי. 

פשוט, כאילו, מטען למצית, מה כבר יכול להשתבש?... חשבתי לעצמי. 

אז חשבתי.

עכשיו אני יודע. 

לפני 38 דקות, hans כתב:

קיבלת המלצות נכונות - עלי, מותג, ולוודא שהוא לא הכי זול. שיטה מעולה בכללי.

לגמרי, זו שיטת הסינון הכללית שלי- שם מותג או מספר דגם, זה המינימום שאני מסתכל עליו. 

פשוט, כאילו, מטען למצית, זה לא משהו שחשבתי שיכולים להיות בו בכלל מותגים. חידשתם לי פה.

לפני 27 דקות, sperial כתב:

יוגרין, בסיאוס, אנקר ודומיהם - לא זולים אבל נותנים תמורה. תשקיע במוצר ראוי, בדיוק כפי שאתה משקיע במברגה או מקצועה.

לגמרי חידשתם לי פה לגבי המותגים, לא היה לי מושג שיש מותגים לזה. תודה רבה. 

עכשיו אני יודע מה לחפש. 

• רעיון טוב! 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אגב, לאחרונה נתקלתי בבאג בעלי - מציג מחירים בדולר, אבל מתברר שהם בשקלים. כלומר כתוב $3.78 וגובים ₪3.78.

• מעניין 1

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תציץ קצת בסרטונים של הבחור ותראה למה מטענים זה לא מוצר גנרי טיפש:

https://youtube.com/@allthingsoneplace?si=WQYxNVU0leTT6cDx

• רעיון טוב! 1

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם
לפני 19 שעות, sperial כתב:

אגב, לאחרונה נתקלתי בבאג בעלי - מציג מחירים בדולר, אבל מתברר שהם בשקלים. כלומר כתוב $3.78 וגובים ₪3.78.

it's not a bug it's a future:D

"באג" שנתקלתי בו כבר מספר פעמים ומציא לי את החשק מהאתר הזה הוא שבחיפוש מוצר במחשב בעבודה אני מקבל מחיר מסויים, שליחה של הלינק למחשב שלי ופתיחה עם המשתמש שלי מציגות מחיר גבוה יותר...

עוד אולי "באג" שנתקלתי ביומיים האחרונים הוא כשקניתי מצלמה זולה לרכב, המחיר בדף ההזמנה היה 38$ (משלוח חינמי) אך בעגלה הוא מופיע כ 41$... כשלוחצים על הלינק בעגלה חוזרים לדף עם המוצר המקוריO_o

פורסם
בתאריך 21.8.2025 בשעה 13:07, ברווז כתב:

לגמרי חידשתם לי פה לגבי המותגים, לא היה לי מושג שיש מותגים לזה. תודה רבה. 

עכשיו אני יודע מה לחפש. 

במקרה זה ההבדל במחיר בולט, המותג (הסיני) יעלה פי 10-20 מהגנרי (הסיני). ויש עוד בעיה - המותגים האלנ מתחלפים יחסית מהר. במגלה קודמת, לפני איזה 6-10 שנים, קניתי מטענים ממותגים   Tronamart ועוד מותג סיני, כבר אין להם זכר. צריך איכשהו לעקוב. המותג היחיד שנותר יציב הוא אנקר.

פורסם (נערך)
בתאריך 20.8.2025 בשעה 09:08, amosbmw כתב:

תחבר את המצלמה ישירות לתיבת פיוזים עם קיט hardwire מקורי שלה.

אבל זה לא מה שהוא ביקש...

בתאריך 20.8.2025 בשעה 11:27, saar5555 כתב:

אני לא סוגר מכסה מעליו, אבל הוא די קומפקטי. 

ANKER חברה מעולה, והמטען באמת מעולה, אבל קומפקטי הוא ממש ממש לא :-(

רחוק מזה.

בתאריך 20.8.2025 בשעה 14:39, SurfHigh כתב:

יש בדוד אלי רק איזה 2000 אפשרויות.

מקסימום הפסדת 20 ש"ח

עצה גרועה מאין כמוה... ממש עצת אחיתופל בהגדרה.

זה בדיוק מה שהוא לא ביקש ולחפש לבד מטען כפול גנרי שוקי בזוקי מעלי אקספרס כל אחד יכול לבד.

הכוונות הטובות שלך נתקלות בחומה של אי הבנת הבקשה המפורשת, וזו יותר עצה שהיא נזק מאשר עזרה.

שוקי בזוקי זו לא עזרה.

בתאריך 20.8.2025 בשעה 15:21, ברווז כתב:

זה מה שאני רכשתי, ולא מרוצה:

למה שתהיה מרוצה כשקנית שוקי בזוקי?...

ובמה הואילו חכמים?

ולמה לקנות בכלל מראש שוקי בזוקי חסר שם ומותג אבא ואימא ולצפות ממנו למשהו הגיוני?

כי הרבה שוקי בזוקי לפניו עבדו "בסדר"?

אם אתה קונה כאלו לבית, עד שמטען אחד יעלה לך עשן וכמעט ישרוף יחד איתו את הדירה או יפחם את השקע ביחד איתו, כנראה שלא לומדים...

על דברים כאלו משלמים. תשמח שלא נשרף משהו.

אם אתה רוצה עצה באמת טובה - תימנע מכך להבא. יש מספיק מותגים סיניים, עם אבא ואימא שאפשר לרכוש מעלי-אקספרס ולקבל תוצרת מעולה בכלום כסף.

ANKER מעולים ברמה אחת מעל כולם בכל מה שקשור למטענים, כבלים, רמקולים ומה לא... Ugreen ו- BaseUs מצויינים לגמרי וזולים נורא.

כל השאר לא ברמה שלהם (גם לא TOKI וכל השמות למינהן).

בתאריך 20.8.2025 בשעה 15:35, eladts כתב:

הבעיה במטענים קומפקטים לשקע המצית היא שאין לחום לאן לברוח. לכן מטענים כאלו בהספק גבוה יזייפו במקרה הטוב ויגרמו נזק לרכב במקרה הרע. לא הייתי קונה מטען קומפקטי בהספק של יותר מ-30W. בנוסף, הרבה מטעני USB-C עושים reset כל פעם שמחברים או מנתקים מכשיר, אז עדיף לך מטען עם שתי יציאות USB-A. יש לי כזה מטען של אנקר בהספק כולל של 24W והוא אידאלי בשבילך.

אלוהים ישמור, סוף סוף מישהו שעונה לעניין... 8 תגובות כדי להגיע לתגובה שהייתה צריכה להיות ראשונה.

תחכה שהוא יחזור למלאי ותזמין אותו בעלי-אקספרס עם קופון, הזמנתי 3 כאלו בכלום כסף (7$~) והם מעולים.

https://www.aliexpress.com/item/1005002136929773.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.44.70771802CboRgq

לחלופין אם אתה ממש לא יכול לחכות אז תבדוק את זה למרות שלפי איך שהוא נראה הוא רק חצי-קומפקטי:

https://www.aliexpress.com/item/1005002136929773.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.44.70771802CboRgq&gatewayAdapt=glo2isr

לפני 22 שעות, Haim_gds כתב:

"באג" שנתקלתי בו כבר מספר פעמים ומציא לי את החשק מהאתר הזה הוא שבחיפוש מוצר במחשב בעבודה אני מקבל מחיר מסויים, שליחה של הלינק למחשב שלי ופתיחה עם המשתמש שלי מציגות מחיר גבוה יותר...

זה לא באג... והרבה מתבלבלים ובאים בטענות בהקשר הזה. כבר שמעתי את התלונה הזו עשרות פעמים.

האם היית מחובר לחשבון שלך במקום העבודה?...

יכול להיות שמהמחשב בעבודה לא היית מחובר לחשבון והסתכלת על המוצר עם הנחת לקוח אקראי חדש 70%~ שעוד לא פתח חשבון באתר וזו הנחה ענקית...

ואז שלחת את הקישור לעצמך.

נכנסת מהמחשב בבית, שכבר מחובר לחשבון האישי שלך בעלי-אקפרס, וקיבלת את המחיר של משתמש קיים באתר, שהוא לא משתמש חדש, ולא מקבל הנחת 70% או משהו כזה.

בתאריך 21.8.2025 בשעה 12:34, sperial כתב:

ב-ו-ל.

לפני כשעה, sperial כתב:

במקרה זה ההבדל במחיר בולט, המותג (הסיני) יעלה פי 10-20 מהגנרי (הסיני).

אבל הגזמת לגמרי... לא פי 10-20 אלא פי 5-10 בערך.

מטען שוקי בזוקי גנרי סיני זבאלה שלא שווה את המשלוח שלו יעלה 1$ נניח, ומטען מעולה של ANKER יעלה 7$~ במבצעים.

הסוד האמיתי בעלי אקספרס הוא לדעת לעקוב אחרי המחיר של מה שאתה מתכנן לרכוש, לארוב למבצעים ולקופונים (אין דבר כזה לקנות בלי קופון), ולהביא מוצרים בחצי מחיר מהמחיר הרגיל שלהם בעלי-אקספרס שהוא גם ככה חצי מחיר מהמחיר שלהם בארץ - מה שמביא את העלות הסופית לרבע מחיר מהמחיר בארץ.

בלי להעליב.

עריכה אחרונה על ידי DAHUJI
פורסם

גם ליצרנים המוכרים עשרות, אם לא מאות, דגמי מטענים. לפעמים הסקר לוקח זמן, מה עוד שגם כשאתה מכניס להגדרה את שם המותג המבוקש עלי ידאג להכניס את הגנריקה שלו לרשימה המוצגת

פורסם

אם יש לך כוח וסבלנות, אפשר לקנות חלק כזה כך המצלמה מחוברת קבוע ל-USB.
אני פירקתי את הקונסולה המרכזית כדי להגיע לחיבור של המצת לחוטי החשמל - שם חיברתי את החלק במקביל למצת ואת הכבל של המצלמה השחלתי מסביב לשמשה , דרך הדשבורד עד למצת (כמובן מבפנים). 

כך תוכל להשתמש במצת כדי לחבר לו מטען לטלפון 

פורסם (נערך)

הפתרון של מטען עם מספר יציאות נוח מהרבה סיבות. למשל הפתרון הפשוט ביותר למצלמה. או כשרוצים לטעון יותר ממכשיר אחד.

ורגע של עברית:

מצית - משמש להצתת סיגריות. משום מה בפורום משמש בלשון נקבה, למרות שמינו הדקדוקי זכר.

מצת - מצית את הדלק במנוע, מוכר לנו כפלאג.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 1

פורסם
לפני 23 שעות, DAHUJI כתב:

נכנסת מהמחשב בבית, שכבר מחובר לחשבון האישי שלך בעלי-אקפרס, וקיבלת את המחיר של משתמש קיים באתר, שהוא לא משתמש חדש, ולא מקבל הנחת 70% או משהו כזה.

הבנתי. ומה בנוגע למחיר הגבוה יותר המופיע בצורה מסתורית כאשר בודקים את העגלה?

לדעתי, עלי איבדו את הסוס בשנים האחרונות. בתור אחד שקנה משם עוד כשזה נחשב כאתר "סיני" מוזר עם שגיאות כתיב (בהתחלה שילמתי רק עם "פיי-פאל" כי לא סמכתי עליהם עם כרטיס האשראי) מתחיל להיגמר לי מהם. הקישקושים, הטעיות וטריקים כבר לא שווים  לי (ואני תימני!) את הכמה שקלים שנחסכים...

בכל מקרה בהצלחה להם עם חדירת סוכני קניות מבוססי AI שיסננו את כל הקישקושים האלה ויוכלו למצוא באמת את המוצר הכי משתלם...

פורסם

עדיין לא מצאתי תחליף לעליאקספרס. אם משהו מוריד אותי מהקניות אצלם זו ההפצה בארץ.

לגבי פייפאל - אני מעדיף אותו כבאפר בכל קניה ברשת.

פורסם
בתאריך 22.8.2025 בשעה 09:56, Haim_gds כתב:

זה לא באג. כל עוד עלי לא יודעים שאתה ישראלי המחיר הוא אחר... 

המחיר לישראל, כולל את עלות המשלוח "חינם" :LOL:

ברגע שאני מתחבר עם החשבון שלי המחיר גבוה יותר משמעותית. 

לפני זמן, חיפשתי פס לדים. היה בעלי במחיר משוגע, סביב 15 סנט אם אני זוכר נכון. כשנכנסתי לחשבון, זה היה מעל 10 ש"ח. מאז אני זוכר להם את זה. 

מצאתי משהו נחמד של יוגרין בעלי, מחיר הגיוני (סביב 40 ש"ח). תודה לעונים. 

• אהבתי 2

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...