Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ניסיתי בכמה קבוצות פייסבוק וכנראה המידע הזה כל כך סודי או חסוי או שאנשים פשוט לא יודעים . 

טיסה שהוזמנה ל 28/5 עם חברת SWISS . 

החברה הודיעה דרך אמצעי התקשורת ב 20/5/2025 (לא במייל ולא בהודעת SMS כנראה מחשש לתביעות) שהיא מאריכה את ביטולי הטיסות עד ה 8/6/2025. 

וכך 8 ימים לפני הטיסה שלי קיבלתי הודעת ביטול והזמנתי טיסת אלעל במחיר יקר יותר .

למיטב ידיעתי (לא מצאתי שום דבר שמאשש את זה מלבד קצת גוגל ו CHATGPT) הם היו צריכים בעצמם למצוא לי טיסה חליפית או לפצות אותי בהפרש.

כשביקשתי מהם פיצוי הם שלחו לי הודעה לקונית שהם מחויבים לחוק של האיחוד הארופאי והחוק אומר שהטיסה בוטלה מעל 14 יום לפני מועד ההמראה . 

לא הסכימו לשלוח סימוכין או חיזוק לטענה , וחוץ מזה הטיסה הוזמנה מישראל ולפי מה שאני יודע אנחנו עדיין כפופים לחוק בארץ.

גם כששלחתי להם קישור לאחת הידיעות מתאריך 20/5/2025  באתרי החדשות הם סירבו וחזרו על אותו שקר שהטיסה בוטלה מעל 14 יום לפני ההמראה . 

Lufthansa extends suspension of flights to Israel until June 8 | The Times of Israel

מישהו אולי יודע מה האפשרויות שלי מבחינת החוק ? (יש טעם בכלל לתבוע על זה בתביעות קטנות בפרט שהם בכוונה לא שולחים הוכחה לטענתם ) 
בגלל אילוצים שונים הזמנתי 6 כרטיסי טיסה לאותו תאריך ל 6 אנשים שונים . 

כל הכרטיסים לטיסה שהיתה אמורה לצאת ב 20/5/2025 (תאריכי חזרה שונים) . 

ההפרש לכל כרטיס קצת יותר מ 1000 שח (סה"כ כ 6500 ש"ח) .

תודה מראש לעוזרים .

עריכה אחרונה על ידי nepet

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

אומר בזהירות רבה, אבל אני זוכר שהיתה הצעת חוק לבטל את חוק טיבי. לא יודע אם בסוף זה יצא לאור..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

לא ביטול, אבל נעשו בו שינויים כדי להחזיר את החברות הזרות

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

כנראה שזה באמת משהו שחברות התעופה מסתירות אם אין באף מקום את המידע ולאור גל הביטולים הרחב מאז 7/10 בשום קבוצה בפייסבוק או פורומים פתוחים אף נוסע לא קיבל כלום . 

עריכה אחרונה על ידי nepet

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם (נערך)

תתבע אותם בבית משפט לתביעות קטנות.

היה לי סיפור דומה עם ריינאיר, חצי שנה של מלחמה עם נציגים בצ'אט, הם התחמקו והתחמקו ולא יצא מזה כלום.

תבעתי אותם, ולפני הדיון עוה''ד שלהם יצר קשר והם שילמו הכל.

כל חברת תעופה שפועלת מהארץ מחוייבת חוקית גם לחוק הישראלי וגם לחוק במדינת המוצא שלה, ואפשר לתבוע אותה מכוח החוק הישראלי או החוק במדינת המוצא.

תיקון חוק טיבי עוסק ב ''פיצוי'' על ביטול טיסה, שזה אומר מלונות, אוכל, פיצוי כספי וכו', אתה לא תובע פיצוי אלא ''החזר הפרשים'' של טיסה חלופית, לגבי זה אין שינוי בחוק והחברה חייבת לשלם לך על התחבורה החילופית, ככל והזמנת את הכרטיס הזול ביותר הדומה לטיסה שבוטלה.

לא יועץ ולא עו''ד...

עריכה אחרונה על ידי - XM -
  • אהבתי 1

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

פורסם

זו התחלה טובה לא היה לי את המידע הזה. 

תודה 

• תוכן חדש...