Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

עכשיו תתפלל לאלוהי המשלוחים שלא יישלח לטירת הכרמל. או לטירה, או לאדרת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

או לקריות, כמו למשל קריית אונו. 

קרה כבר.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם (נערך)
לפני 14 שעות, Haim_gds כתב:

הבנתי. ומה בנוגע למחיר הגבוה יותר המופיע בצורה מסתורית כאשר בודקים את העגלה?

אני לא כל כך יודע על מה אתה מדבר... אני מחובר לחשבון שלי בעלי-אקספרס תמיד, בודק מחירים, מחפש קופונים, מחכה לימי דילים מיוחדים, מחפש קופונים של חנויות, קונה בעלי-אקפרס בלי PayPal ובלי כלום, ועד היום השירות שקיבלתי מעלי-אקספרס במשך יותר מ- 7 שנים היה לא פחות ממ-ע-ו-ל-ה.

קיבלתי החזרים. קיבלתי בונוסים. פיצו אותי על משלוחים אבודים. פיצו אותי על משלוחים שהתעכבו.

באמת שעד היום לאחר מאות מוצרים וכמה שנים טובות מאז שאני קונה שם (כש- eBay דעך כמעט לגמרי בסביבות 2017-2018 כאתר לקנות שטויות ומסביבים), האתר מדהים מבחינתי.

המוצרים שאני רוכש בעלי-אקספרס הם מעולים שבמעולים (לא ציני), יש שם מותגים סיניים באיכות מעולה ובמחיר תחרותי בצורה חריגה עם VFM עצום (הכל מהכל, אין צורך לפרט, מסוללות, מטענים, כבלים, פנסים, רמקולים, מטחנת קפה ידנית, מנורות, נורות, נעליים, שאקלים, ועוד ועוד ועוד).

גם לגבי המשלוחים שמגיעים לערים אחרות - לא יצא לי מעולם... שום דבר מזה.

או שאני מזליסט או שלא יודע מה... כל הצרות באות אליכם.

לא מבין מה ההתלוננויות... לא מעניין אותי לבדוק מה המחיר לבדואי מאיחוד האמירויות או לאוסטרלי מאוסטריה.

לא מעניין אותי לבדוק מה המחיר ללקוח חדש ולרוץ לפתוח 50 חשבונות חדשים. אני תימני, אבל לא עד כדי כך.

לא מעניין אותי עם משלוח חינם או בלי משלוח חינם.

מעניין אותי דבר אחד, ודבר אחד בלבד:

אני צריך/רוצה מוצר - כמה הוא עולה בארץ?

אני גר כאן. חי כאן. אין לי דוד באמריקה, ואם אני צריך/רוצה משהו, אז אני צריך/רוצה משהו.

מה המחיר שלו עד הביתה, גם אם אני מביא אותו ברגל בשיא החום באוטובוס?

פותח 100 תגיות בדפדפן, מברר מאתיים בירורים, חופר יומיים-שלושה ולומד את הנושא והמסביבים.

אם בעלי-אקספרס הוא זול יותר ב- 10% ומעלה (קלי קלות) - מעולה, אקנה דרכם.

אם לא - אז לא.

פעם הייתי מפחד מ"אין אחריות", אבל אחרי שהבנתי שזה אחלה ושהכל בסדר, החרדה ירדה והיום אני מרשה לעצמי לקנות שם גם מוצרי חשמל למיניהם בלי אחריות ולהנות מהחיים.

לפני 12 שעות, ברווז כתב:

מצאתי משהו נחמד של יוגרין בעלי, מחיר הגיוני (סביב 40 ש"ח). תודה לעונים. 

כל העזרה שעזרנו לך ולא תיתן אפילו קישור שנחווה דעתנו?

דיכאון.

עריכה אחרונה על ידי DAHUJI
  • אהבתי 4
פורסם

כנראה שיש לך מזל. הנה, הבן שלי אסף היום מטען של יוגרין. אפילו לא מחוץ לעיר (חיפה) - אבל רחוק מהבית, באיזה פינה נטולת חניה. כנראה שנשארו מעט מאוד עסקים שמוכנים להתעסק עם המסירות האלה. לי יש בשכונה מרכז מסירה בשופרסל, אבל משום מה מעטות החבילות שלי המגיעות אליו, גם כשאני מסמן אותו כמרכז החלוקה המועדף. למרות שמדובר בעסק מסודר ההפצה אליו פחות מסודרת.

אני לא קונה בעליאקספרס מוצרים שאינם תחום התמחות שלו. בשנה - שנתיים האחרונותֶזה הצטמצם עוד יותר, כי מקס סטוק. מוצרים יקרים באמת אני קונה באמאזון, אבל תדירות הקניותֶשלי שם ירדה לבערך פעם בשנתיים. ובאיביי אני קונה רק סוללות כפתור מאיזה חנות בליטא שיש לי איתה ניסיון חיובי.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 10 שעות, sperial כתב:

אבל רחוק מהבית, באיזה פינה נטולת חניה.

תן לי לנחש. 

בר יהודה-אושר עד?

[כמה קללות עסיסיות בשפה זרה] הרבה יותר מדי פעמים שולחים לי את החבילות לשם. אז מה אם ביקשתי שישלחו קל"ב.

• מצחיק 1

פורסם

הלוואי, כי אחיו עושה שם קניות שבועיות. חוץ מזה, יש שם מציאות רציניות. למשל חסכתי לפחות 500 ש"ח על הדייסון.

הבחור גר בכרמליה, נשלח לרח' הנביאים ולרח' יפו (2 חבילות).

• מבאס 1

פורסם
לפני 11 שעות, sperial כתב:

ובאיביי אני קונה רק סוללות כפתור מאיזה חנות בליטא שיש לי איתה ניסיון חיובי.

אפשר קישור בבקשה ? יש להם CR2032

פורסם

בבקשהhttps://www.ebay.com/str/premiumpleasure?_tab=about

זו החנות האחרונה ממנה קניתי LR41 לפני כמה חודשים

• אהבתי 1

פורסם

יש באיביי אינסוף סוללות, רובן עלומות שם. אני משלם את הפרמיה שעולות סוללות ממותג מוכר.

פורסם (נערך)
לפני 8 שעות, ברווז כתב:

תן לי לנחש. 

בר יהודה-אושר עד?

לפחות יש חניה :-)

לפני 7 שעות, sperial כתב:

הלוואי, כי אחיו עושה שם קניות שבועיות. חוץ מזה, יש שם מציאות רציניות. למשל חסכתי לפחות 500 ש"ח על הדייסון.

אחלה אושר עד שבעולם. מת על החנות שלהם.

בדקת את BOOM בנשר? אחרי תל-חנן?

גם מציאות שוות במיוחד.

לפני 7 שעות, sperial כתב:

נשלח לרח' הנביאים ולרח' יפו (2 חבילות)

עדיין יש חנייה :-)

נסו לקבל חבילה בהרצל 52 בהדר תחתון - היי-תקשורת (עכשיו כבר טי.אמ.מור מחשבים או שקר כלשהוא)... חתיכת חור מסריח, עזוב, נטוש ומגעיל.

סירחון.

אבל לפחות נכון להיום כבר אין תור (פעם היה תור שמשתרך לאורך כל הרחוב, לפחות חצי שעה המתנה ברחוב, בלי צל בלי כלום, בשמש הקופחת - המצב השתפר מאוד מאז).

לפני 7 שעות, innvision כתב:

אפשר קישור בבקשה ? יש להם CR2032

כנראה ש- SONY מקוריות עד כמה שאפשר - 1$ עבור 10 סוללות CR2032. כלום כסף.

אם חשוד לך מדי, יש גם Panasonic מקוריות בוודאות (הזמנתי, משתמש בהן) - 6$ עבור 10 סוללות (כולל דמי המשלוח).

או זה או מקס סטוק ששם שוקי בזוקי, אבל עובדות.

עריכה אחרונה על ידי DAHUJI
  • אהבתי 1
פורסם

בעבר אישתי היתה קונה שם בדרך מהעבודה הביתה, הפסיקה כשיצאה לפנסיה. יש לנו 3 סופרים זולים וגדולים בלי לנסוע לצד השני של העיר.

• מעניין 1

פורסם (נערך)
לפני 8 שעות, DAHUJI כתב:

כנראה ש- SONY מקוריות עד כמה שאפשר - 1$ עבור 10 סוללות CR2032. כלום כסף.

אם חשוד לך מדי, יש גם Panasonic מקוריות בוודאות (הזמנתי, משתמש בהן) - 6$ עבור 10 סוללות (כולל דמי המשלוח).

או זה או מקס סטוק ששם שוקי בזוקי, אבל עובדות.

תודה, הסוני באמת קצת חשוד, אם ה Panasonic  מקוריות מחיר מצויין, אנסה.

עריכה אחרונה על ידי innvision
פורסם
לפני 16 שעות, DAHUJI כתב:

לפחות יש חניה :-)

עדיין יש חנייה :-)

O_oאיפה?!?! :shock2:

תלוי אני מניח באיזה יום ושעה אתה מגיע לשם. 

בהדר אני לא חושב אפילו על חנייה, אולי בצורה רחבה מהממוצע- אם זה בטווח של 2 הרחובות המקבילים, זה בסדר. 

אבל באושר-עד? חנייה? לא כשאני מגיע לשם. 

קרה פעם אחת שהייתה לי חנייה שם, אבל זה לא חזר על עצמו. אני מגיע מהכיוון הלא נכון, בשביל להחנות באיזור התחנת משטרה וללכת ברגל, אחרת זה מה שהייתי עושה. 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...