Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שחקרתי וגיליתי שכנראה הרכבים הכי טובים עבורי היו מאזדה 2 ויונדאי I20 הפכתי את האינטרנט וראיתי שבתקציב שלי קשה למצוא משהו נורמאלי. הלכתי לראות איזה רכב, הבן אדם היה נשמע אמין. שלמתי על בדיקה והלכתי 600 שקל (שכר לימוד לא נורא)

אני חושב לרדת בקטגוריה מסופר מיני למיני וללכת על יונדאי i10 עם הנתונים הבאים.

יד ראשונה, 106 אלף, נהגת יחידה, טיפולים במוסך מורשה, טסט בפברואר 2026 ובלי תאונות. נראה שאין בעיות קוסמטיות.

יש מערכת מולטימדיה וחיישני רוורס (בלי מצלמת רוורס). גמישה איתי עד 35K

שווה לקחת לבדיקה? איך המחיר?

פורסם

נתונים טובים, לפני הבדיקה תבדוק דוח סליקה .

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לפני שאתה לוקח לבדיקה ושם את מעותיך על קרן הצבי, אני ממליץ לראות מדריך על בדיקת רכב לפני קנייה

המדריך לא יהפוך אותך למוסכניק, ולמעשה ללא ידע מוקדם לא הייתי קונה רכב רק ע"פ סרטון,

אבל הוא יכול לתת לך אינדיקציה איזה רכבים שווה לקחת לבדיקה - ואיזה מהם לא שווים אפי' את שכר הלימוד

פורסם
לפני 20 שעות, BoazB11 כתב:

איזה שנתון?

2017

לפני 18 שעות, shlomiko כתב:

לפני שאתה לוקח לבדיקה ושם את מעותיך על קרן הצבי, אני ממליץ לראות מדריך על בדיקת רכב לפני קנייה

המדריך לא יהפוך אותך למוסכניק, ולמעשה ללא ידע מוקדם לא הייתי קונה רכב רק ע"פ סרטון,

אבל הוא יכול לתת לך אינדיקציה איזה רכבים שווה לקחת לבדיקה - ואיזה מהם לא שווים אפי' את שכר הלימוד

ראיתי
לא יכלתי למצוא שום דבר שכתוב כאן בטופס הבדיקה...

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

קרא כאן ולמד היטב. ואם אתה לא מבין חפש מישהו שכן. אחרת תבדוק הרבה רכבים ותשרוף כסף שאין לך.

ואם אתה בודק רכב שב בסוף הבדיקה בשקט עם הבוחן ובלי המוכר, הקשב היטב להערות בע״פ ורשום הערות. ואח״כ העלה לכאן את ממצאי הבדיקה (בטשטוש פרטים מזהים).

עריכה: אני רוצה להדגיש - בקש מאותו ״אחד שמבין״ שלא רקבידריך אותך אלא גם ילווה אותך בבחינת מועמדות.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 15 דקות, sperial כתב:

שב בסוף הבדיקה בשקט עם הבוחן

בדיוק.

הבוחן הוא "אחד שמבין" אבל הוא כבול עם המחוייבות שלו למכון, וישתדל להיות פוליטיקלי קורקט

ולרוב לא יתן המלצה חד משמעית לקנות או לא, אלא ידקלם במילים אחרות את הבדיקה הכתובה וכסת"חיה.

בכמה בדיקות שעשיתי, שאלתי בסוף את הבוחן "בינינו, ושלא לציטוט" 

האם הוא היה קונה את הרכב הזה לאשתו או לבנו, והסתפקתי בהנהון שלו כדי להבין מה דעתו...

כי בגדול, למי שלא מבין כל כך, תוצאות והערות של רוב הבדיקות הן די מפחידות ומרתיעות.

פורסם
לפני 23 שעות, sperial כתב:

קרא כאן ולמד היטב. ואם אתה לא מבין חפש מישהו שכן. אחרת תבדוק הרבה רכבים ותשרוף כסף שאין לך.

ואם אתה בודק רכב שב בסוף הבדיקה בשקט עם הבוחן ובלי המוכר, הקשב היטב להערות בע״פ ורשום הערות. ואח״כ העלה לכאן את ממצאי הבדיקה (בטשטוש פרטים מזהים).

עריכה: אני רוצה להדגיש - בקש מאותו ״אחד שמבין״ שלא רקבידריך אותך אלא גם ילווה אותך בבחינת מועמדות.

לפני 23 שעות, BoazB11 כתב:

בדיוק.

הבוחן הוא "אחד שמבין" אבל הוא כבול עם המחוייבות שלו למכון, וישתדל להיות פוליטיקלי קורקט

ולרוב לא יתן המלצה חד משמעית לקנות או לא, אלא ידקלם במילים אחרות את הבדיקה הכתובה וכסת"חיה.

בכמה בדיקות שעשיתי, שאלתי בסוף את הבוחן "בינינו, ושלא לציטוט" 

האם הוא היה קונה את הרכב הזה לאשתו או לבנו, והסתפקתי בהנהון שלו כדי להבין מה דעתו...

כי בגדול, למי שלא מבין כל כך, תוצאות והערות של רוב הבדיקות הן די מפחידות ומרתיעות.

מצאתי עוד רכב ביד 2

https://www.yad2.co.il/vehicles/item/t1zqendv?opened-from=feed&component-type=main_feed&spot=standard&location=5&pagination=1
מה דעתכם?

פורסם

נתונים טובים, תבדוק היסטורית טיפולים, ותוציא דוח סליקה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 16 דקות, yulianx כתב:

נתונים טובים, תבדוק היסטורית טיפולים, ותוציא דוח סליקה.

דוח סליקה הוצאתי, הייתה תאונה בפנס הקדמי ירידת ערך 700 שקל.

היסטוריית טיפולים זה מטופל במוסך אבל זאת בחורה שלא שומרת דברים כאלה…

לכמה אפשר להוריד אותה ושזה יהיה סבבה? 26? 25?

פורסם

על פנס ירידת ערך? נשמע מוזר.

מה עלות הנזק שרשום?

לא שומרת? אין בעיה, אפשר להוציא מהמוסך המטפל.

פורסם
לפני כשעה, yulianx כתב:

על פנס ירידת ערך? נשמע מוזר.

מה עלות הנזק שרשום?

לא שומרת? אין בעיה, אפשר להוציא מהמוסך המטפל.

באזור של הפנס הקדמי

החזירו בסביבות ה7000 שקל

להתקשר למוסך ולבקש?

פורסם

לך לא יתנו, רק לבעל הרכב.

אבל תנסה.

פורסם

לפי המחיר לא ניראה שהיה משהו רציני, אבל בשביל לדעת צריך דוח שמאי, אז אפשר לראות בדיוק מה הוחלף.

היא לא יכולה להוציא מהמוסך שהיא טיפלה עוד כמה טיפולים?כמה זמן הרכב אצלה? 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...