Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מודעות שהן Too good to be true

פוסטים מומלצים

פורסם

האם יש מודעות שהן טובות מכדי להיות אמיתיות ?

לפעמים יש רכבים שהייתי רוצה לקנות (כמשומשים) אבל הם לא בתקציב שלי. אני לא מדבר על רכב שעולה 500K כשלי יש 100K אלא יותר בכיוון שלי יש 120K והאוטו עולה 140K וגם ה-120 זה אחרי שמתחתי את התקציב.
ומדי פעם אני רואה מודעה של אוטו משומש כזה שנראית "יותר מדי טובה". אוטו שבדרך כלל עולה 140 ופתאום נמכר ב-120, או רכב שנת 2024.
זה מייד מעלה חשדות, למה שמישהו ימכור אוטו שהוא החזיק שנה אחת בלבד ועשה רק 20K ק"מ ? האם הוא מוכר כי האוטו "עשה לו בעיות" ? ולמה המחיר נמוך מהרגיל ? מה מסתתר מאחורי זה ?

בקיצור, האם מומלץ מראש להתרחק מכזה אוטו או ששווה בכל זאת בדיקה כי אולי זאת מציאה ?

פורסם

יש מציאות ויש אנשים שלא מבינים, כל מקרה לגופו, ואם אתה מבין קצת ברכבים ויכול לקבל התרשמות מוקדמת על מצב הרכב זאת עוד אינדיקציה. 

אחי למשל אין לו מושג וזה לא מתאים לו....

מאוד תלוי מי המוכר, אם אתה מתרשם שזה בן אדם שפחות מתמצא ואולי בדק מחירון ביד2 או של דגם נמוך יותר. 

אני לדוגמא רכשתי רכב שנמכר מעל המחירון בדרכ, המוכר פחות מתמצא כמו שרשמתי מעלה, פרסם 15 מתחת למחירון, הייתי הראשון שהגיע אחרי שעתיים מהפרסום. הרכב עבר בדיקה והכל תקין. 

זה דורש מעקב אחרי הלוחות, לצוד מודעות טריות, רכב שמפורסם הרבה זמן מתחת למחירון כנראה יש סיבה לכך.

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

אנשים יכולים למכור אחרי שנה עקב מצב משפחתי, אולי קיבלו רכב מהעבודה הרבה סיבות.

לגבי המחיר יש גם רכבים עם שוק לא מזהיר כמו למשל צרפתיות שיכולות להימכר מתחת למחירון.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...